TORNADO!!!!!!!!!!!!!

Elishabeth

Primećen član
Poruka
761
Posto vidim da ove teme nije bilo,a nemogu da je trazim ceo dan,zamolila bih moderatore da je ne brisu.Nego da li neko voli da gleda tornado?Da li ga je video uzivo?Da li ste culi da su juce 26 tornada pogodili 6 drzava Amerike?! :shock: Prvi put u istoriji zemljine kugle!(Sto se tice Amerike)Pa pisite svoja misljenja i odgovore!

Posto vidim da ove teme nije bilo,a nemogu da je trazim ceo dan,zamolila bih moderatore da je ne brisu.Nego da li neko voli da gleda tornado?Da li ga je video uzivo?Da li ste culi da su juce 26 tornada pogodili 6 drzava Amerike?! :shock: Prvi put u istoriji zemljine kugle!(Sto se tice Amerike)Pa pisite svoja misljenja i odgovore!

Volim da gledam tornado, ali nikad nisam uzivo imao priliku da ga vidim, jer ga je moguce samo u Americi videti ... Nadam se da ce nesto biti od ove teme! Pisite nesto zanimljivo

Ja sam video pre 6 sedmica. Ja sam u Dzordziji i u zadnjih 2 meseca smo imali mislim 8 koji su bili na nekih 10 milja od mene. U momentu kada je tornado na glavnim tv stanicama postoju bukvalno direktan prenos.lol. Ono sto me je zapanjiolo jeste tehonologija koju imaju i pomocu koje govore bukvalno u sekundu precizno i u metar gde je, gde ce se stvoriti, koliko ce trajati, koje su zone bezbedne.
Postoji jedno jezero ovde: LAKE LENIERE, pre petnaest dana kada sam bio tamo svo drvece je bilo znaci bukvalno pokoseno. Mesto kuda tornado predje ako je podloga od peska, on pesak pretvori u staklo. Kako? Veliki pritisak na mestu gde dodiruje zemlju tako da pritisakom zagreva povrsinu cak do 1400 stepeni celzijusovih sto je dovoljno da se pesak pretvori u staklo.

pa nije bas da se pojavljuju samo u USA, ima ih i u Evropi, a i u Rusiji.
Prosle godine ih je bilo u Poljskoj, javio mi je jedan lik, imali su pravi tvister.
A i kod nas u Srbiji umeju da se jave prilicno snazne pijavice koje su u stanju da pocupaju drvece.

Back