Toplo-hladno

Hajde da vas čujem, volite, ne volite, korisno, beskorisno? ?

ne volim.
ne primenjujem.
beskorisno.
ćao.
smiley-angry033.gif

slatke su te igrice prilikom zavodjenja ali ne u smislu foliranja i smisljenog namernog igranja,
nego tako kad nesto pogresno shvatis a nekog ne znas dobro, pa si prirodno u gardu na trenutak pa si onda opet mio, drag i otvoren...i druga strana tako reaguje, to je jedan simpa odnos izmedju dvoje iskrenih ljudi...
a svako namerno poigravanje je nekako jadno i uvek se provali vrlo brzo da se neko folira...

Hajde da vas čujem, volite, ne volite, korisno, beskorisno? Iskustva i predlozi;)?

...mera u svemu pa i u tome...nisu bas toliko gadne i jadne kao sto vecina misli...nekada mogu da nas potvrde, razneze, provociraju, pomognu da shvatimo sta je vazno i ko nam je vazan, mozemo i da se igramo a lepo je kada neko ume i voli da se igra...da bi igra bila uspesna moraju svi da uzivaju jer za nekoga moze biti igra zabava a za nekoga igracka - placka...znaci dozirano i sarmantno zasto da ne, nesigurno i opterecujuce ne, nikako...

Hajde da vas čujem, volite, ne volite, korisno, beskorisno? Iskustva i predlozi;)?

to rade budale.
to ima fora kad se peca, pa kad se riba zakaci, pa da se ne bi lako otkacila dok je ne izvuces, ti malo povuces pa malo pustis..
e kad u startu pokazes svojim stavom da ti fazoni kod tebe ne prolaze, promenice taktiku.
to je bre za maloletnike, sta ja znam, glupave gluposti....

ja volim da to sa zaljubljenoscu/ljubavi ide jednostavno.
bez glume, taktike, igrica. prosto, cisto i otvoreno.
volim da se osecam slobodnom da izrazim svoje emocije do kraja, bez ustezanja i straha i isto to zelim i od muskarca.

Back