Tottenham Hotspur FC

• Začetnik teme Začetnik teme duc4
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Haton na svaku utakmicu usere za gol :dash: :dash: :dash:
dal je normalan vise!!!!

Izgleda da je upalila Harijeva taktika da zaplasi napadace..kao ce gi proda...evo Defo se vraca u formu...
Mislim dace da resimo u zadnjih pola sata kad udju Lenon i Bejl...

Mislim da bi trebao Hatona izbaciti...koj ce nam moj...na svaku utakmicu kiksne...veca nam opasnost preti od njega nego od Dojla i Milijasa zajedno...kuku nama ako nam igra protiv Milana...
on napolje...beka da igra Galas a pozadi isto nepouzan Basong....

Ne mogu da verujem da nismo prelomili kod 3-2. Znaci stativa, zicer Bejla, i nece u gol. Neznam, nekako mi malo samo bod. Morali smo dobiti. al se videlo kolko ce Milan imati problema sa Bejlom kad krene gazenje uz aut liniju. Za 4 mesto moracemo dobiti citi u Mancesteru.

Imam neki osjećaj da ode Modrić na krju sezone ako Barca ili Manchester plate. Zakaj bi igro sa Huttonima i Dawsonima i Asoe Ekotama p..... materinama:roll::dash:

Ma... svaka cast Modricu. Al on sa 20 metara nemoze da dobaci do gola! Danas je izveo sl. udarac iskosa sa 25 metara i lopta je u 16 pala na zemlju ispred svih igraca. A i niko nece dati te novce koje Heri trazi. Bolje je njemu da bude glavni u totenhemu nego da misli o tome kolko ce igrati tamo

Poslednja izmena:
Treba da se zahvalimo Pavlicenku,Hatonu i Pienaru...za nikakav kuurac nisu...
znas koe...pa mi mozemo da nakupimo 60 miliona koje Hari trazi za Modrica njih torje da prodamo sa Bentlijem,Kinom i O'Haru koji su na pozajmice...
Modric je zmaj...treba da ostane..jeste da ga jeebe sut ali je mnogo jak plejmejker...tehnika mu je na nivou....

Treba da se zahvalimo Pavlicenku,Hatonu i Pienaru...za nikakav kuurac nisu...
znas koe...pa mi mozemo da nakupimo 60 miliona koje Hari trazi za Modrica njih torje da prodamo sa Bentlijem,Kinom i O'Haru koji su na pozajmice...
Modric je zmaj...treba da ostane..jeste da ga jeebe sut ali je mnogo jak plejmejker...tehnika mu je na nivou....

Mnogo nama fali Hadlston. Taj covek moze sa 30 metara da odalami loptu po golu samo tako. Kad smo u napadu i kad je lopta na 20,25 metara. tu niko nece da sutne jer jednostavno ne moze. A Hadlston i Kranjcar to znaju al ne igraju. Vezni red nam je fantastican al odbrana i napad malo kaskaju

Zabrinjavajuce je da na dve utakmice uznemo samo bod...Videcemo Celzi sta ce uradi sutra...a sledece nedelje igraju Celzi i Siti...a mi docekujemo komsije sa zapadnog londona...tesko je sad da uznemo cetvrto mesto...i suvise smo puta kiksnuli protiv timova sa dna...nego videcemo...mozemo da se domognemo Lige Sampiona i ako je osvojimo...a mi dobro igramo sa velikima :)
jos 10 kola je do kraja sezone...videcemo sta ce biti...

Back