trajna epilacija

...to zavisi od kolicine malja i njihove procene koliko tretmana je potrebno, ona je placala oko 100e po jednom tretmanu jer ih ima bas mnogo
a radila je cele noge i prepone....jos jedan i mirna je....ovako kad se gleda je puno para, ali ako racunamo da je isla svakih 20 dana na depilaciju
i placala po 35e po tretmanu...onda i nije...

Ja bila dva puta i planira da nastavim, cim pre mogu- meni je to sasvim Ok stvar. Jeste da je skupo, u odnosu na depilaciju, al se isplati vrlo brzo..Doduse, nekad je bilo daleeeko skuplje, al sad postaje sve dostupnije, tako da devojcicama to ide u prilog :)

...to zavisi od kolicine malja i njihove procene koliko tretmana je potrebno, ona je placala oko 100e po jednom tretmanu jer ih ima bas mnogo
a radila je cele noge i prepone....jos jedan i mirna je....ovako kad se gleda je puno para, ali ako racunamo da je isla svakih 20 dana na depilaciju
i placala po 35e po tretmanu...onda i nije...

Pošteno, ko muči muku i vredi.

Pošteno, ko muči muku i vredi.

...pa da, ona je isla na depilaciju od 13-te godine, bilo je tuzno videti joj noge....i za 9 godina se nista tu znacajno nije
promenilo...sad je vec sasvim druga prica....
...ja kad sracunam koliko sam para dala na depilacije, mislim da sam mogla kupiti pristojan stancic..

...a, sto rece Cupavka sad je sve povoljnija epilacija, srecom...

Ne znam za ove u Survivoru, al ovima na Himalajima mislim da je to najmanji problem u zivotu :)
Rezultati epilacije mogu da se poremete, koliko ja znam, onda kad hormoni u organizmu polude ( trudnoca, i sl...)

ja sam nedavno radila epilaciju nausnica i ruku,i tek posle 3ceg tretmana osjetila sam boljitak.Cijena je bila oko 60 eura po tretmanu,sa tim da je meni puno bolje pomogao IPL laser nego diodni kojeg vise i hvale.Samo moras da obratis paznju na to da ako namjeravas da radis epilaciju,izbjegnes suncanje a to ti je nezgodno jer ide leto.Pa zato mnogi epilaciju preporucuju tokom zime.

Vec sam negde pisala, ali meni "trajna" epilacija nausnica nije dala nikakve rezultate. Radila sam je u poznatom salonu D... i nista, a moram da istaknem da su bile strasno neljubazne. Kad je trebalo da uradim poslednji besplatni tretman, rekla mi je da to nije potrebno i da ne mogu da ocekujem da sve dlake nestanu. To je bilo prilicno davno, svaki tretman me je kostao po 100 eura.

Back