Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ono kad dođeš na temu o smaračima da smaraš.Сад си јој ничим изазван рекао да је "лоу лајф фак ниво"A neki kao ti se bakcu drugima,koji je to low life fak nivo

Izazvan temomСад си јој ничим изазван рекао да је "лоу лајф фак ниво"![]()

Prepoznao se valjda.Сад си јој ничим изазван рекао да је "лоу лајф фак ниво"![]()
Pikac, batali...Pa znam ja sve bila sam moderator i tvoj
* slučaj*.
Neću. Čekam ban.Pikac, batali...
Ne gubi živce i ne troši vreme.
Jaooo sweetPikac, batali...
Ne gubi živce i ne troši vreme.
Aaa pa zato da zabiberis drugima a ja se upeco mnogo si jakaNeću. Čekam ban.![]()
Ma kakav ban?!Neću. Čekam ban.![]()
Ona otvara teme o drugima,nema zivaca pa se banuje i mi nju da iznerviramo,biser decenijeMa kakav ban?!
Pusti bre, idi na neku relax temu.
Nemam živaca da ostavljm mnogo postova u jednoj temi zato i ne pišem u kafanama, a tako je i kada se ' svađam' u temi.
Pogotovo ne volim sa nekim ko misli da je najpametniji i da njegova mora biti poslednja.
Nemoj dozvoliti da te iznervira i izbaci iz takta!

Ma nije. On je samo smarač migoljica inventar. Imam pametnija posla.Ma kakav ban?!
Pusti bre, idi na neku relax temu.
Nemam živaca da ostavljm mnogo postova u jednoj temi zato i ne pišem u kafanama, a tako je i kada se ' svađam' u temi.
Pogotovo ne volim sa nekim ko misli da je najpametniji i da njegova mora biti poslednja.
Nemoj dozvoliti da te iznervira i izbaci iz takta!