Totalna katastrofa-kako bi ste postupili:(

Turisticarka

Početnik
Poruka
43
Prije par dana sam sam se razisla sa deckom....u ocajnom sam stanju jer je on taj koji se posle dve godine veze, tako hladno okrenuo i otisao:(.

Nije razlog druga osoba, vise bih volela... bar bih to "nekako"shvatila.Kaze imamo razlicite stavove...Da, bilo je problema u vezi ali to su problemi koje bi neki parovi pozeleli da imaju, nesto sto se moze razgovorom resiti. Ja kada bih pokusala da razgovaram svaki put bi me poklopio svojom pricom i jasno je rekao da ne pristaje na kompromis.Pristala sam na sve sto je hteo i pomislio, izgubila sam se totalno u vezi ali nije mi bilo tesko jer shvatam da bi trebalo jedno malo da popusti.Za svaki problem krivio je mene.Sve sam uradila i nikada nije bio zadovoljan-na kraju je otisao i znam da bi radije propao nego sto bi priznao da je preterao ili da bi mi se nekada uopste javio. Za kraj me je poprilicno i uvredio nekim recenicama...ali ja nisam opet ljuta, ne mrzim ga...cak kako vreme prolazi sve mi vise nedostaje. Znam nisam normalna, jos je gore sto sam svesna svega...

Najveci problem u ovoj situaciji je taj sto mi radimo zajedno i sto ga vidjam svaki dan a on se ponasa kao da se uopste ne poznajemo.
Kako jos i to da prihvatim, kada ni raskid nisam htela...pa da li moze da bude jos gore?

Kako bi vi to resile ili prihvatile? Dobro bi mi doslo necije misljenje...

E sad najlakse je reci preboli to.Pa i ona zna da treba da preboli,nazalost niko joj ovde ne moze pomoci nesto.Okreni se sebi,posveti se stvarima koje volis da radis,okupiraj svo slobodn vreme,nadji neki hobi,nesto sto si uvek htela da radis a nisi imala vremena.Izlazi sa drustvom,jednostavno ugadjaj sebi,radi sve sto te cini srecnom.Polako ali sigurno preguraces sve to..trudi se maksimalno da mu ne dajes vise prostora da ti dalje truje zivot,sto te je povredio-povredio te je,sad dalje glavu gore..

Prije par dana sam sam se razisla sa deckom....u ocajnom sam stanju jer je on taj koji se posle dve godine veze, tako hladno okrenuo i otisao:(.

Nije razlog druga osoba, vise bih volela... bar bih to "nekako"shvatila.Kaze imamo razlicite stavove...Da, bilo je problema u vezi ali to su problemi koje bi neki parovi pozeleli da imaju, nesto sto se moze razgovorom resiti.

Mozda neki parovi takve probleme mogu razgovorom resiti, vas dvoje ocigledno ne mozete. Mozda su problemi dublji od onoga sto ste hteli sebi da priznate, mozda niste umeli da komunicirate, mozda niste mogli da budete potpuno otvoreni.

Ja kada bih pokusala da razgovaram svaki put bi me poklopio svojom pricom i jasno je rekao da ne pristaje na kompromis.Pristala sam na sve sto je hteo i pomislio, izgubila sam se totalno u vezi ali nije mi bilo tesko jer shvatam da bi trebalo jedno malo da popusti

U jednoj recenici pominjes kompromis, u narednoj pristajes na sve sto je zahtevao, a i sto nije. U trecoj kazes da si se totalno izgubila. Meni tolici na pokusaj pravdanja njega i sebe. U kompromisu se covek ne gubi potpuno. Zna zbog cega pristaje na nesto i sta time dobija. Ako je tvoj dobitak produzenje veze po svaku cenu, onda si radila jedino sto si mogla- pristajala na sve. Nije u pitanju malo popustanje, jer da jeste, ti se ne bi osecala izgubljeno.

.Za svaki problem krivio je mene.Sve sam uradila i nikada nije bio zadovoljan-na kraju je otisao i znam da bi radije propao nego sto bi priznao da je preterao ili da bi mi se nekada uopste javio.

Ne cini li ti se da je tvoj bivsi prilicno razmazen, nesamokritican, nefer, nezreo, manipulativan? S druge stane, koliko si se ti promenila tokom veze? Mozda vise ne licis na osobu koju je on izabrao pre dve godine. On mozda i ne misli da je preterao, mozda si ti predaleko otisla u popustanju i prilagodjavanju.

