- Poruka
- 51.779
Saobracajna nezgoda Meri-Dzo nije dokazana kao ubistvo, a pogotovu ne od Kenedijevih.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro...
Pa?
Mislim da imaju buljuk tih senatora... Ne razumem što je bitan?
куку, како ћу сад и ди ћу![]()
![]()
Alo bre Orange,bio je senator od 1962.,47 godina!!!Nepunih 47,46 godina u senatu!!!!!!!!!!!!!!!!!
био је јер је припадао том клану. У америчкој политици постоје интересне групе које се смењују , а воде исту политику
Није случајност што жалиш сенатора и волиш шиптаре
био је јер је припадао том клану. У америчкој политици постоје интересне групе које се смењују , а воде исту политику
Није случајност што жалиш сенатора и волиш шиптаре
Mogao si da me nazoveš hrvatskim ili bošnjačkim lobistom,zato što je moj san pomirenje sa svim bivšim SFRJ-evcima,ali da volim Šiptare...o moj bože...
Ne verujem da je Ted Kenedi imao veze sa Siptarima. Star je on za to...Osim toga, podrzao je Obamu.
Ne verujem da je Ted Kenedi imao veze sa Siptarima. Star je on za to...Osim toga, podrzao je Obamu.
I to snažno je podržao Obamu...A Šćiptari su bili za Mekejna,koji je imao marš Albanije 22.januara 2008...
Nema veze što je star,albanski lobista Tom Lantoš...Čoveka koga su šćiptarska gamad lagala celog života...jadnik...šta bih dao da je taj čovek živ i da mogu da mu pružim dokaze za sve njihove laži i besmislice...ja mislim da za iznoženje toliko netačnih informacija DioGardi i Dol trebaju ne baš iza rešetaka,ali napolje iz kongresa...
сви они дувају у исте дипле
али признајем каквих монструма тамо има (боб дол, крепали том лантош, садашњи потпредедник) овај и није био тако "лош", али је био безначајан
сви они дувају у исте дипле
али признајем каквих монструма тамо има (боб дол, крепали том лантош, садашњи потпредедник) овај и није био тако "лош", али је био безначајан