ranjeni Zoro
Elita
- Poruka
- 21.566
Krenuo ja juče do pekabete da nešto kupim kad..
Prilazi mi žena, impozantna plavojka, sva se smeši gleda me pravo u oči i reče
“e izvini jel znaš možda kolko je sati?”
Ja ne nosim sat, pa pogledah u telephon I kažem joj vreme, a ona pogleda u svoj sat pa će “Misliš nije pet do dva nego pet do tri?” i dodirnu mi čelo..
Posle toga ja se ne sećam ničega.
Ni kako sam ja nastavio sa kupovinom, ni kad sam se vratio kući , ma ništa !
Samo znam da kad sam se sinoć tuširao, da sam na ledžima imao tragove ženskih noktiju, da mi je polni organ bio izmožden, zgužvan, iskorišćen..a imao sam i par lov bajtseva po vratu.
Tad sam shvatio da sam bio žrtva hipnoze.
A da stvar bude gora, u novčaniku nađem cedulju na kojoj je pisalo
Ja sada naravno, zbog nedavno usvojenog zakona ne smem da reagujem ali se plašim da ovo u svakom trenutku može da se ponovi.
Kolika je verovatnoća da sam ja sada tzv “spavač” koji čeka sledeću komandu, koju ću izvršiti bez pogovora I svoje volje?
Imate li iskustva sa ovim onostranim stvarima i..da li grebete vaše partnere noktima tokom seksa?
hvala
Prilazi mi žena, impozantna plavojka, sva se smeši gleda me pravo u oči i reče
“e izvini jel znaš možda kolko je sati?”
Ja ne nosim sat, pa pogledah u telephon I kažem joj vreme, a ona pogleda u svoj sat pa će “Misliš nije pet do dva nego pet do tri?” i dodirnu mi čelo..
Posle toga ja se ne sećam ničega.
Ni kako sam ja nastavio sa kupovinom, ni kad sam se vratio kući , ma ništa !
Samo znam da kad sam se sinoć tuširao, da sam na ledžima imao tragove ženskih noktiju, da mi je polni organ bio izmožden, zgužvan, iskorišćen..a imao sam i par lov bajtseva po vratu.
Tad sam shvatio da sam bio žrtva hipnoze.
A da stvar bude gora, u novčaniku nađem cedulju na kojoj je pisalo
Ja sada naravno, zbog nedavno usvojenog zakona ne smem da reagujem ali se plašim da ovo u svakom trenutku može da se ponovi.
Kolika je verovatnoća da sam ja sada tzv “spavač” koji čeka sledeću komandu, koju ću izvršiti bez pogovora I svoje volje?
Imate li iskustva sa ovim onostranim stvarima i..da li grebete vaše partnere noktima tokom seksa?
hvala