Za kraj me je poprilicno i uvredio nekim recenicama...ali ja nisam opet ljuta, ne mrzim ga...cak kako vreme prolazi sve mi vise nedostaje. Znam nisam normalna, jos je gore sto sam svesna svega...

Normalno je da ti nedostaje.Ali mislim da bi trebalo da provedes neko vreme sama sa sobom. Iz prostog razloga da sredis misli i da porazgovaras sa sobom. Da li si sigurna da je ta veza dobra za tebe? Ostavi po strani strah od samoce, napustanja, usamljenost, odbacenost, brigu da li ces se ponovo zaljubiti. Ti i on za par godina. Kako bi to izgledalo? Sta zelis za sebe?

Najveci problem u ovoj situaciji je taj sto mi radimo zajedno i sto ga vidjam svaki dan a on se ponasa kao da se uopste ne poznajemo.
Kako jos i to da prihvatim, kada ni raskid nisam htela...pa da li moze da bude jos gore?

Kako bi vi to resile ili prihvatile? Dobro bi mi doslo necije misljenje..

Zaista jeste problem sto radite zajedno. Probaj da ga ignorises. On je rekao sta je imao, ti zadrzi svoje dostojanstvo. Ima li nacina da ga manje vidjas na poslu?

Ja bih tesko podnela, ali bih zadrzala samokontrolu. Moja patnja bi bila moja.

Nije razlog druga osoba, vise bih volela... bar bih to "nekako"shvatila.Kaze imamo razlicite stavove...Da, bilo je problema u vezi ali to su problemi koje bi neki parovi pozeleli da imaju, nesto sto se moze razgovorom resiti. Ja kada bih pokusala da razgovaram svaki put bi me poklopio svojom pricom i jasno je rekao da ne pristaje na kompromis.Pristala sam na sve sto je hteo i pomislio, izgubila sam se totalno u vezi ali nije mi bilo tesko jer shvatam da bi trebalo jedno malo da popusti.Za svaki problem krivio je mene.Sve sam uradila i nikada nije bio zadovoljan-na kraju je otisao i znam da bi radije propao nego sto bi priznao da je preterao ili da bi mi se nekada uopste javio. Za kraj me je poprilicno i uvredio nekim recenicama...ali ja nisam opet ljuta, ne mrzim ga...cak kako vreme prolazi sve mi vise nedostaje. Znam nisam normalna, jos je gore sto sam svesna svega...
Budi srećna što ga nema više u tvom životu, prihvati da je skot (mislim pravi se da te ne poznaje :roll:), do tebe nije greška, dečko je ****džija po karakteru i od istog nikad neće pobeći ;)

Nije razlog druga osoba, vise bih volela... bar bih to "nekako"shvatila.Kaze imamo razlicite stavove...Da, bilo je problema u vezi ali to su problemi koje bi neki parovi pozeleli da imaju, nesto sto se moze razgovorom resiti. Ja kada bih pokusala da razgovaram svaki put bi me poklopio svojom pricom i jasno je rekao da ne pristaje na kompromis.

:huh: nisam ti ja bila decko, garantujem. :lol:

Pristala sam na sve sto je hteo i pomislio, izgubila sam se totalno u vezi ali nije mi bilo tesko jer shvatam da bi trebalo jedno malo da popusti.Za svaki problem krivio je mene.Sve sam uradila i nikada nije bio zadovoljan-na kraju je otisao i znam da bi radije propao nego sto bi priznao da je preterao ili da bi mi se nekada uopste javio.

cim si se ti izgubila, kome bre treba izgubljena. aj razmisli. nije u sutini bio zadovoljan tobom. al' aj dobro, mozda je i razmazen. nisam vam drzala svecu, pa ne znam.

Za kraj me je poprilicno i uvredio nekim recenicama...ali ja nisam opet ljuta, ne mrzim ga...cak kako vreme prolazi sve mi vise nedostaje. Znam nisam normalna, jos je gore sto sam svesna svega...

el ti fali on ili ti je smoreno samoj? nesto na sta si navikla je nestalo i sad ne znas kako da popunis vreme i sve sto je islo uz to. o sexu da ne pisem.

pa i ti se tako ponasaj isto. pricaj samo poslovno sa njim, ali normalno kao da niceg nije bilo. ne kazu za dzabe ne treba mesati posao i zadovoljstvo.
:malav:

pa eto tako.

