A Askari Aktivan član Banovan Poruka 1.604 26.03.2023. u 07:05 - Totalni haos u Prištini: Bačene dimne bombe, skinute zastave tzv. Kosova #26 Black_star: Nisi cuo za zutu kucu...?? Kliknite za proširenje... E sad sam te razumio. Cuo sam o toj kuci i gledao sam dokumentarnu emisiju preko RTSa. To je strasna stvar.
Black_star: Nisi cuo za zutu kucu...?? Kliknite za proširenje... E sad sam te razumio. Cuo sam o toj kuci i gledao sam dokumentarnu emisiju preko RTSa. To je strasna stvar.
Casual Observer Stara legenda Banovan Poruka 85.275 27.03.2023. u 00:44 - Totalni haos u Prištini: Bačene dimne bombe, skinute zastave tzv. Kosova #27 Nikita Kulganov: Zato si ti glavni galamdzija na forumu, ali samo na forumu Kliknite za proširenje... ‘99. sam bio i ićiću opet, i da znam da neću da se vratim!
Nikita Kulganov: Zato si ti glavni galamdzija na forumu, ali samo na forumu Kliknite za proširenje... ‘99. sam bio i ićiću opet, i da znam da neću da se vratim!
Nikita Kulganov Buduća legenda Poruka 37.589 27.03.2023. u 00:47 - Totalni haos u Prištini: Bačene dimne bombe, skinute zastave tzv. Kosova #28 Casual Observer: ‘99. sam bio i ićiću opet, i da znam da neću da se vratim! Kliknite za proširenje... Da.da....
Casual Observer: ‘99. sam bio i ićiću opet, i da znam da neću da se vratim! Kliknite za proširenje... Da.da....
Beli Gibson Elita Poruka 22.703 27.03.2023. u 01:35 - Totalni haos u Prištini: Bačene dimne bombe, skinute zastave tzv. Kosova #29 Срби говоре да их је Вучић предао, Албанци да их је Курти предао... ово је стварно прави компромис био
Срби говоре да их је Вучић предао, Албанци да их је Курти предао... ово је стварно прави компромис био