Totalni zaokret Rusije?

• Začetnik teme Začetnik teme Agile
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Agile

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
314
"Ne sme biti rata ni na koji način, niko ne traži da započne rat, i mora se učiniti sve da se izbegne bilo kakav rat"”, poručio je Ditri Medvedev.
BBEA1538-BC64-4F2E-9262-52BC46DAE79F.jpeg

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2022&mm=01&dd=27&nav_category=78&nav_id=2095644

Ovaj dan će zauvek ostati zabilježen kao Dan kapitulacije vladimira putina.
Srećan praznik!
U srid sride!

A vidi kuravu kako je nesto kao malo promjenila.Te slika te nacin pisanja.Juce sam prijavio klonirani nalog ali sam dobio odgovor da se prijava odbija.
zasto vredjate i omalovazavate drugog clana ???

ja sam uzasnut kampanjom protiv storagea temptationa i nacinom na koji se ona vodi
takve uvrede nije on zasluzio
pogotovo ako uzmemo u obzir zasluge i staz na forumu

ja i on smo konkretno politicki protivnici ali se uzajamno postujemo i postoji podrazumevana doza politicke korektnosti
mislim da vecini ovde ipak fali malo vise elementarne kulture i da u nedostatku argumenata se poseze za jeftinim oruzijem uvreda i vredjanja.

Možda Putin pokaže "herojstvo", pa Rusima ostane trava na jelovniku .....

https://edition.cnn.com/2022/01/26/investing/swift-russia-ukraine/index.html

As Western governments threaten Russia with a package of unprecedented sanctions aimed at deterring President Vladimir Putin from ordering an invasion of Ukraine, there's one measure in particular that appears to strike fear at the heart of the Kremlin: cutting the country off from the global banking system.

US lawmakers have suggested in recent weeks that Russia could be removed from SWIFT, a high security network that connect thousands of financial institutions around the world.
Senior Russian lawmakers have responded by saying that shipments of oil, gas and metals to Europe would stop if that happened.
"If Russia is disconnected from SWIFT, then we will not receive [foreign] currency, but buyers, European countries in the first place, will not receive our goods — oil, gas, metals and other important components," Nikolai Zhuravlev, vice speaker of Russia's upper house of parliament, said Tuesday, according to state media outlet TASS.

What is SWIFT?​

The Society for Worldwide Interbank Financial Telecommunication was founded in 1973 to replace the telex and is now used by over 11,000 financial institutions to send secure messages and payment orders. With no globally accepted alternative, it is essential plumbing for global finance.
Removing Russia from SWIFT would make it nearly impossible for financial institutions to send money in or out of the country, delivering a sudden shock to Russian companies and their foreign customers -— especially buyers of oil and gas exports denominated in US dollars.
"The cutoff would terminate all international transactions, trigger currency volatility, and cause massive capital outflows," Maria Shagina, a visiting fellow at the Finnish Institute of International Affairs, wrote in a paper last year for Carnegie Moscow Center.

Možda Putin pokaže "herojstvo", pa Rusima ostane trava na jelovniku .....

https://edition.cnn.com/2022/01/26/investing/swift-russia-ukraine/index.html

As Western governments threaten Russia with a package of unprecedented sanctions aimed at deterring President Vladimir Putin from ordering an invasion of Ukraine, there's one measure in particular that appears to strike fear at the heart of the Kremlin: cutting the country off from the global banking system.
US lawmakers have suggested in recent weeks that Russia could be removed from SWIFT, a high security network that connect thousands of financial institutions around the world.
Senior Russian lawmakers have responded by saying that shipments of oil, gas and metals to Europe would stop if that happened.
"If Russia is disconnected from SWIFT, then we will not receive [foreign] currency, but buyers, European countries in the first place, will not receive our goods — oil, gas, metals and other important components," Nikolai Zhuravlev, vice speaker of Russia's upper house of parliament, said Tuesday, according to state media outlet TASS.

What is SWIFT?​

The Society for Worldwide Interbank Financial Telecommunication was founded in 1973 to replace the telex and is now used by over 11,000 financial institutions to send secure messages and payment orders. With no globally accepted alternative, it is essential plumbing for global finance.
Removing Russia from SWIFT would make it nearly impossible for financial institutions to send money in or out of the country, delivering a sudden shock to Russian companies and their foreign customers -— especially buyers of oil and gas exports denominated in US dollars.
"The cutoff would terminate all international transactions, trigger currency volatility, and cause massive capital outflows," Maria Shagina, a visiting fellow at the Finnish Institute of International Affairs, wrote in a paper last year for Carnegie Moscow Center.
Biznis bi se radio preko off-shore zona koje ionako drže Amerikanci. Najviše bi nahebali Evropljani, ali njih ionako hebe ko stignez:mrgreen:

To ne bi smelo da bude Politika 1 foruma, forumi zive od kliktanja, niko tebe ne sprecava
da otvoris svoj forum i da tamo sam sa sobom vodis diskusije.
Ajde ne lupaj. Forum mora da vodi racuna o vlastitoj reputaciji i zdravlju citalaca i ucesnika.

Ljudi poput jagurke zagadjuju i forum i citaoce. Zlorabe svrhu samog foruma.

Nista nijednom pravom pocetniku ne smetaju navedena ogranicenja. Klonovima da.

zasto vredjate i omalovazavate drugog clana ???

ja sam uzasnut kampanjom protiv storagea temptationa i nacinom na koji se ona vodi
takve uvrede nije on zasluzio
pogotovo ako uzmemo u obzir zasluge i staz na forumu

ja i on smo konkretno politicki protivnici ali se uzajamno postujemo i postoji podrazumevana doza politicke korektnosti
mislim da vecini ovde ipak fali malo vise elementarne kulture i da u nedostatku argumenata se poseze za jeftinim oruzijem uvreda i vredjanja.
Nije on nego ona vidim koliko si upoznat,vec dekadu vredja sve sto stigne i to ime storage tempation joj je 757 po redu....

Čudno, Europljane hebe tko stigne- a i Rusi, i Amerikanci, i razni Afrikanci i Balkanci i Azijci...samo sanjaju o tome da se uvuku u tu Europu koja im izgleda kao raj na svijetu. :hahaha:
Nije to slika raja nego kasice-prasice koju niko ne čuva. Plus reklama u islamskim zemljama da su žene u EU laka roba. Kao što je nekad na Balkanu bio stih:

"Posao je dobar, a para laka"

Džeg je uzakon
Nije to slika raja nego kasice-prasice koju niko ne čuva. Plus reklama u islamskim zemljama da su žene u EU laka roba. Kao što je nekad na Balkanu bio stih:

"Posao je dobar, a para laka"
To je raj za sve tupavce, od Amerikanaca do Rusa. Doći u Versailles, otići i živjeti negdje gdje su se posrali Michelangelo ili Ibsen,
piti kavu gdje su to činili Renoir i Michel Faraday.

Svim seljoberima od SAD do Rusije o je san, kupiti nekakvu velebnu kuću na rivijeri i pokazati u Gstaadtu da imaš manire, da nisi obični milijarder-seljober.
Za šeike i slične slično, a Azijci su toliko ludi da prenose cijele gradove iz Švicarske, Danske, Češke, Porutugala, Njemačke... u svoje zemlje.

Crnci su tudumi koji se ne znaju prehraniti, i san im je da u bilo kojoj bjelačkoj zemlji parazitiraju- otkud im razumniji narodi kao Danci počinju, kao
i muslimanima, davati nogu:

Back