Tottenham Hotspur FC

• Začetnik teme Začetnik teme duc4
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E tako se to radi!!! Gde ste sada interisti!!! Malo ste se smejali pre utakmice. Nije vam dobro. Bolje da su mesto najboljeg desnog beka Majkona stavili banderu, vise bi smetala Bejlu!!
Tu smo,tu smo!Sjajna partija Bale-a,kako je samo izvozao Maicona,koji je po meni igrao ispod proseka.Sjajna partija i gol Eto-a,Pandev neprimetan,odlicna odbrana Totinhema,i eto tako se dolazi do pobede...

Bejl veceras (kao i proslo kolo) fantastican pored nepostojeceg Maikona, ali meni se po njegovoj igri cini da on nema bas puno trikova. Uglavnom prolazi na vrlo brz sprint sto ocigledno u Premijer ligi ne pali pa tamo pruza slabije partije. Moram da priznam da su mu sut i pas na vrlo visokom nivou.

Sve u svemu, mlad je igrac, ima ogroman potencijal, a verujem da ce u Totenhemu nastaviti da napreduje.

@Splatt91
Ja se nadam da si se salio kada si rekao da mu to u Premijer ligi ne prolazi...posto je on jedan od najzasluznijih sto Totenhemu ide odlicno u ovom dijelu sezone...

@Tema
Nocas se pokazalo koliko je Totenhem dobar... Jos da Lenon nije spavao...bila bi to kanonada... Hadlston je odigrao doktorski, Modric je pokazao svoje vragolije...a Bejl je drzao casove ``najboljem desnom beku na svijetu``(ne znam da li su ti ljudi koji su mu dali tu titulu kompetentni ali svakog dana sve vise ispadaju smijesni)...napadaci su samo pospremali loptice u mrezu... Na drugoj strani Eto je pokazao da ni sa godinama ne blijedi njegova klasa...Interiste moze da raduje povratak Milita...
Kod mene veliki minus dobija Galas koji iskreno nije ni sjenka nekadasnje uzdanice Celzija i nekadasnjeg kapitena Arsenala...

Cestitam komsije !!! :klap:

"Ja se nadam da si se salio kada si rekao da mu to u Premijer ligi ne prolazi...posto je on jedan od najzasluznijih sto Totenhemu ide odlicno u ovom dijelu sezone..."

Odlicno je igrao prvih par utakmice a posle je popustio. Npr. zadnje dve utakmice nista posebno nije pokazao.

PUNI TAMO NEROAZURE !!!!! :per:
Mislim da je nocas Majkona ubila promaja od Bejla....Geret je car :worth:
Zasluzeno smo obrisali patos sa ovom boranijom koja se kurcila ovde po forumu....
Hari im je stilski pokazao gde im je mesto :klap:

Nisam nesto upucen u stanje u Totenhemu (barem ne vise od ostalih klubova), pa me zanima sta je sa Dos Santosom? Za mene je on vrhunski igrac (bio je najbolji mladi na SP posle Milera), a i mlad je, makar kao zamena za Lenona. Drugo, kakav tim imaju ono je strasno. Da li mi nesto promaklo, ili oni u odbrani imaju Galasa, Kinga, Dosona, Kabula, Vudgejta, kao i Basonga i Corluku koji mogu da igraju stopere?! Nigde nisam video toliki broj dobrih stopera na jednom mestu. Jedino sto smatram da ih gusi, to je cetvorica napadaca slicnog kvaliteta, gde niko ne odskace nista posebno. Ja bih menjao svu cetvoricu za jednog vrhunskog (Toresa recimo).

Nisam nesto upucen u stanje u Totenhemu (barem ne vise od ostalih klubova), pa me zanima sta je sa Dos Santosom? Za mene je on vrhunski igrac (bio je najbolji mladi na SP posle Milera), a i mlad je, makar kao zamena za Lenona. Drugo, kakav tim imaju ono je strasno. Da li mi nesto promaklo, ili oni u odbrani imaju Galasa, Kinga, Dosona, Kabula, Vudgejta, kao i Basonga i Corluku koji mogu da igraju stopere?! Nigde nisam video toliki broj dobrih stopera na jednom mestu. Jedino sto smatram da ih gusi, to je cetvorica napadaca slicnog kvaliteta, gde niko ne odskace nista posebno. Ja bih menjao svu cetvoricu za jednog vrhunskog (Toresa recimo).

Dos Santos je u Tottenhamu poslednja rupa na svirali,pored Defoa,Krauca,Pavlicenka i Kina nema gotovo sanse da se nadje u prvih 11...A kao zamena za Lenona imamo Bentlija (novi Bekam :) ) i Niku Kranjcara....Jeste da imamo lom dobrih stopera ali moramo dovoditi jos par takvih zbog cestih povreda na toj poziciji (cak je i Hadlston igrao stopera u ovoj i prosloj sezoni kad vec nije imao ko,i tada smo uvek meceve dobijali ;) ).Slavem se za napadace,svi su dobri ali je samo svetska klasa Dzermejn Defo...Jos bi napomenuo paklenu konkurenciju u veznom redu:Modric,van der Vart,Hadlston,Dzenas,Palasijos,Sandro i Kranjcar...HAOS

Bas tako!! Liga sampiona uzima danak! Al mi nije zao ako je zbog lige sampiona! Srecom ni ostali konkurenti ne blistaju (citi, liverpul....) Zato u januaru obavezno dovesti 2,3 kvalitetna pojacanja. U sledeca dva kola, dve utakmice kod kuce. Vec u sredu i subotu. Videcemo

@Tema
Nocas se pokazalo koliko je Totenhem dobar... Jos da Lenon nije spavao...bila bi to kanonada... Hadlston je odigrao doktorski, Modric je pokazao svoje vragolije...a Bejl je drzao casove ``najboljem desnom beku na svijetu``(ne znam da li su ti ljudi koji su mu dali tu titulu kompetentni ali svakog dana sve vise ispadaju smijesni)...napadaci su samo pospremali loptice u mrezu... Na drugoj strani Eto je pokazao da ni sa godinama ne blijedi njegova klasa...Interiste moze da raduje povratak Milita...
Kod mene veliki minus dobija Galas koji iskreno nije ni sjenka nekadasnje uzdanice Celzija i nekadasnjeg kapitena Arsenala...

Ja bi voleo da vidim Jenasa u elementu i ono moje ljubimče iz Mexico-a u sastavu a o želji da vidim Kinga&Woodgate-a u zadnjoj liniji neću ni da govorim!!

Ovo je Radknappov poraz:evil: Sve krivo, par zadnjih veznih Palacios, Sandro ne može igrati Premier ligu, Kranjčara stavio prvi put od prve minute i to na desno krilo (a čovjek spor ko magla), a Modrića iza napadača (nemre on to igrat radi lošeg šuta i općenito bezopasnosti po gol)...da je samo Bentleya gurno desno, Kranjčara iza napadača, a Modrića ostavio na standardno poziciji moglo je biti drukčije:think:

Back