Tour de France 2011

Uhhhh kakva etapa...najbolja na Touru do sada...:D

Ali moram da pomenem ono jucerasnje izletanje u dvoriste...:hahaha::hahaha::hahaha:
pa da nije bila otvorena kapija Vokler bi bio danas u zelenom dresu...kakav Tour ove godine...:worth::worth::worth:

1.Slek napada na Izoaru, 60km pre cilja??? Ocigledno je mislio da ce neko pratiti pa da ta grupa ide na Galibije zajedno...pa je pametno iskoristio datu situaciju
2.Monfor i Slek prave jos vecu razliku na spustu??? Videlo se na onoj etapi do Gapa da se Endi plasi na spustu...tako da je po meni heroj Leoparada Monfor...:roll:
3.Niko nece da vuce posle spusta??? Ne znam sta su svi cekali ali je ocigledno da im je tempo bio nikakav (mislim na favorite) jer je u glavnoj grupi bilo 50 vozaca...

Evans se pokazao kao najjaci pored Slekova trenutno...i uradio je ono sto niko nije hteo/mogao da uradi-smanji Slekovu prednost na Galibijeu i to:
Evans krece da napada i pojacava tempo na 8,9km do kraja-prednost Sleka 4'24"
Cilj etape, do koga je vukao samo Evans-prednost Sleka 2'15"...da je krenuo ranije, ocigledno je da bi ga stigli...ali sta je tu je
Frenk je ocigledno jedini imao snage osim Evansa ali nije imao razloga da vuce...:dash::dash:

Od Kontadora nisam ocekivao da otpadne kao ni od Sanceza...

Tour se resava sutra i na hronometru...po meni ako Evans ostane na minut-minut ipo od Sleka moze da uzme zutu majicu na hronometru

A sutra- ALPE-D'HUEZ

Vidim aco da navijas za mladjahnog Endija...:roll::roll::roll:

Poslednja izmena:
hah sto da ne ? A najvise ne podnosim Evansa i Kontadora... :D

Ne znam kakav je Vokler hronometras ? verovatno nista posebno, mada tesko da je gori od Endija... Mora Endi danas da napravi jos bar pola minuta, mozda cak i minut od svih da bi na kraju uzeo zutu majcu... Mada ne bi otpisivao ni Frenka... A od basa, kunega, sanceza i kontadora nema leba vise, mada prva trojca nikad nisu ni imala sanse :D

Danas
PROFIL.gif

To si u pravu za Basa, Kunega i Sanceza....ali eto Sancez makar uzede tackastu majicu...eh sto mi je slatko sto nema majice za Endija ove godine...:lol::lol::lol:

E pa red je da Evans zavrsi u grupi Slek posle ko zna kog puta mehanickih problema...:worth::worth::worth:
Sutra se nadam najmanje minut ipo u odnosu na Endija...ako sada Kadel ne uzme Tour pa ne znam kad ce :dash:

Rolan je pravo otkrovenje...da covek onako ode od Kontadora i Sanceza na Alpe-d'Huez-u... :worth::worth:
kao i Vokler...covek ima karakter da izvuce svaki atom snage i da ostane u zutom...sada ce biti u TOP 5 sigurno...veliki Tour ove godine, nadam se najboljem
zavrsetku...
l5339868.jpg
l5339899.jpg
a66b76546e9fe6bc762151c3782ae44b.jpg

Poslednja izmena:
Poslednje dve nedelje sam trku pratio samo letimicno i cini mi se da je bilo mnogo taktiziranja. Svi su nekako cekali da skoci Kontador i da on taktizira a u stvari nikom nije palo na pamet da covek jednostavno nema snage:gace: i tako ako se ne varam dve etape uzese vozaci iz drugog plana ni krivi ni duzni:D.
Da je Evans odmah skocio za Slekom kad je ovaj juce poceo da bezi 60 km pre cilja sad bi sve bilo jasnije a ovaj cekao na Kontadora (i ja sam cekao sve sad ce, sad ce...:hahaha:).
Nadam se da ce Evans imati snage da sutra dobro odradi hronometar. Nekako mi je on drazi od ovog Sleka.
@Ivan xcv - Bravo za prognozu.

