TRAGEDIJA NA CERAKU Ispalio tri metka u bivšu devojku, pa se ubio

Straks92

Stara legenda
Moderator
Poruka
90.753
Večeras oko 19.30 sati u beogradskom naselju Cerak Vinogradi S. Đ. (45) pucao je na svoju bivšu devojku J. D. i potom izvršio samoubistvo.

Zločin se dogodio na Vinogradskom vencu, ispred vrtića "Plava ptica".

- S. Đ. (45) je pucao u bivšu devojku i naneo joj teške telesne povrede, a potom izvršio samoubistvo. S. Đ. je iz pištolja ispalio tri projektila u devojku, nanevši joj povrede u predelu vrata i grudnog koša. Tridesetosmogodišnja devojka je prevezena u Urgentni centar - kažu u MUP-u.

Kako kažu očevici on je sačekao bivšu devojku na autobuskoj stanici i zatražio od nje da uđe u automobil. Pošto je ona to odbila, pojurio ju je i nakon kratkog obračuna zapucao.

- Pucao je tri puta i pogodio ju je, a nakon toga pucao je u sebe - ispričao je našim reporterima svedok tragedije.

Kako saznajemo, nju su pogodila dva metka, ali promašili su vitalne organe.

Komšije upucane Jelene D. kažu da je ona sa Sinišom Đ. nedavno okončala vezu.

- Oni su raskinuli pre tri meseca, a ona je našla novog dečka. Ljubomora ga je navela da je susretne na ulici i da je napadne - pričaju komšije žene sa Ceraka i dodaju da je ona majka osmogodišnjeg deteta.

http://www.blic.rs/vesti/hronika/tr...-tri-metka-u-bivsu-devojku-pa-se-ubio/n9wy0yt

Ooo gospode Bože.

Čitam sad u kuriru da ovoga nazivaju mladić, eeej čoveka od 45 godina na par mesta oslovljavaju sa mladić, a nju od 37-38 devojka i to ponavljaju nekoliko puta , a neku drugu vest gde ženu od blizu 50 godina oslovljavaju sa starica koja je manje od 5 godina starija od ovog "mladića" samoubice :confused:

šta su oni poprimali u te redakcije pobogu , nije dosta što su im online urednici tzv moderatori nepismene mukice nego i ovi koje zvanično potpišu ispod vesti ...dno dna.

Večeras oko 19.30 sati u beogradskom naselju Cerak Vinogradi S. Đ. (45) pucao je na svoju bivšu devojku J. D. i potom izvršio samoubistvo.

Zločin se dogodio na Vinogradskom vencu, ispred vrtića "Plava ptica".

- S. Đ. (45) je pucao u bivšu devojku i naneo joj teške telesne povrede, a potom izvršio samoubistvo. S. Đ. je iz pištolja ispalio tri projektila u devojku, nanevši joj povrede u predelu vrata i grudnog koša. Tridesetosmogodišnja devojka je prevezena u Urgentni centar - kažu u MUP-u.

Kako kažu očevici on je sačekao bivšu devojku na autobuskoj stanici i zatražio od nje da uđe u automobil. Pošto je ona to odbila, pojurio ju je i nakon kratkog obračuna zapucao.

- Pucao je tri puta i pogodio ju je, a nakon toga pucao je u sebe - ispričao je našim reporterima svedok tragedije.

Kako saznajemo, nju su pogodila dva metka, ali promašili su vitalne organe.

Komšije upucane Jelene D. kažu da je ona sa Sinišom Đ. nedavno okončala vezu.

- Oni su raskinuli pre tri meseca, a ona je našla novog dečka. Ljubomora ga je navela da je susretne na ulici i da je napadne - pričaju komšije žene sa Ceraka i dodaju da je ona majka osmogodišnjeg deteta.

http://www.blic.rs/vesti/hronika/tr...-tri-metka-u-bivsu-devojku-pa-se-ubio/n9wy0yt

To nije devojka. To je baba devojka. 38 godina.:aaa:

- - - - - - - - - -

Ooo gospode Bože.

Čitam sad u kuriru da ovoga nazivaju mladić, eeej čoveka od 45 godina na par mesta oslovljavaju sa mladić, a nju od 37-38 devojka i to ponavljaju nekoliko puta , a neku drugu vest gde ženu od blizu 50 godina oslovljavaju sa starica koja je manje od 5 godina starija od ovog "mladića" samoubice :confused:

šta su oni poprimali u te redakcije pobogu , nije dosta što su im online urednici tzv moderatori nepismene mukice nego i ovi koje zvanično potpišu ispod vesti ...dno dna.

Izgleda da smo baš omatorili kao nacija.

Ooo gospode Bože.

Pre ce neko da pogleda naslov gde mladi prave gluposti nego gde se sredovecni ljudi ponasaju kao budale.

Vezano za temu, nemam sta da kazem. Narod je odavno zreo za batinu ili za jaram pa da vuce kada ne ume da razmislja.

Ooo gospode Bože.

Sve to bahato i drogirano.
Danima mi nisu objavljivali komentare, a ja se trudio da ih pametno
osmišljavam i gramatički doteram...
Pa, kad je to tako danima išlo, a puštali su nepismene i prazne komentare,
najeb'o sam im se mile majke klošarske...
Ima tome više od pola godine.
Sada, retko, pokušam po neki put, ali neće da objave !
I dalje tvrdim da je to zmijsko gnezdo nadrogiranih i obesnih likova !

Sve to bahato i drogirano.
Danima mi nisu objavljivali komentare, a ja se trudio da ih pametno
osmišljavam i gramatički doteram...
Pa, kad je to tako danima išlo, a puštali su nepismene i prazne komentare,
najeb'o sam im se mile majke klošarske...
Ima tome više od pola godine.
Sada, retko, pokušam po neki put, ali neće da objave !
I dalje tvrdim da je to zmijsko gnezdo nadrogiranih i obesnih likova !

Pre nekog vremena sam bila kod bivše koleginice, zajedno smo nekad radile na RTS-u ,radiju i u priči mi kaže da joj sin radi kao urednik vesti na jednom većem portalu. Kad je klinac došao obrlatim ga da mi brzinski pokaže te neke cakice i u priči se dotakosmo i tih moderatora na portalima.

qq šta čuh kakve i koga i na koji način ih postavljaju na ta mesta , pa i da masa nas nema nikakva iskustva i znanje o njima dosta bi bile samo 2-3 info da ti se stomak okrene koje su te i kakve spodobe.

A što se tiče ove i sličnih tema ja tu imam odavno formirano mišljenje :

Gro ženskih se ponaša kao da same čačkaju đavola i posle im ne znam ko kriv.

Misle da je normalno da ih frajeri izdržavaju, finansijski filuju, finansiraju mora , klopu, decu im, izlaske , poklone i p. materine , onim glupljim i dosadnijim otvaraju kojekakve butiGe i čuda samo da ih skinu s vrata i posle svega toga ona misli da može da ga tek tako otkači.

Aham, kako da ne, prvo ti sestro slatka vrni sve što je u tebe uložio pa onda skači na sledećeg, do tada on s pravom smatra da te kupio i tišina tamo.

To je otprilike to.

Back