Tople usi i jastucici kod maceta

FB_IMG_1686927665143.jpg

Kakav crni gulaš? Stvarno ili se zezaš?
Maca ne bi trebalo da jede ništa začinjeno.
Ne daj joj sirovu svinjetinu ni pod slučajno, govedina i junetina može.
Imaš granule i vlažnu hranu za mačiće i imaš isto to za odrasle mace.
aman bre gulas za macice, u kesici. whiskas ili kako se vec zove.
ja to zovem gulas jer mi lici na gulas.
imala sam pre macka, znam sve za macke ali se tripujem za ovog malog nonstop, plasim se.

aman bre gulas za macice, u kesici. whiskas ili kako se vec zove.
Pa kaži tako, iseče me.

imala sam pre macka, znam sve za macke ali se tripujem za ovog malog nonstop, plasim se.
Ne boj se, sipaj mu slobodno koliko hoćeš, ako nemaš drugih mačaka, nema problema.
Mace jedu koliko im treba, naprave pauzu, opet jedu...
Nije to alavo kao kuče.
Problem je ako imaš više mačaka, onda požderu koliko god im sipaš, da im ne bi one druge mačke pojele...

Pa kaži tako, iseče me.

Ne boj se, sipaj mu slobodno koliko hoćeš, ako nemaš drugih mačaka, nema problema.
Mace jedu koliko im treba, naprave pauzu, opet jedu...
Nije to alavo kao kuče.
Problem je ako imaš više mačaka, onda požderu koliko god im sipaš, da im ne bi one druge mačke pojele...
haha isece me :hahaha:

imam jedno mace
Leon je bio macak koga sam imala pre 3 godine. On je bio flegma, izbirljiv po hrani, grebator i nije bio neka velika maza.
A ovaj mali Grej je susta suprotnos. Pojeo bi sve, nonstop u pokretu, igra se nonstop i mnogo je nezan, uvuce kandzice kad se igra samnom, mazi se nonstop i predomir je :)

A ovako su mu voda i granule dostupne nonstop. Granule jede povremeno, nije halapljiv sto se njih tice.
Ali ovako gulas iz kesice i to, lele...
Boga oca bi pojeo. Zbog toga jede po malo vise puta dnevno jer doslovno guta taj whiskas. Sad je naucio da jede polako.
Tek je tri dana kod mene.
Ali se opustio bas brzo, ide zamnom po stanu kao kuce.

Ali ovako gulas iz kesice i to, lele...
Boga oca bi pojeo. Zbog toga jede po malo vise puta dnevno jer doslovno guta taj whiskas.
Ja sam nešto razmišljao da li oni stavljaju neku drogu u to ili šta rade sa tim...
Ove moje kad samo osete miris, počnu da kukaju kao nezdrave.
Ima i neki štapići, zaboravio sam kako se zovu, to je još gore, garant ima neka droga u njima.

Tek je tri dana kod mene.
Ali se opustio bas brzo, ide zamnom po stanu kao kuce.
To je zato što nemaš drugih mačaka da ih maltretira.
Da imaš druge mace, ne bi te registrovao uopšte, jedino možda kad hoće da spava.

Ja sam nešto razmišljao da li oni stavljaju neku drogu u to ili šta rade sa tim...
Ove moje kad samo osete miris, počnu da kukaju kao nezdrave.
Ima i neki štapići, zaboravio sam kako se zovu, to je još gore, garant ima neka droga u njima.

To je zato što nemaš drugih mačaka da ih maltretira.
Da imaš druge mace, ne bi te registrovao uopšte, jedino možda kad hoće da spava.
da da, garant nesto stavljaju
i ovaj mali jauce cim cuje kesicu
a za te stapice ne znam

da da, jeste
a ovako, mali je clingy :'D
ne mogu ni u kupatilo da odem.
sedne pored mene.
i gleda me i prede.
ali je dobar, slusa. bas lep karakter ima.

Back