Bernard OO
Aktivan član
- Poruka
- 1.172
Sigurna?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hajde da vas čujem, volite, ne volite, korisno, beskorisno? ?
kad nije u blizini samo je topla, kad jeste blizu onda je topla i vlazzna, kad spava ppored mene onda su samo vlazzne gacicepa kad je on u blizini verovatno nije.![]()
kad nije u blizini samo je topla, kad jeste blizu onda je topla i vlazzna, kad spava ppored mene onda su samo vlazzne gacice![]()
Hajde da vas čujem, volite, ne volite, korisno, beskorisno? Iskustva i predlozi?
Hajde da vas čujem, volite, ne volite, korisno, beskorisno? Iskustva i predlozi?
Ja razumeo
Vredi samo u slucajevima kad parteru pocinje da se nabacuje druga osoba.Skrenes paznju na sebe,zatim posle jedne vece serije toplog,koje vrati centar interesovanja na tebe,udaris hladno
Time trajno oduvas kokurenciju![]()
volim..voleti nikad nije beskorisno..ljubav ispunjava, jacha..ljubav je sve..ko nema ljubavi u sebi ..nula je
...znaci rezistenatan si na devojke koje nisu sigurne u svoja osecanja ili nisu sposobne da se emocionalno vezu ili se plase da veza nece uspeti ako predju na visi nivo ali je ok da se ti tako ponasasako hocu da se zaljubi u mene uvek se tako igram a prirodno sam rezistentan kada to neko pokusava na meni
Uvek sam mrzeo saune.Hajde da vas čujem, volite, ne volite, korisno, beskorisno? Iskustva i predlozi?
Potpuno se slazemNe volim te igrice,tipa toplo-hladno,ignorisanje i sl....Smatram da je beskorisno i nepotrebno..Kratko i jasno.
![]()
dobro onda, lepo, nego ja to zbog ovog bernarda otrovnog on bi i to pretvorio u kamen![]()