anajade
Elita
- Poruka
- 21.485
Razlika?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mojsijevi zakoni i priče iz raznih semitskih mitovaRazlika?
Stvarno sam mislila da je tora isto ko i stari zavet.Odakle sad crkvi sve to drugo sto se nalazi u starom zavetu osim tore.I kako to da u tori nema knjiga o jovu na primerImaš sve na Vikipediji, Britanici. Ne pitaj gluposti.
Zato sto Jov je poganskog porijekla.Stvarno sam mislila da je tora isto ko i stari zavet.Odakle sad crkvi sve to drugo sto se nalazi u starom zavetu osim tore.I kako to da u tori nema knjiga o jovu na primer
A gde pronadjose crkvenjaci to iz starog zaveta danijela jova i sve drugo.U bibliotekama sinagogama gde..Zato sto Jov je poganskog porijekla.
Nema ni Danijel ..
I sto sad?
Hoces da budes Jevrej?
Van Jevrejske tradicije koju su pokusali spojiti s Jevrejskom.A gde pronadjose crkvenjaci to iz starog zaveta danijela jova i sve drugo.U bibliotekama sinagogama gde..
Van Jevrejske tradicije koju su pokusali spojiti s Jevrejskom.
Tora je samo deo jevrejskog Svetog pisma, hrišćanskog Starog zaveta (saveza). Prvo dobro prouči materiju. Ne možeš npr. biti medicinski radnik bez poznavanja anatomije. Moraš prvo proučiti opšte činjenice pa onda postavljati pitanja i sebi i drugima.A sta je sa psalmima zar nisu korisceni kao liturgijski materijal u razlicitim ritualnim kontekstima u starom Izraelu. Ili i oni u toru spadaju.
pačija školaA gde pronadjose crkvenjaci to iz starog zaveta danijela jova i sve drugo.U bibliotekama sinagogama gde..
Da sam sveznajuca ne bi ni bila ovde.I nisu mi jasni sveznajuci sta ce na forumu kad sve znadu.Tora je samo deo jevrejskog Svetog pisma, hrišćanskog Starog zaveta (saveza). Prvo dobro prouči materiju. Ne možeš npr. biti medicinski radnik bez poznavanja anatomije. Moraš prvo proučiti opšte činjenice pa onda postavljati pitanja i sebi i drugima.