toples na plazi

anakin:
pa tebi su sise samo sise.....ne verujem da je tako sa muskim svetom....
bas zato meni se nesto ne skida na plazi.....ako necu strafte od kupaceg izabracu pustu plazu.....nekako mi je normalno da ce se uvek naci neko zabuljen sto mi ne predstavlja narocito zadovoljstvo.....
a i malo mi je smesno da cuditi se sto te neko gleda kad si u toplesu....

Samo V-E-L-I-K-I P-O-Z-D-R-A-V!!! :lol: :lol:

a toples van plaze
e lagala sam imam mikrofiber jaknu i crvena je a ne perjanu. mikrofiber se navodno skuplja i siri u zavisnosti od temperature ali mislim d mi je malo hladnjikavo u njoj ali nije onako velika kao perjana. nesto je ova tastatura slabija

kad sam išla u posetu drugarici koje se preselila u NS, beše to u srednjoj školi i neko leto
šetale smo sise
celo prepodne
po kući :oops:

a na plaži samo jednog leta (beše to pre faksa) kad sam išla sa drugarom na more, neki septembar
tad nas je jurio neki par svingera (gastarbajteri u Nemačkoj)
celih 15 dana
i posle više nikad ne šetam sise
osim po kući, ciljano, s namerom

zadnji put prosle godine..al u grckoj..gde je kao i opustenije..super je osecaj..ne znam za ostale damice...al ja nisam uopste obracala paznju na ljude oko mene..dok mi nije prisao neki lik i pitao me da li hocu da se prijavim za Miss mokre majice.. :roll: ..I to pred mojom mamom..sva sreca pa ne zna engleski... :wink:

Da. Osecaj je super. Samo treba pazljivo odabrati gde i kada.
Npr bila sam na Velikoj plazi kod Ulcinja. Tamo nikom ne bih preporucila.
Ali ima dosta lepih mesta, gde ljudi ne gledaju u tebe pazeci samo d im oci ne ispadnu.

Betty:
a na plaži samo jednog leta (beše to pre faksa) kad sam išla sa drugarom na more, neki septembar
tad nas je jurio neki par svingera (gastarbajteri u Nemačkoj)celih 15 dana i posle više nikad ne šetam sise

jesu vas jurili zbog tvojih sisa ili zbog njegovog medjunozhja? gastosi vole male sise or.. :lol:

danas sam gledao na 'travel channelu' neki prilog o Parizu i "Mulen ruzhu". Au $to je imalo dobrih sisa tamo! Predivno. Bradavice male malene kao da si chetkicom ovla$ taknuo po slici. One sirote djuskaju ,ali sise stoje u mestu. Kanda je silikonijada 2005

cLick - OR - Die:
Betty:
tad nas je jurio neki par svingera (gastarbajteri u Nemačkoj)celih 15 dana i posle više nikad ne šetam sise

jesu vas jurili zbog tvojih sisa ili zbog njegovog medjunozhja? gastosi vole male sise or.. :lol:

danas sam gledao na 'travel channelu' neki prilog o Parizu i "Mulen ruzhu". Au $to je imalo dobrih sisa tamo! Predivno. Bradavice male malene kao da si chetkicom ovla$ taknuo po slici. One sirote djuskaju ,ali sise stoje u mestu. Kanda je silikonijada 2005

u majku mu, stoje u mestu :lol:

odogovor na tvoje pitanje: izgledali smo valjda NEVINO

meni je jedan matoriji kamiondzija predlozio da se skinem kad sam leskarila na adi na golac-delu u oktobru, bilo je toplo i bila sam nesto indisponirana pa sam legla bila sam nekako ok izgledala. malo sam bila i pripita. ok tu je vec izvetrilo al sam bila nesto cudna prepesacila sam od kalisa do ade u letnjim cipelama. tu mi covek predlozi i vrlo pristojno rece e necu dalje ovo vec nema veze s temom ionako me ne citate blllllllllllllll
dobar je bio e sto nije ova danasnja omladina takva. samo smo popricali
o boze dosla sam dotle da se prisecam kad su me ludaci primecivali vise me ne primecuju ko baba sam:)

Pa pre dve godine,cini mi se.Skinula sam se jer,hvala Bogu,nemam sta da krijem,a i zanimalo me je kako to izgleda.Dakle,cista radoznalost,mada je bilo malo i provociranja i nagovaranja od strane mog decka.Bilo je tu dosta devojaka u toplesu,pa sam mislila jedna vise ne pravi razliku.Ali tek kad osetis poglede muskaraca na sebi,i to od klinaca pa do onih sredovecnih mozes da shvatis o cemu se ovde ustvari radi.Takodje u isto vreme te zene ili devojke tih istih muskaraca streljaju pogledom.Malo neprijatno.Ali ne moze da ti ne imponuje kada vidis da bulje u tebe.Eto,to je bio taj jedan put.Kasnije nisam bila u prilici da to ponovim,a i iskreno nisam ni razmisljala o tome.Mozda ovog leta... :D

Back