Torbica sa sminkom

SIGURNO ces dobiti nesto sto ce ti se svideti! :lol:
nego...jedna mama oT druga koristila je Malizia ali onaj za decu deo! :P :P :P Da me je muvao, ja bih begala 8)

muvalo, gde ti taj dečko živeo? :lol: Sve mislim da niej MOJ bivši?Ma 5 godina je 5 godina! :lol:

Imam drugarica kojima je sva sminka nekeko razbacana, bode oci kad udjes u kupatilo, senke umazane, karmini bez poklopca, cetkice prljave..., ja moju drzim k'o pod konac. Uvek znam gde mi je sta, pa se ne mucim da nadjem. Gadnije mi je kad kod nekoga udjem u kupatilo, a ono lavabo neopran, popadala prasina, musavo ogledalo..., to mi je bolji pokazatelj da je neko neuredan i aljkav i da ne vodi racuna o higijeni

Kod moje vec bivse drugarice kad udjes u kupatilo.... pih, umazan lavabo, isprskano umuljano ogledalo, ........shminka na sve strane, senke bez poklopca, karmini bez poklopca, gomila potrosenih parfema i dezodoransa na polici..... sve u svemu fuj. Sminkala se ......ustvari nije se ni shminkala, to je vise izgledalo kao pokusaj sminkanja.
I kuhinja joj je uvek bila u haosu, na terasi zagorele serpe i plehovi... ups.. ovo je tema o torbici sa shminkom, a ja je malo proshirila.

prehodni post je bio ironican..
nisam za to da se treba druziti sa nekim a posle pricati o njegovoj aljkavosti i zgrazavati se .
mada, ok. mozda je tema i postavljena tako. prica je i krenula kao pluvanje bivse devojke bivseg decka..

Kako sam to napisala tako sam joj sve to i rekla.... nije to nikakvo pljuvanje......
Kad god me zamolila ja sam joj pomagala da sredi kucu, celu, bukvalno.... neke druge stvari su nas razdvojile.......

Ја се увек гребем од деце за те БОН-БОНС мирисе...:-)

Иначе, пре него што напишем нешто адекватно на ову тему, одох прво да погледам у каквом ми је стању купатило...и шминка....:-?

garou:
prehodni post je bio ironican..
mozda je tema i postavljena tako. prica je i krenula kao pluvanje bivse devojke bivseg decka..

Izvini ali nije :) Pocela je opisom torbice to jest nesesera - on je vazan u prici - i kratkim i usputnim komentarom o njegovoj vlasnici. Ako se ne secas, bilo je i o lepom kupatilu i vlasnici istog. A sve to da bih vas pitala da li mislite da se nesto moze zakljuciti o osobi nakon posmatranja njenog nesesera.

@anakin,
vidis, to sa Oriflemom je cudno. Ne znam kakva je situacija sada, poslednji put kada sam imala kontakta sa tom kozmetikom, prodavala se preko kataloga, znaci nije je bilo u radnjama. Ja bih u tom slucaju razmisljala da li je ta osoba prodaje ili ju je pak kupila od drugarice, tetke, komsinice, koleginice itd. Inace, ta kozmetika mi ima neki higijenski, skoro medicinski fazon - nikada nisam uspela da je dozivim kao sminku koju bi koristila zena-hedonista. Nije mi antipaticna, samo mi nekako ima praktican duh :) Ne bih, u stvari, mogla nista posebno da zakljucim o osobi koja je ima - naravno, ako bi neseser tj. torbica i njen sadrzaj bili cisti :) A ti? Sta bi pomislila?r

super ti je tema samo ja nemam mnogo sta da kazem
nerviraju me kozmeticke police moje mame koja cuva sve sve sve
aaaaa kad vidim kineske karmine najezim se,nije snobizam nego je dobila alergiju od neke kozmetike sa pijace
sad je ja snabdevam ali je to ne sprecava da cuva one stare
moje torbice ne govore mnogo o meni jer su to stvari koje sam dobila na poslu znaci nisam lujka koja bi dala TOLIKE pare na sminku,inace cenim da samo sminka koju imam vredi vise hiljada eura:?

hanibaI77:
super ti je tema samo ja nemam mnogo sta da kazem
nerviraju me kozmeticke police moje mame koja cuva sve sve sve
aaaaa kad vidim kineske karmine najezim se,nije snobizam nego je dobila alergiju od neke kozmetike sa pijace
sad je ja snabdevam ali je to ne sprecava da cuva one stare
moje torbice ne govore mnogo o meni jer su to stvari koje sam dobila na poslu znaci nisam lujka koja bi dala TOLIKE pare na sminku,inace cenim da samo sminka koju imam vredi vise hiljada eura:?

pa zato te nenašminkanu verovatno znaju samo muž i majka (ukoliko se još seća tvog detinjstva) :lol:

-gadan deda rastem-

Back