Too much, too soon?

• Začetnik teme Začetnik teme Jacob
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Jacob

Buduća legenda
Poruka
49.565
Vidim nastupila moda otvaranja tema o fotkama pa rekoh, sto da se izdvajam :mrgreen:

Elem, ozbiljna tema - procitah u Daily Mailu o devojcici od 10 godina koju je majka pustila da se slika za Vogue u provokativnim pozama:

http://www.dailymail.co.uk/femail/a...-Shocking-images-10-YEAR-OLD-Vogue-model.html

http://hitsusa.com/blog/3022/thylane-loubry-blondeau/

article-0-0D4BBB4C00000578-320_634x360.jpg

thylane-blondeau.jpg

thylane-blondeau-lipstick-heels.jpg

Pa me sad zanima da li bi ste vi zene, kao majke ili buduce majke dozvolile svojoj cerki da se lsika sa 10 godina ovako obucena i u ovim pozama?

a sta je otac radio?e digne mi se kosa na glavi kad se u smislu roditeljstva kao jedini odgovorni spominje majka :roll:
oba roditelja su pristala,da li to moze da shvati javnost???
inace,ne ,ne bih pristala na to,kao ni na ostale fotke koje ta devojcica ima u svom profilu na fejsu
pristala bih da mi dete snimi neku simpa reklamu,jednom, da ima uspomenu (znaci ne dva puta,i gde je razlika?jednom je to dozivljaj,izuzetak,dva puta krece da bude posao,dakle granica je jednom-u slucaju da mi se neko uhvati za post-znam vas ko zlu paru)
ali ne da se time bavi dok je dete

A ona takmičenja u Americi, sa devojčicama već od 5-6 godina na izboru za miss?
Te roditelje, roditelje! bih... ne znam šta bih im radila, al' ne bi bilo ništa lepo.

Ne znam, nije to meni jasno, to prerano nametanje ženstvenosti i ženskosti devojčicama.

Inače ima jedan baš lep filmić koji se bavi tom problematikom donekle
http://www.imdb.com/title/tt0449059/

Poslednja izmena:
Te majke bih... ne znam šta bih im radila, al' ne bi bilo ništa lepo.

Ne znam, nije to meni jasno, to prerano nametanje ženstvenosti i ženskosti devojčicama.

Inače ima jedan baš lep filmić koji se bavi tom problematikom donekle
http://www.imdb.com/title/tt0449059/

Toddlers and tiaras znam.

To ti je klasicno lecenje kompleksa jer 99 % onih keva je debelo i ruzno pa kad ne mogu one onda guraju decu.

koje dete ne viri u majcin ormar i ne probava stikle i sminku :lol:
takvo dete ne postoji, pa video si makar u filmovima

nisi primetio da neki lekari smiruju decu lakirajuci im nokte ;)
moje ne a sigurno nije neki izuzetak
ona se od kad je pocela da bira odecu hvata za starke,destroj farmerke,i dukseve s zivotinjama,kozne jakne
secam se kad je bila bas bas malena jedva je pricala imala je jaknu od skaja,i zvala je motorka
"moto moto" :lol:
pre neki dan sam joj namazala nokte,kao da nesto radimo zajedno i sutradan dodjem s posla a ona skinula,kaze smeta joj i nervira je

Vidim nastupila moda otvaranja tema o fotkama pa rekoh, sto da se izdvajam :mrgreen:

Elem, ozbiljna tema - procitah u Daily Mailu o devojcici od 10 godina koju je majka pustila da se slika za Vogue u provokativnim pozama:

http://www.dailymail.co.uk/femail/a...-Shocking-images-10-YEAR-OLD-Vogue-model.html

http://hitsusa.com/blog/3022/thylane-loubry-blondeau/

article-0-0D4BBB4C00000578-320_634x360.jpg

thylane-blondeau.jpg

thylane-blondeau-lipstick-heels.jpg

Pa me sad zanima da li bi ste vi zene, kao majke ili buduce majke dozvolile svojoj cerki da se lsika sa 10 godina ovako obucena i u ovim pozama?

Ne zbog toga sto na slikama izgleda kao zena. Da je uslikana kao dete verovatno da...

