Torbica sa sminkom

I da pevaš ono ,,progovori...'' m. jok - zovi ga :P
Hebote, prošle godine u novembru ja se naljutila opasno na moju Anu - upoznala je s dečkićem, visok, tamnijeg tena s ogromnim crnim okama i divnim kezom koji je baš rešio da je voli dok joj mleko ne krene... Prih mesec dana Ana čila, vedra, vesela sa 3 kg manje - drugog ga šutnula, kaže ne mere više :lol:
I nešto se bila rastužila - reko zovi ga, obavezno - reće. neću, glupo mi - misliče da je zbog toga...
Reko - Pa dobro pa šta, ne bi pogrešio čak i ako bi pomislio...
I nije ga zvala, kopala neke fotke isto ko ti :lol:

Ma bole te uši što neće da priča, ti ga zovi :D
U svakom slučaju bolje i da se iznerviraš i budeš u fazonu ,,znala sam da nisam trebala'' nego da si tugaljiva... Ima jedan moj Đole, što ga ja uvek zovem kad sam bljak, taj je rekordan broj puta pokušao da ne priča sa mnom - al' ne mere, žensko je to u meni :lol:

Ma misliš da je nekada meni odgovorio na poruku? LOL
Naravno da nije...
Nema ništa od toga - tu mu daš fore da razmisli - zovi ga al' sakri identifikaciju ili s nekog broja koji ne zna :lol:
Joj koje su to forice, jel mi veruješ da se ja i sad smejem? Odma ti se popravi raspoloženje, možeš samo da pretpostaviš kako tupave face slaže dok te sluša :lol:

... i čuj gora? Ma kakve su im to fore - on se kao nadurio ccc :lol:
Ne može da se naduri na tebe neko ko je bio s tobom - neee može i tačka... može da pokuša, ajde to može al' da mu se nisi svidela ne bi te ni primetio a da mu nisi značila ne bi se durio - a da mu ne značiš još uvek, on bi zaboravio da se u stvari duri na tebe :lol:
Kakva jednačina jbt

Ma koja kriza? :lol:
Joj - ja upalila bojler ovde u firmi, mrzi me da idem prvo do kuće pa kod doce - drži mi fige da danas niko ne reši da ostane duže na poslu - znaš, ovde kod nas u firmi to baš i nije uobičajeno :lol:
A čisto, lepo... tetka Rada baš vodi računa, ko da je njeno :lol:

sutra ću da ponesem aparat da ti slikam kupatilo - vrh je, ima čak i utičnicu za fen kod veeelikog ogledala :D

I to je kupatilo samo za nas tri - niko drugi ne zalazi - sve što mi treba sam poređala tamo, ni jedna neće da dira - bilo bi baš gotivno da si tu, ovoj mojoj koleginici ne smem ni da pomenem tako nešto, odma bi rekla ,,ti si looda'' :roll:
videla sam da nekog smara posao ali da neko bukvalno trči niz stepenice u 16:00 to još ne videh

Becky Thatcher:
Ma bole te uši što neće da priča, ti ga zovi :D
U svakom slučaju bolje i da se iznerviraš i budeš u fazonu ,,znala sam da nisam trebala'' nego da si tugaljiva...
Maja je ponekad Pčelica.

P.S. Ne zavirujem u tuđe nesesere itd. Volim da mislim lepo o ljudima. 8-)

muvalo:
Da li vam se desilo da nekada vidite neciju sminku pre nego sto upoznate doticnu?
I da li donosite neke zakljucke na osnovu iste i koliko su tacni?
Meni se to desilo dva puta i u oba slucaja su moji zakljucci - da ne kazem njuskanje - bili tacni.

Jednom sam spazila, u stanu tadasnjeg decka, kozmetiku njegove bivse. Kad sam videla taj uzas - odvratan neseser, nepoznata sminka, sve nekako ruzno i musavo, nemam reci - odmah mi je bilo jasno da od nase ljubavi nista biti nece (sa tom bivsom je bio pet godina). I kad smo se bolje upoznali - bilo je tako - ta bivsa je bila ista kao torbica a on - i dalje zaljubljen u nju. Onaj drugi slucaj - kod mog druga - je bio obrnut: prekrasno kupatilo, divne kremice - i carobna vlasnica :)

Užasno mi zasmeta neuredan neseser i ne kvalitetna šminka ... Odmah stvorim utisak o izuzetno aljkavoj osobi koja ne vodi računa o sebi.

sheep.gif

Ništa ti sad ne vredi da pričaš da to bee nije bilo bee :lol:

Posto vidim da proucavate kozmetiku psiholoski kako bi protumacile ovo: u kupatilu stoji karmin njegove mame, malo ga zagledate i uocite da vasa buduca svekrva koristi identican karmin, konkretno mf isti broj kao i moj :rolleyes: spokeyy da ostanem ili da begam :lol:

Back