Agafja
Buduća legenda
- Poruka
- 25.268
Rusi su duhoviti.Ово је генијално...![]()
![]()
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rusi su duhoviti.Ово је генијално...![]()
![]()
![]()
Нисмо, знаш и сама.Primit ćete nas opet, braća smo![]()
Jesmo, jesmo...ne pravi se EngleskinjaНисмо, знаш и сама.![]()
Cerka jeste presla u judaizam zato sto mu je zet Kushner.Krivo, ne. Obje snahe su kršćanke. Ova Lara je slovačko englesko nizozemsko, ne židovsko.
Наравно.Rusi su duhoviti.
Ona koju su zapostavili jos iz 2008. SEKAE ovo mnogo simpaticno. Cuj ekonomija Tadica, koja ekonomija.![]()
Ne znam za Putina i Erdogana ali za Vučića sam siguran da ne bi uspeo . Samo jednom se to kod nas desilo i nije uspelo a to je bilo kada je Sloba pokušao da pokrade izbore iako je ubedljivo izgubio .Pa vasim idolima Putinu, Erdoganu i Vucicu bi to uspelo, u tim njihovim blato-sistemima za koje vi tvrdite da su 'slobodarski'.
Ovde je rec o sistemu uvazeni gospodine, sistemu.
Crno se opet po Asada speema. Tramp ga omomad zasuo Tomahawcima, dok ga Bajden nije.
A šta je bio cilj lažnih anketa ?Ovom prilikom pljujem na neobjektivne medije u USA koji su plasirali lazne ankete.
Učinilo.mi se da i Mitar Miric glasa za Trampa i nosi kapu
Nagovoriti neodlucne i one koje je mrzelo da izadju.A šta je bio cilj lažnih anketa ?
Naravno da ne , njihov interes je vlastit profit , a šire društveno sagledavanje ih se ne tiče.Hoće li veliki interesi, dobro plaćeni konzultanti i oligarsi koji kontroliraju Demokratsku stranku izvući ikakve prave pouke iz ove katastrofalne kampanje? Hoće li razumjeti bol i političko otuđenje koje deseci milijuna Amerikanaca proživljavaju? Imaju li ikakvih ideja kako se možemo obračunati sa sve moćnijom oligarhijom koja ima toliku ekonomsku i političku moć? Vjerojatno ne.
![]()
A onda ce Putin u medijima pustit kako je u proslosti krao gorivo...Написао сам горе.
Заврнуће Зеленском славину,
али ће пре тога Путину да заврне јајца.