Totalno cudan "problem" sa testisima

vukmitrovic

Početnik
Poruka
6
Pozdrav ljudi. Napravio sam ovaj nalog na ovom forumu samo iz straha bukvalno. Naime u zadnje vreme (mozda se to i ranije desavalo a da ja mozda nisam obracao paznju) primetio sam par cudnih stvari. Prvo koliko vidim meni je levi testis malo veci nego desni sto je naravno normalno i ne tice se pitanje toga. Recimo tako mi je normalno, medjutim kada se istusiram spuste mi se dole testisi (naravno normalno zbog proizvodnje sperme i zastite od "pregrevanja") ali kao da mi se smanji nekako desni testis ? Mozda ja to tripujem jer odmah nakon toga se sve vrati u normalu. Nikad nisam osetio nikakav bol u testisima nikada nisam nasao tragove krvi ni u spermi ni bilo gde. Nema nikakvih izraslina. Ali da sumiram pitanje nekada mi je levi testis veci nekada je normalno a nekada se desni smanji (posle tusiranja recimo). Zaista sam uplasen. Hvala svima unapred.

Ne ebica. Radi prevencije mora dovatis mladu ciganku da otreses. I mora nakapas mleko iz levu sisu na levo jaje das stabilizuje. A na desno jaje mora osvestas margarin i tanak premaz margarin rastimo na jaje. Za dorucak grizi jaja bez glutena tako kazu djokov nutriciomista.
U zadnjih 30 dana imao sam preko 20 puta seks nema to veze sa tim i naravno nije infekcija nikakva ovo sto pricam jer koristim kondom UVEK

Ma da li se plasim recimo tih mrtvih testisa ili nekog raka. Nisam siguran da li bi testisi mogli tek tako da se menjaju...
Mijenjaju se.. kad je hladno, toplo.. drugačiji su ujutru, po danu, uveče.. kad se tuširaš toplom ili hladnom, nisu isti. skupljaju se, šire, opuštaju. Sve je to normalno.
Nije dobro ako te bole, ako ima kvržica, bolovi pri ejakulaciji.. a to nemaš. Zato, samo opušteno. ;)

To je normalno druže, topla voda ti otegne jaja maltene, isto tako ako ne briješ redovno patku pa kad ti se oznoje tokom nekog rada, kretanja, šetnje obrati paznju i opet ce ti biti spuštena.. Zbog toplote generalno, nema to veze da li drmaš neku redovno ili ne, sve u svemu nije ništa opasno.

To je normalno druže, topla voda ti otegne jaja maltene, isto tako ako ne briješ redovno patku pa kad ti se oznoje tokom nekog rada, kretanja, šetnje obrati paznju i opet ce ti biti spuštena.. Zbog toplote generalno, nema to veze da li drmaš neku redovno ili ne, sve u svemu nije ništa opasno.
Hvala. Kapiram ja to ali zasto mi je nekad veci levi a nekad desni testis (ili bar tako izgleda)

Back