Hvala, mada to nije bila prognoza, ja navijam za Evansa od kada pratim biciklizam...:):)

Posle onakvog Djira, stvarno sam mislio da nema sanse da neko uzme Tour Kontadoru...ali izgleda da je covek stvarno umoran...:confused::confused:

Na ovom hronometru ima dva nekategorisana uspona....sve se moze dogooditi...:worth:

d2546cc4d3685380839b1beed79f578f.jpg

:vatromet::vatromet::vatromet:
:worth::worth:kralj Kadel:worth::worth:
:vatromet::vatromet::vatromet:

Sta reci kada neko ko je vukao na Alpima i smanjio sam 2' u odnosu na Sleka...napravi 2'30" na hronometru u odnosu na istog...

Bio sam toliko srecan da sam i sam posle pola sata seo na bajs i odvozio jedan kraci "hronometar":mrgreen::mrgreen:

Videlo se i dok je davao intervju da je toliko zeleo Tour...mozda i vise od Slekova...:super::hvala::worth::whistling::D:);):mrgreen::klap:

Zao mi je Endija, ali se iz godine u godinu vidi da za osvajanje mora postati univerzalniji tj. da bolje vozi hronometar...

Najbolji Tour do sada koji sam gledao

Poslednja izmena:
Svaka cast evansu ove godine stvarno najbolji .....

Shlekove je sjebala taktika... u pirinejima su se zajebavali... taktizirali... mogli su tad da ostave evansa...... Endi vec drugu godinu za redom drugi.... propustio je veliku sansu, pre svega umor i sitne povrede Kontadora...

svi znamo ako se sledece godine Pistolero skoncentrise samo na Tur... ne moze mu niko nista....

Bravo za Evansa, navijam za njega jos od 2005. godine, i svake godine sam cekao taj tur... konacno je dosao :)

Meni najbolja fotka, sve 4 majice u kadru:
tur9.jpg

I da dodam, Evansov BMC Teammachine SLR01 danas je izgledao jako lepo :)

SPTDW255.jpg

Poslednja izmena:
To si u pravu za zuti BMC...mnogo je lepsi nego obican timski...steta sto ga nije vozio na vise etapa, mada sam se ja nadao da nece preuzeti majicu od Husovda jer je tako bilo i prethodnih godina...pa su tesko njegov tim i on zadrzavali majicu do kraja...:D

SLR01_470.jpg

A tek kakav bi bio hronometraski bajs da je bio u zutom...:eek::eek::worth:

TT01_470.jpg

Ja se izvinjavam, ali stvarno nemam pojma da postavim sliku kao nikola...:D

Odlično je!Sviđa mi se što ima više nagada pa i za promociju bicikližma...:)Šta mislite o stevićevim izgledima za ubuduće...?Bila cela priča sa njim u studiju ko je gledao naš prenos...

@goxy-nisam gledao na rts-u ne znam o cemu se radi...Stevic sada valjda vozi u Partizanu...?

Ova proslogodisnja "tuca" tockovima je bila mnogo smesna...:hahaha::hahaha:

Mislim da ce na Vuelti biti najveca borba izmedju Viginsa i Nibalija...:dash:
Jel zna neko kada Valverdeu istice suspenzija?:gace:

@goxy-nisam gledao na rts-u ne znam o cemu se radi...Stevic sada valjda vozi u Partizanu...?

Ova proslogodisnja "tuca" tockovima je bila mnogo smesna...:hahaha::hahaha:

Mislim da ce na Vuelti biti najveca borba izmedju Viginsa i Nibalija...:dash:
Jel zna neko kada Valverdeu istice suspenzija?:gace:
Kolko sam skontao da...Pričao je kako su loši uslovi ma katastrofa...Sve počiva na entuzijazmu...Pominjao je i nekog mladog mađara...

Znaci Valverde verovatno tek na Tour-u vozi grand tour u 2012. ...

Nisam ni sumnjao da su losi uslovi...zalosno je koliko se u Srbiji uopste ne postuju biciklisti, a kamoli biciklizam...u Blicu su sastavili clanak od 1/3 strane i to pola informacija netacne...:dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::roll::roll:

Back