problem jeste sto ga vidjas na poslu
ali ponasaj se profesionalno i razgovaraj samo onoliko koliko to zahteva posao
ako ne morate da razgovarate, i nemoj s njim da razgovaras
tesko je sve to, a meni bi najteze bilo da prebolim mrznju
on te ne zasluzuje nicim, i treba da ga posmatras kao jednu nesrecnu epizodu u svom zivotu koja je srecom po tebe prosla i sada mozes da se posvetis sebi - da uzivas u svemu u cemu nisi mogla dok si bila s njim, pa i sa zgodnim udvaracima
gledaj to sa vedrije strane - konacno ces moci da se opusteno upoznajes sa muskarcima medju kojima ce ti se sigurno neko normalan i vredan tebe dopasti
srecno

Отерала бих га у п**** ********! ;)

Хајде, прочитај шта си написала:
1. ДВЕ године сте били заједно!
2. Никада није покушавао да реши проблем него ти је јасно стављао до знања да не пристаје на компромис него да мора да буде по његовом!:roll:
3. Ти си му се савим покоравала и попуштала му у свему, удовољавала у свему, при томе изгубила себе...а он опет није био задовољан!:dash:
4. И поред тога за све си му била крива ТИ!:rtfm:
5. На крају те је увредио и шутнуо, и иако радите заједно (и сви у колективу су сигурно знали да сте пар), сада се прави да те не познаје! :evil:

Не личи ли ти то на класични садо-мазохистички однос?! :confused:
Колико је потребно да се унизиш и покориш да би га имала?
Шта си добијала од њега? Шта је то због чега ти он сада недостаје?
Шта ти уопште очекујеш од једне складне везе? Да ли ти је потребна веза по сваку цену или квалитетна веза која ће те усрећити? :dontunderstand:

Нормално је што си сада погубљена. И робијаш када изађе са вишегодишње робије у почетку не може да се снађе у тој промени и повремено чезне за извесношћу своје затворске ћелије!!!
Али то не значи да је у затвору боље него на слободи!
:rtfm:

Девојко, тргни се и буди срећна што сте на време прекинули и што се ниси удала за њега!!!!! :rtfm:

Poslednja izmena:

Učinio ti je veliku uslugu tome što te je ostavio. Kad već to nisi ti učinila za dve godine.
Glavu gore lutko!

Ne znam kako može da ti nedostaje neko ko nikad nije bio zadovoljan, kome nisi bila dovoljno dobra.
Očigledno nisi još doživela da te neko ZAISTA voli, takvu kakva si.
Kompromisi jesu neophodni, ali toga u vašoj vezi nije bilo. Ti si sve činila da njemu ugodiš, a on i dalje nije bio zadovoljan.
Da li bi zaista želela da protraćiš svoj život pored nekog ko te ne voli? I zašto si uopšte ti sve činila, a on ništa? To je bre SADO-MAZO, a ne veza!:rtfm:

Verujem da su latinoamericke serije dosta promovisale mazohizam, teatralnost i tragiku u danasnjim musko zenskim odnosima. (za bukve- šala)
Ono...ne idi, ubicu se bez tebe, nateracu ga da me zavoli, promenice se...
Bas se nesto namnozilo ljudi oko mene koji su u nekim nezdravim vezama, pretpostavljaju da ih partner ne voli, cak im i otvoreno kazu ali, eto, nece da idu.
Strah od samoce ili mazohizam, pojma nemam.
Dakle, koji ce ti, tacno, djavo taj kreten?

Bedno opravdanje o razlicitim stavovima treba da ti bude znak da mu nista ne znacis. Ti si ta kojoj je stalo i bice ti tesko, ali ti je savest mirna i mozes da nastavis, jer zaista nije vredno truda. Ma koliko se trudila, cak i da ga vratis, moze da bude samo teze. Kada te je tako ostavio nisi nista izgubila, jer nista vredno nisi ni imala osim svoje zaljubljenosti. Leto je i misli na druge stvari otvori se za druge, a kolegama se ne zali, narocito ne pricaj o njemu.
Bice boljih veza ne brini.:)

sad si osramocena je l si gledala Ranjenog orla kako je onaj crnogorac nije hteo :I el se tako osecash

shta znam promeni neki ugao gledanja... na kraju krajeva CIA motri pa je svejedno, shto gluplje neko deluje to je sigurniji.
reimo delujem pametno meni rade o glavi odavno. prate me i cekaju da me uvate u mrezu mada mislim da to rade preko hipnoze

zamisli da si neka vamp zenska u crnom kao kako bi.. neka marlen ditrih
otkud znam lupam

Back