Tottenham Hotspur FC

• Začetnik teme Začetnik teme duc4
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mislim da ceo taj transfer Adama u Liverpul nije jos zavrsen, koliko sam ja razumeo, predsednik Blekpula nas opasno kulira, ne javlja se na pozive.... tako da, mozda od toga nece biti nista, videcemo.

spiclov je to....ce ceka do zadnji dan prelazni rok i ce ga pusti u onaj klub koji najvise daje....a i ima pravo....Adam vise vredi nego 10 miliona....13 gola je munuo u Premijer ligu a plejmejker je.....ti ce sad da kazes da je pola golova dao iz penala, a ja ti kazem da je gol - gol....i iz penala mora da znas da ga munes :D

Bas sam mislio da ce Gary Cahill iz Boltona preci kod nas, ali ce izgleda u Arsenal. A bas nam treba takav defanzivac. Inace u sledecu sredu pocinju razgovori Modrica i Predsednika Levija. Valjda ce se Luka urazimiti i potpisati novi ugovor. A i vreme bi vec bilo za neka pojacanja...

269660_182622041791030_100001297066942_408466_619942_n.jpg

ENGLESKI dnevni tabloidi i u nedjelju drže Luku Modrića udarnom viješću. Hrvatski vezni nogometaš Tottenhama udarna je sportska tema The Suna i Mirrora. Mirror piše da je Izvršni odbor kluba odlučio Modriću povisiti plaću na, za Tottenhamove prilike, rekordnih 80.000 funti tjedno. To bi značilo da hrvatski reprezentativac kroz svoj postojeći petogodišnji ugovor sa svim mogućim bonusima može zaraditi oko 30 milijuna funti!

Dosad je, navodi Mirror, Modrić igrao za 50.000 funti tjedno. Najviša plaća u Tottenhamu iznosi 65.000 funti na tjedan. Isti izvor, točnije njegovo tjedno izdanje The People, piše da je Harry Redknapp bacio oko na BiH-reprezentativca Miralema Pjanića iz francuskog Lyona kao zamjenu za Hrvata u slučaju njegova odlaska. Prema toj informaciji, "Spursi" su pristupili Lyonu s upitom za 21-godišnjega kreativnog veznjaka i dobili odbijenicu. Pjanić je procijenjen na devet milijuna funti.

The Sun pak donosi izjavu bivšeg trenera-asistenta u Chelseaju i nekadašnjega engleskog reprezentativca Raya Wilkinsa, koji je "spursima" poručio da gube vrijeme inzistiranjem na Modrićevu ostanku. "Uskoro će Chelsea poslati bolju ponudu. Mislim da će je Tottenhamu biti jako teško odbiti", rekao je Wilkins dodavši: "Nogomet je prvenstveno posao. Bez obzira koliko nogometaš bio vjeran, uvijek će otići u klub koji mu nudi bolje i više. "Modrić je fantastičan, čudesno talentiran nogometaš. Skupa s Garethom Baleom Hrvat je svojim igrama prošle sezone zapalio Premierligu i Ligu prvaka."

Britanski mediji zasad još uvijek ne znaju za najnoviju izjavu koju je Modrić dao Sportskim novostima, i u kojoj je rekao da ga je Tottenhamov predsjednik Daniel Levy razočarao svojim ultimatumom, te da je tek sada siguran da je rastanak jedina opcija. "Iskreno sam razočaran načinom na koji je predsjednik Levy uopće komunicirao sa mnom. Dočekao me hladno i s prilično arogantnim nastupom dao mi do znanja da ga zapravo niti ne zanima što mu imam reći. Ne znam zašto se tako postavio, ali to je njegova stvar. Mene je takav pristup samo dodatno uvjerio kako ne griješim u odluci da promijenim sredinu", rekao je Modrić za Sportske novosti.

"Prelomio sam kad je došla prva službena ponuda Chelseaja. Nije ni meni to jednostavno bilo prelomiti, ne ide to tek tako. Razgovarao sam dugo sa svojom obitelji i ljudima do čijeg mišljenja držim, razmišljao, vagao i u konačnici shvatio da bi takav epilog bio najbolji za mene i klub", dodao je.

