- Poruka
- 89.439
i ti li si odotle?![]()
danas
danas smo od svega pomalo![]()
Што нам даје право да верујемо да смо од свих покупили најбоље. ;-)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i ti li si odotle?![]()
danas
danas smo od svega pomalo![]()
ako uzmesh u obzir da su vecinsko stanovnishtvo u svim gradovima na teritoriji danashnje srbije pre svega bili grchki trgovci...

pa masovno došli da trguju... sami sa sobom...da li ovi sa prichom o chistoti svoje rase
@ kojica
shta mislish
koliki je koeficijent inteligencije osobe koja izgovori sledece:
"Moje zovu Turci, zato shto smo lepi."
![]()
![]()
![]()

shto se tiche turaka
pa evo ovaj Slavisha
njih u palanci zovu Turci

da tu "krvna slika" nema nikakvog uticaja
to su totalne nebuloze...
turci, ko i rimljani
nisu bili dovoljno brojni da se toliko rashire po okupiranoj teritoriji

Dee:ja bi više voleo da mi je kurajber bio franački feudalac, nego slovenski ovčar sa Haemus Mons-a koji je plaćao danak Turcima...

o Dee (13 poruka) da ti nisi drug Crowa koji onako iznaokola neće da prekrši zavet nego kao priča o meni sa drugim osobama
a gde si to video turčina sa svetlom kosom i plavim očima....
ja za sebe niti za svoju bližu okolinu ne mogu da tvrdim da sam deo te pomenute čorbe...
ne znam šta si se navrzao oko Slaviše
daklem, Crow, pogledaj se u ogledalo pa onda pričaj o slaviši i turcima
ti si neki jak začin![]()
mogu da te zovu i ШВЕЏАНИН al ne ide brate...
i posle kao on nešto ne govori o genetici i o nacizmu a svaki post pominje turke, irce, rimljane
Jao! smešno!
![]()
da je bilo opšte prihvaćene "prve bračne noći" ne bi bilo toliko ubijanja srba već bi oni lepo iskalili svu bes na ženama
tebi , verujem, niti krvna slika niti Bog mogu pomoći...oko ličnosti naravno...
dakle i tu su u pitanju su geni, ali loši geni, jbg,![]()
potupno jasno!
ni ja nikada nisam tvrdio da smo mi "arijevske" krvi.
govorim samo o dominaciji jednog naroda...
AKO VEĆ I TI GOVORIŠ O KULTURI, JEZIKU i dr.
I U TOM POGLEDU SMO PREUZELI VEĆI DEO KOLAČA OD SLOVENA NEGO OD RIMLJANA ILI TURAKA...
dakle ako si u pravu o ne postojanju uticaja genetike onda smo još veći sloveni
![]()
dakle sam si svoju teoriju o palanko-rimljanima ubio...![]()
@ Bogart
braticu
shta mislish
da li ovi sa prichom o chistoti svoje rase
polaze od pretpostavke da su genocidan narod?
jer... na praznu zemlju nisu doshli
a "chisti" su...
znachi da je bilo masovnog klanja
koje oni smatraju za pozitivno
zar ne?
A onda nakon svih tih mešanja - dolaze Osmanlije i gospodare ovim prostorima narednih 500!!! godina, te time postavljaju šlag na tortu.
Nema tog genetičara, istoričara, arheologa, sveštenog lica, koji će da me ubedi da na našem delu Balkanu ne preovladava seme Turaka
Slavic Land ne znam zašto se osećaš prozvanim, jer koliko se odnosi na tebe toliko se odnosi na sve ostale. A iz ovog što si napisao ispada da imamo tu negde...slično mišljenje bar što se tiče Turaka... Relax
...
Једино "мешање са Турцима" могло је да се догоди када су се ослобађањем територија сви Турци или протеривали, или прихватао њихов прелазак на хришћанство. Е, ти покрштени Турци су једини Турци који су међу нама...
Један антрополог из Бугарске ми је казао да су данашњи Бугари пореклом - Словени 60%, прото Бугари 10% и 30% Трачани. Још се хвалио како су Трачани били изузетно лепи, најлепши у Европи.