top 10 bisera iz politicke kampanje

Један од функционера дошавши у Осечини пре десетaк дана, па видевши у штали краву и теле упита домаћина, пред новиарима и ТВ представницима........: Када се крава оштенила.............................веома је препознатљив, јер у сваком свом говору или анализи, неизбежно открива рупу у саксији...........................а УТИСАК НЕДЕЉЕ још траје............бисер до бисера...............

Dvoumim se izmedju Laze i Gaga-Brajovic kombinacije. Stvarno je to cirkus kad gluumci iztripuju da ce privuci glasace, pa jos kad cede suvu drenovinu starih serija... Vredja me i samo gledanje tog diletantizma, sto rece Denis Liri , kao segrt holivudskog spin-doktora (Dastin Hofman) u filmu Wag The Dog, bas kao komentar na neku debilnu predizbornu reklamu.

Dragomir Karic je nenadjebiv u svojim govorima pogotovo o Bogoljubu u pustinji ,Vuk ljubi ovcu je takodje hit kao i Cedini pokreti rukama ko Marinko Rokvic.
Al najodvratniji i najdebilniji je premijer Kostunica sa obzirom da oni pretedenduju da budu u vrhu sa svojim idiotskim i lazljivim da ne kazem izvorno fasistickim floskulama tipa "svaki Srbin zna..." ili "svaki Srbin se radja ili umire..." ili "nijedan Srbin nece ..." takva kolicina genarlizacije i gluposti nije vidjena od davnih dana ,odakle Kostunici pravo i saznanje da on govori u ime svih Srba ? pogotovo sto njegovu partiju podrzava mozda 15 do najvise 20% Srbalja.A vrhunac je bio onaj govor u Krusevcu gde je pola sata kenjao o knezu Lazaru i bitci na Kosovu pa dobro majku mu gde to ima ?kada bi u nekoj Francuskoj npr .ili Englskoj neki kanditat za premijera trabunjao o Karlu Velikom ,kralju Ricardu ili bitci kod Azenkura ljudi bi mislili da je prolupao, pa ni opiceni Bush nije pricao u ratu za nezavisnost u svojoj kampanji :shock: svaka cast slavnoj proslosti ali ako ces o tome da pricas u kampanji u 21. veku onda ****** .Radikalska kampanja je zlato i primer za Mitar Miric koaliciju i Voju Kostunicu.
Dodao bih jos i Forestovo podizanje palca u USA stilu na svakom mitingu sto me isto iritira jako mada mozda im to predstavlja broj 1 koji su na listi al mi je bez veze sve jednom.

Citat:
Original postavio medved_bg
Moj apsolutni favorit je Dragomir Karić i "Mi se zalažemo da se ispita sva bespravno stečena imovina od 90-tih na ovamo !!!"

Života mi, nisam se skoro tako ismejala!

Sunchaser:
:D :D

Ovo nisam ni video. Izbija na vrh!

Nisam gledala u "originalu", već u onoj emisiji na RTS-u "Šta radite,bre". Bila je i gomila ostalih bisera, iskombinovano sa replikama iz crtaća, ali ovo me je srušilo, i to bukvalno!!!

Gluposti godine 2006

Srpski političari leta gospodnjeg 2006. bili su izuzetno vredni, posebno kad je reč o tome ko će reći veću glupost. Onako, po principu “lupi i osta živ”. Naši junaci, srećom su svi u dobroj kondiciji, a bogami i rešeni da i dalje kroz staze i bogaze vode srpski brod ka evropskoj luci. Zato od njih, na opštu radost i veselje, i naredne 2007. godine možemo očekivati još mnogo “pametnih” komentara i izjava!

“Jednom mi se učinilo da ovo nisu parlamentarni izbori, već izbori za ludake, kada sam videla kada sam video da jedan kandidat u TV- spotu ljubi ovcu u čelo” :lol:

"“Uvek sam imao peticu iz srpskog jezika, ne pada mi na pamet da me neko uči kako se piše bilo šta. Mi smo jasno napisali šta smo imali da napišemo” - Mlađan Dinkić, pismen

“Ja moram da vam kažem kao predsednik Skupštine, ja ne pratim detaljno politički život u Srbiji, moja obaveza je nešto drugo” - Predrag Marković, zalutao

“Problem je činjenica da kada ujutru peške idem na posao, osmoro od desetoro ljudi nosi Kurir” - Ivana Dulić-Marković, obožavateljka
“Ustav u kome piše da je Kosovo deo Srbije je priča za malu decu. I na tarabi piše ’sladoled’ pa je opet niko ne liže” - Nenad Čanak, bukvalista

“Vuk Drašković je dobro rešenje za ministra spoljnih poslova. I to je stav G17 plus. Ako su poslanici mogli da progutaju mene, mislim da će moći i njega” - Ivana Dulić-Marković, ljudožderka

