mikic67
Zainteresovan član
- Poruka
- 361
Dan pre seminarau V. Banji na poziv kluba iz Trstenika odrzao sam jednodnevni trening za sve clanove kluba i ovm prilikom se zahvaljujem vezbacima i treneru Ivanu Mileticu na gostoprimstvu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala na pomoci, evo prilazem resenje prvog kluba registrovanog jos 1994. godine u Krusevcu. trener je prvo bio Ivan Ivanovic, sada se bavi polsovima obezbedjenja i zivi odavno vec u Meksiku. Njegov ucenik Gruja je naslednik kluba i zvanicni osnivac istog. Verovatno su ranije obojica bili ucenici Dragana markovica koji je u to vreme imao regstrovani Ving Tsun Atletski Savez Srbije ili Jugoslavije, ne secam se. TWC Savez je osnovan vec 1997, a klubovi osnivaci )takodje imam resenja= su bili bas Krusevac, Kragujevac, Pozarevac, Beograd, Nis, Pirot, Novi sad, Sabac i Sremska Mitrovica i Ruma. Kasnije su se pridruzili Vranje, Leskovac, Gadzin Han, Surdulica, Despotovac, Smederevska palanka i ostali. U stvari, neki su bili samo sekcije, vise se i ne secam, izvini, davno je bilo. Kasnije 1999, na nasu inicijativu se osniva i wushu savez srbije u kome je uzeo ucesce i Dragan Markovic, Sinisa Ivanji, Zeljko Popovic, Stojan vanovic, Mario Topolsek, JKD mislim Slavisa iz Cuprije i ostali, mnogi Tai Chi klubovi. On je objedinio sve kineske silove u nasoj zemlji. Produkt tog Saveza i TWC saveza su wushu igre 1996 i 1999.
Inace prelaskom Gruje na Soko Combat System, klub je prestao sa radom pre par godina da biu ga sada reaktivirali bivsi Grujini asistenti: Bratislav, Veroljub i Nenad. Prvi treninzi su vec poceli i cim saznam tacnu lokaciju i termine objavicu ovde.
R,I,P,
Danas imam tužnu obavezu da obavestim svu Kung Fu Wu Shu braću i sestre, sve vežbače Tradicionalnog Wing Chun Kung Fu Kuena i druge praktičare borilačkih veština i druge koji to nisu da je u Rumi( 16.07.2011.) u teškoj saobraćajnoj nesreći preminuo naš Kung Fu Wu Shu Brat Nenad Ljiljak ( 1975-2011) iz Rume. Koristim priliku da mu se posthumno zahvalim na požrtvovanom i predanom radu u Wing Chun Kung Fu Kuenu i njegovom širenju. Pokojni Nenad Ljiljak je počeo da se bavi Wing Chun Kung Fu Kuenom davne 1992 u Rumi u klubu "Slovo Sunca". Posle prestanka rada kluba "Slovo Sunce" sa grupom etuzijaista !996 otvara i vodi novi klub "Dragon". 1997/98 završava "Čelični Dlan" - "Pamučni Dlan". 1998/99 dobija zvanje SI-FU-a. Klub prestaje sa radom 2000 godine zbog tadašnje političke situacije ali Nenad nikada nije prekidao svoju ljubav i predani rad za Wing Chun Kung Fu Kuen. Uvek spreman da nesebično daje sebe i van treninga bio je poznat među drugovima kao čovek velikog Srca, široke ruke, održavao je uvek svoju datu reč i znao je da "odreže" pravedno kad god je to trebalo. Nažalost tragična saobraćajna nesreća omela ga je da ostvari do kraja svoje životne ciljeve i ostavi svoje najmilije članove porodice, devojku, bliske prijatelje, drugove i poznanike svog tigrovskog srca i široke tople duše. Neka ti je večna pamjan i slava Kung Fu brate i prijatelju Nenade.