trajna epilacija

Vec sam negde pisala, ali meni "trajna" epilacija nausnica nije dala nikakve rezultate. Radila sam je u poznatom salonu D... i nista, a moram da istaknem da su bile strasno neljubazne. Kad je trebalo da uradim poslednji besplatni tretman, rekla mi je da to nije potrebno i da ne mogu da ocekujem da sve dlake nestanu. To je bilo prilicno davno, svaki tretman me je kostao po 100 eura.

Pa jel epilacija, depilacija, apilacija, simulacija...kako je pravilno? Kako god okrenete morate i da se obrijete, neka dole a neka i gore i dole i da ga lepo primi onako sočnog i dlakavog.

Džabe ste krečili...

2ajxkc4.jpg

Pa jel epilacija, depilacija, apilacija, simulacija...kako je pravilno? Kako god okrenete morate i da se obrijete, neka dole a neka i gore i dole i da ga lepo primi onako sočnog i dlakavog.

Džabe ste krečili...

depilacija kad skines dlake pa one porastu a epilacija kad ne porastu duze ili nikad, a depilacija nije brijanje
noge npr, valjda i ruke, a pisa i brkovi i miske valjda ne idu na tu epilaciju

cao zene:)....Zanima me da li neko ima iskustva sa tim? Mene konkretno zanima epilacija ruku....

Danas bila na cetvrtom tretmanu za godinu dana. Posle treceg tretmana uklonjeno mi je vise od 90% dlacica. Ja sam prezadovoljna. Radili su mi IPL laserom. Sada kad sam zavrsila prepone prelazim na potkolenice. Meni je epilacija ustedela i vreme i pare i sacuvala zivce. A placala sam 2900 po tretmanu.

Vec sam negde pisala, ali meni "trajna" epilacija nausnica nije dala nikakve rezultate. Radila sam je u poznatom salonu D... i nista, a moram da istaknem da su bile strasno neljubazne. Kad je trebalo da uradim poslednji besplatni tretman, rekla mi je da to nije potrebno i da ne mogu da ocekujem da sve dlake nestanu. To je bilo prilicno davno, svaki tretman me je kostao po 100 eura.

pa zavisi kojim su ti laserom radili epilaciju,ne daje svaki jednake rezultate...Ja sam prvo bacila 300 evra na diodni laser koji nije pokazao bas nikakve rezultate,da bi mi kasnije radila IPL laserom,i mogu reci da sam prezadovoljna,toliko da mi nije zao ovih 300 evra :ok: a radila sam nekih 5 tretmana :)

Ja sam bila na fotoepilaciji i prezadovoljna sam.Radila sam nausnice-3 tretmana i idem na treci tretman nogu za koji dan.Na potkolenicama je posle samo 2 odlaska nestalo 90% dlacica i bice,mislim,dovoljan jos samo 1 odlazak,tako da sam odusevljena.Butine ce morati da se rade vise puta,ali se vec sad vidi da su se proredile.I u pitanju je ordinacija,ne kozmeticki salon,tako da su cene sasvim ok za ovakav tretman,nausnice 10 e a cele noge 100,jeftinije od lasera u svakom slucaju.I bili su jako ljubazni.Bitno je samo da se pazljivo odabere mesto gde cete raditi,najbolje po preporuci nekog kome verujete a ko ima pozitivno iskustvo,jer je mnogo i ordinacija i kozmetickih salona koji rade ove tretmane a sigurno da ima i laznjaka.

pozdrav devojke :D ja sam cuo za trajno uklanjanje dlaka spaljivanjem -.- postavio sam i temu na forumu ,ali posto sam nov tek treba da mi je odobre...da li je neka od vas cula nesto slicno? ili da je bar nekome to uspelo? sve koje tvrde,tvrde da su to njihove babe radile,a sto je najgore nije zaje*an*ija nikakva ...

Sbojana, u kom salonu si radila?

Ja se izavinjavam sto kasnim sa odgovorom.... U Lady Sence salonu. Prosle nedelje sam radila i potkolenice.

Dobili su neki IPL laser sa sopstvnim hladjenjem koji za par nijansi manje boli, odnosno pecka.

I jedan savet onima koje zele da rade epilaciju da NIKAKO ne rade i ne zakazuju tretman kada su u PMS-u jer uzasno boliiiiii !

Ja isto trazim salon gde bih radila. Cula sam i procitala razna iskustva. Alejandra gde si ti radila?
Pozdrav, ja sam radio epilaciju leđa za muškarce u salonu Lady Epil, takođe fotoepilacija ili IPL trajna epilacija, išao sam na nekih 10ak tretmana i sada nemam niti jednu dlaku na leđima i ramenima,a pre toga sam imao užasnih problema sa dlakama koje urastu i naprave rane... Sa cenama su stvarno među najpristupačnijima, izašlo me oko 50k, ali sada nemam problema!

Back