Touch screen ili tastatura?

• Začetnik teme Začetnik teme 3d0
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ma lep je nema sta,samo me zanima koliko ovo mini cudo kosta,posto je standardni x10 560 evrica:eek: . Te pare za telefon nikada,pa makar imao teleport:rotf:
teleport.png

Poslednja izmena:
Sve je stvar navike. . . Nekad sam zmurecki mogao kuckati poruke na tastaturi, znao svaki karakter gde je, sada na touch screen-u moram da gledam sta radim jer vise ne moze nista da se "opipa" i sl. Mada za globalni rad na telefonu, touch screen, jednostavniji za rad. . .

A što misliš o mobitelima, koji imaju touch screen i tastaturu takođe?

Te najvise mrzim. Niti smrdi niti mirise. p900 i p910 su imali taj deo dobro uradjen. Mozes da imas tastaturu ali kad otvoris telefon onda imas ceo ekran i mozes lepo da radis. Ali to je imalo i svoju cenu jer je telefon bio ko cigla i to je slucaj i sa vecinom novih, ovamo kao prave mali telefon a on debo te ne znas da li deblji ili siri. Za touch screen tastatura po meni ne treba i to je najveca glupost kad rade i zato ih je iPhone po tom pitanju sve posio. Imas ceo ekran na raspolaganju kad treba da si na internetu, igras igrice, ne zavisis gde je tastatura, a kad hoces da kuckas pojavice se tastatura i lepo mozes da radis sve sta treba.

uzeo sam samsung f480... telefon je odlican... touch screen je mnogo osetljiv :) to je ok... Baterija mi traje cak do 3-4 dana a po ceo dan slusam muziq... jedan jedini problem je u tome sto nema mnogo boja :(... ali telefon je extra (on ima samo touch screen)

Touch naravno,ali pod uslovom da je ekran sto veci i da je pod obavezno capacitive display a ne ressistive.Touch i tastatura kombo je jako dobra za one koji kucaju dosta i vole da surfuju i igraju igrice.Telefoni sa samo dugmicima su zastareli i polako im prolazi vreme.

Back