“Verovali ili ne, godinu-dve sam išao u lov bez puške… A, što se tiče trofeja, ovde sam ulovio kojeg srndaća, a u Tanzaniji jednu bradavičastu svinju” - Predrag Bubalo, lovac

svetolik trpkovic:
Dragomir Karic je nenadjebiv u svojim govorima pogotovo o Bogoljubu u pustinji ,Vuk ljubi ovcu je takodje hit kao i Cedini pokreti rukama ko Marinko Rokvic.
Al najodvratniji i najdebilniji je premijer Kostunica sa obzirom da oni pretedenduju da budu u vrhu sa svojim idiotskim i lazljivim da ne kazem izvorno fasistickim floskulama tipa "svaki Srbin zna..." ili "svaki Srbin se radja ili umire..." ili "nijedan Srbin nece ..." takva kolicina genarlizacije i gluposti nije vidjena od davnih dana ,odakle Kostunici pravo i saznanje da on govori u ime svih Srba ? pogotovo sto njegovu partiju podrzava mozda 15 do najvise 20% Srbalja.A vrhunac je bio onaj govor u Krusevcu gde je pola sata kenjao o knezu Lazaru i bitci na Kosovu pa dobro majku mu gde to ima ?kada bi u nekoj Francuskoj npr .ili Englskoj neki kanditat za premijera trabunjao o Karlu Velikom ,kralju Ricardu ili bitci kod Azenkura ljudi bi mislili da je prolupao, pa ni opiceni Bush nije pricao u ratu za nezavisnost u svojoj kampanji :shock: svaka cast slavnoj proslosti ali ako ces o tome da pricas u kampanji u 21. veku onda ****** .Radikalska kampanja je zlato i primer za Mitar Miric koaliciju i Voju Kostunicu.
Dodao bih jos i Forestovo podizanje palca u USA stilu na svakom mitingu sto me isto iritira jako mada mozda im to predstavlja broj 1 koji su na listi al mi je bez veze sve jednom.
bitci?
Зар се то тако каже и пише? Чак и једној математичарки овакав дилетантизам смета!

JerryRopero:
Meni je dosad najjaci hit kad je Vuk Draskovic poljubio jagnje u celo u nekom selu u nekoj stali :D
definitivno medju top 5!
Mada krvav mi je i ovaj Karic.. gledao sam ga u Stranackom spomenaru, cela familija je blasava :lol: po njihovm internim istrazivanjima PSS ce imati 20% na izborima, yeah right.. pa onda najava da ce predsednik SAD-a za n-godina biti neko mladjano momce iz Karic klana, stvarno su ludi! :lol:
A ni parole nisu nista bolje...

Shinoda:
definitivno medju top 5!
Mada krvav mi je i ovaj Karic.. gledao sam ga u Stranackom spomenaru, cela familija je blasava :lol: po njihovm internim istrazivanjima PSS ce imati 20% na izborima, yeah right.. pa onda najava da ce predsednik SAD-a za n-godina biti neko mladjano momce iz Karic klana, stvarno su ludi! :lol:
Bogoljub ima sve da zajebe. ;) Ja verujem da ce 27% da osvoje. :shock: :shock: :shock:

A SRS 51% OSTALI u bazen. ;)

Shinoda:
definitivno medju top 5!

deluje da su ludi,ali oni imaju vec jedno dete koje je rodjeno tamo i skoluje se tamo i ozbiljno ga pripremaju za buduceg predsednika. Nije zajebancija.
Ako nista drugo,makar im para za takvo finansiranje ne nedostaje.

Samanta_:
Bogoljub ima sve da zajebe. ;) Ja verujem da ce 27% da osvoje. :shock: :shock: :shock:

A SRS 51% OSTALI u bazen. ;)
Pre cu da verujem da ce Romska partija da predje cenzus nego u ovo! :lol:
Korner zastavica:
deluje da su ludi,ali oni imaju vec jedno dete koje je rodjeno tamo i skoluje se tamo i ozbiljno ga pripremaju za buduceg predsednika. Nije zajebancija.
Ako nista drugo,makar im para za takvo finansiranje ne nedostaje.
Ma nema sanse da se tako nesto dogodi... mogu oni da se 3puju koliko hoce! Mozda dete i dogura do Kongresa, ali tesko...

ma to je onaj nesretni Dodik kada je negdje u nekoj sali bio na promociji ds-a i onako zanesen kaze za govornicom:"ZELIM DA 21 CUJEM RADOSNU VIJEST IZ SRBIJE ,DA JE UBJEDLJIVI POBJEDIO DSS"]
Jadnik se malo izgubio jer je bio na promocijama i g17 i dss i tada na ds,..kvisling.

Back