Ma nek ide. Neka ga puste. Kupicemo i boljeg za te novce. Ako je nezadovoljan, sta ce nam!! Kada bude dosao sa Celzijem na Lejn i popio 2 komada, cesace se!

Ledli King ponovo bio na operaciji kolena

Verovatno jedini vrhunski fudbaler koji zbog oštećenja mekog tkiva skoro nikad ne trenira već samo igra utakmice trebalo bi da se vrati na teren za mesec dana. U klubu očekuju da će biti spreman za početak sezone - 13. avgusta.

"Izvršen je lakši zahvat, on će morati da odmori desetak dana, a zatim će se deset dana lagano vraćati u ritam", saopštio je Totenhem.

pa sve mu ebem, zar opet :(

Rednap: Malo je 30 miliona za Modrića

Trener Totenhema Hari Rednap je poručio Čelsija da će morati više da se potrudi ako želi Luku Modrića u svojim redovima, jer ponuda od 30 miliona evra nije ni izbliza dovoljna za hrvatskog internacionalca.

Rednap posle mnogo peripetija i prepucavanja na liniji igrač-klub vodi Modrića na turneju po Africi, a Čelsiju nije pomoglo ni to što je u ponedeljak uvećao prvobitnu ponudu za oko 6 miliona evra.

"Očigledno je da ne želimo da ga prodamo. Mislim da je ponuda od 30 miliona evra prilično siromašna za takvog igrača. Daleko je to od njegove prave vrednosti. Daleko je i od onoga što ja mislim da je prava cena. Inače, on nije na prodaju i to vam je to", rekao je u svom stilu Rednap.

On je dodao da ne veruje da Čelsi završio posao ni kada bi uvećao ponudu za još pet miliona evra.

Harry uverava Modrica da da ostane i da ce pojacati ekipu. Medjutim, svi igraci koji su navodno blizu Totenhem, prelaze u druge klubove. A Rednap i dalje ceka... I na kraju cemo opet celu sezonu igrati sa 11 istih igraca. Vucinic je bio prakticno vec kod nas, a sad vidim prelazi u Inter ili Juve. Ista prica i sa Parkerom, hocu necu...

Al znas sta je tu problem. Proslu sezonu smo igrali maltene sa 11 istih igraca. I sada,ovi igraci sto hocemo da prodamo, nisu skoro ni igrali proslu sezonu. Tako da im je pala cena i za njih mozemo dobiti neki "sitan" novac. A Hari ih zato i ne prodaje..... A vreme leti.....

Kolko vidim Tottenham opet ništ ne radi, tek tu i tamo neku odyebnicu primi.

Gomes i Friedel su u redu, Ćorluka i Walker desno isto u redu, Ekkotto opet nije dobil konkurenciju.
Brinu srednji braniči, zdravi i spremni su samo Dawson, Kaboul i Bassong. Woodgata su riješili, a Gallas i King su za umirovljenje, klinci Caulker i Khumalo već posuđeni. Tu bi trebalo onog Sambu dovest, taj je luđak.

Lennon, Bale, Van der Vaart će opet crknut, jer ovaj Kranjčaru neće dat igrat ni pod razno, a ostali ofenzivni vezni su za k....
Brinu defanzivni vezni, ak Modrić ode treba dovest zamjenu jer od Huddlestona Jenasa i Palaciosa nema kruha. Sandro dobar, ali povrijeđen na 2, 3 mjeseca čini mi se. Barem onog Burtona da dovedu.

Napad za k.... Keane, Crouch, Pavlycenko, Defoe nisu dovoljno dobri, po mome. Što ne bi Bellamya doveli recimo

Teško da Tottenham može bolje od prošle sezone, ak ne kupi nešto šta valja.

Pojacati se na sva 3 fronta...dovesti Skota Parkera u vezu, Sambu za stopera ,a od napadaca Adebajora ako ne pravi problem sa platom ili Djuzepea Rosija ....moze i bek Enrike iz Njukasla ili Bejnsa da pojacamo Ekotovu poziciju...

Back