Totalna propast Demokrata u USA! Tramp pobedio Haris!

Finska geografija i malo stanovništvo ne pružaju nikakvu osnovu za napad na Rusiju. Baltičke čivave još manje.
Kako ti zamišljaš NAPAD NA RUSIJU, leba ti?

Dođu Grci i Mađari i Amerikanci i Finci i Turci i Francuzi i ostali članovi NATO-a i krenu da umarširaju u Moskvu....jer .... eto... tako im došlo? Da brane interese nemačke manjine u Moskvi? Ili šta tačno?

Je li realno da ne kapiraš koliko je taj scenario odvojen od realnosti i zdravog razuma?

Poslednja izmena:
Kako ti zamišljaš NAPAD NA RUSIJU, leba ti?

Dođu Grci i Mađari i Amerikanci i Finci i Turci i Francuzi i ostali članovi NATO-a i krenu da umarširaju u Moskvu....jer .... eto... tako im došlo? Da brane interese Nemačke manjine u Moskvi? Ili šta tačno?

Je li realno da ne kapiraš koliko je taj scenario odvojen od realnosti i zdravog razuma?
Svaka zemlja ima svoje stratege i svoje projekcije
Sta ti znas sta je rusiji bitno?
Ne znam ni ja al oni znaju i prema tome rade
Ako su se zajebali kostace ih nekad, ako nisu jacace

Svaka zemlja ima svoje stratege i svoje projekcije
Sta ti znas sta je rusiji bitno?
Ne znam ni ja al oni znaju i prema tome rade
Ako su se zajebali kostace ih nekad, ako nisu jacace
U Rusiji žive Rusi, i "napad na Rusiju" od strane NATO-a je bizarna bajka kojom Kremlj opravdava agresiju na Ukrajinu.

Ako to ne vidiš, onda ne znam.

Naravno da ne može da odgovori na pitanje. Odakle bi znao bilo šta, osim da se dvodnevna SVOperacija prilično odužila i da konkretan plan ne postoji ni u Kremlju.
Osim gluposti i lazi koje postavljas svakodnevno po forumu ima nas koji se sluzimo svakako istinom i samo istinom. Naravno da postoji plan a toe denacifasizacija Ukrajine koja ide odlicno a to se vidi po tome( i braca Matic vide cak) sto gradovi,naselja,sela,kokosinjci, trafo stanice, kiosci itd padaju ko kruske posebno u poslednje vrijeme zbog cega si izuzetno frustriran a i bez toga. Odradjen je do sada,odlican posao uz minimalne ili nikakve civilne zrtve sto ce reci da su braca Rusi gospoda na celu sa bratom Putinom godpodinom a ne onaj Netanjahu. Eto to sam ti rijesio a ti vidi za ono drugo pitalje mozda ponudis panetniji odgovor +daj Boze) i nemoj zuriti nego polako i smisleno. Napregni se pa sta bude mada...odgovor svi znamo :D
PoZZZZ

Poslednja izmena od moderatora:
Буразер и ја смо се као клинци редовно макљали. Сваки дан.

Јбг..мушка деца морају да буду у тренингу.

Међутим, он је био старији од мене, самим тим и већи и јачи и редовно је он први започињао фајт и побеђивао у истом.

А мајка, наравно, брани слабијег. И, како је обично бивало, он ме чачка, ја кренем да га ударам, онда она на њега "немој да га дираш!", а он узвраћа "не дирам га ја, он мене удара!".

И тако, он навикао да виче како се само брани, а ја сам агресор.

И, једном, тако ми кренемо у макљажу, ја лежим, а он изнад мене и песничи ме, а мајка више:"Престани!", а он изнад мене и песничи ме и виче:"Па, браним се, браним се!", и тако сво троје праснемо у смех јер виче како се брани а ја немоћан лежим док он изнад мене врши агресију (наравно, није то било озб. него тренинг фајт).

Е, колеге ме сад подсетиле на ову ситуацију где агресор виче "браним се, браним се".

Bilo je napada i na Irak i na Iran, ja sam mislio na poslednji napad na Iran. Ali nebitno, isto važi i za Irak.

Poenta je da napad na teritoriju strane zemlje nije OK.

Da li se slažeš?
Naravno da nije ok
Zasto je amerika napala ukrajinu?
zar nisu isli svojim putem uz rusiju a ovi hoce da ih uvuku u svoju bandu( nato) pa im organizuja majdane
I ostale *slucajne dogadjaje*Zelenski dosao na platformi pomirenja sa rusijom a cim uzjahao radi skroz suprotno
Pali knjige i zabranjuje jezik i crkvu

I nato se nije sirio ka rusiji zadnjih 30 god?
NATO je osnovan kao pakt zemalja spremnih na odbranu od komunističke pošasti koja je tada, u vreme stvaranja, bila koncentrisana u SSSR-u.

Naravno da se širio ka svim onim zemljama koje su tu opasnost osećale.

Rusi su tenkovima ulazili u glavne gradove ovih zemalja koje su danas u NATO-u. Što pokazuje da je njihov strah bio opravdan.

To prosto pokazuje da su te zemlje bile više nakolonjene Americi i kapitalizmu nego Rusiji i komunizmu, što je i normalno i očekivano, imajući u vidu gde su ljudi bežali svih ovih godina u potrazi za boljim životom.

NATO je osnovan kao pakt zemalja spremnih na odbranu od komunističke pošasti koja je tada, u vreme stvaranja, bila koncentrisana u SSSR-u.

Naravno da se širio ka svim onim zemljama koje su tu opasnost osećale.

Rusi su tenkovima ulazili u glavne gradove ovih zemalja koje su danas u NATO-u. Što pokazuje da je njihov strah bio opravdan.

To prosto pokazuje da su te zemlje bile više nakolonjene Americi i kapitalizmu nego Rusiji i komunizmu, što je i normalno i očekivano, imajući u vidu gde su ljudi bežali svih ovih godina u potrazi za boljim životom.
Jeste, a amerika se braNI U MOLDAVIJI
Vasington moldavija samo 8 hilj km, to je mnogo blize nego ukrajina moskva 450km

Naravno da nije ok
Zasto je amerika napala ukrajinu?
zar nisu isli svojim putem uz rusiju
Ma kakvu bre Rusiju kad ljudi decenijama iz Rusije i Ukrajine beže u EU i Ameriku? Svi koji mogu i koji su iole sposobni...

Jesi li ti stvarno veruješ da je Ukrajincima bolje u Rusiji kad i sami Rusi beže na zapad? Kad si čuo da je neki Nemac prebegao iz Zapadne Nemačke u Istočnu? Pa nikad, naravno.

Напад на Русију?
Директног напада свакако неће бити. Ратују против Русије преко Украјине.

Мада, Амерички Народ је на изборима рекао и да је то погрешна,лоша и неприхватљива опција, тако да може се десити да се и од ње одустане.

А онда Император преузима Вековну Руску Земљу. ;)

Naravno da su bitni ali nisu state
Srbin od Amerike izvuĉe samo par lokacija da se oseća trendi i enlajtovano.
U suśtini samo oni koji žive tamo saznaju da postoji i Mississippi i South Carolina...
Koga znaš da je živeo "u Americi u Misisipiju"?
Sve ovi za poslednji sprat solitera u Nueva Yorku, ovi sa Zekinog Brda śto su došli u BG...

Back