Te roditelje, roditelje! bih... ne znam šta bih im radila, al' ne bi bilo ništa lepo.

Pa ovaj gore foto-sešn je isto to, samo su ono izbori za mis, ovo fotke za časopis.

koje dete ne viri u majcin ormar i ne probava stikle i sminku :lol:
takvo dete ne postoji, pa video si makar u filmovima
Pa nije ovo isto što i to.
Ovde se dete promišljeno tako oblači, odeća za odrasle se šije u dečjim brojevima, dete profesionalno šminkaju, sređuju, slikaju....dete se tu ne pita ništa.
Drugo je porodična fotka deteta u maminoj haljini i prevelikim štiklama, sa nacrtanim klovnovskim ustima maminim karminom, koje se smeje od uveta do uveta.

I ovako je pedofilija skinuta sa liste mentalnih bolesti tako da cemo u buduce osim sto slusamo da je biti gej sasvim ok slusati i da je biti pedofil sasvim ok.......Mada i ovako modna industrija je puna pedofilije.......Zato majke da spreme devojcice za razne modne izbore pa pravac na zapad da ih gledaju cike dok defiluju pistom a zatim na neki after party koji se zna sta je :)

moje ne a sigurno nije neki izuzetak
ona se od kad je pocela da bira odecu hvata za starke,destroj farmerke,i dukseve s zivotinjama,kozne jakne
secam se kad je bila bas bas malena jedva je pricala imala je jaknu od skaja,i zvala je motorka
"moto moto" :lol:
pre neki dan sam joj namazala nokte,kao da nesto radimo zajedno i sutradan dodjem s posla a ona skinula,kaze smeta joj i nervira je

cccc, sada da nakuckam da je nama decak ulazio u ormar, mazao sminku i oblacio stikle- valjda se niko nece zgroziti :lol:
hvatao se za najvise stikle i sav vazan pozirao u njima, krisom se zatvarao u WC i unistavao lice karminom etc
trazio i njemu da se nalakiraju noktici ... ali to je samo decija faza
patike ga nisu interesovale :think:
a devojcica isto, mada ona ima svoju kozmetiku, deciju, i decije princeslike haljinice ( dizni proizvodnje )

ova devojcica nije slikana kao zena, ona ima samo takav izgled, neka deca imaju takve oci .... personaliti jelte

Pa ovaj gore foto-sešn je isto to, samo su ono izbori za mis, ovo fotke za časopis.

Pa nije ovo isto što i to.
Ovde se dete promišljeno tako oblači, odeća za odrasle se šije u dečjim brojevima, dete profesionalno šminkaju, sređuju, slikaju....dete se tu ne pita ništa.
Drugo je porodična fotka deteta u maminoj haljini i prevelikim štiklama, sa nacrtanim klovnovskim ustima maminim karminom, koje se smeje od uveta do uveta.

i devojcice imaju takvu garderobu ... farke i majica, obicna haljinica
i sminku za decu

ja sam podvukla granicu za javnost- nikako ... i verujem da dosta dece ima kuci takve fotke

cccc, sada da nakuckam da je nama decak ulazio u ormar, mazao sminku i oblacio stikle- valjda se niko nece zgroziti :lol:
hvatao se za najvise stikle i sav vazan pozirao u njima, krisom se zatvarao u WC i unistavao lice karminom etc
trazio i njemu da se nalakiraju noktici ... ali to je samo decija faza
patike ga nisu interesovale :think:
a devojcica isto, mada ona ima svoju kozmetiku, deciju, i decije princeslike haljinice ( dizni proizvodnje )

ova devojcica nije slikana kao zena, ona ima samo takav izgled, neka deca imaju takve oci .... personaliti jelte
meni je drago sto si ti reagovala normalno,nisi ga prebila i slicno
dodje taj period istrazivanja,normalna faza
svako dete na svoj kalup
mog devera cale prebio jer je rekao napred partizan,a da je obukao suknju sta bi tek bilo :lol:

i devojcice imaju takvu garderobu ... farke i majica, obicna haljinica
i sminku za decu

ja sam podvukla granicu za javnost- nikako ... i verujem da dosta dece ima kuci takve fotke

Za javnost ili ne, ko dete oblači u nešto što je dizajnom i namenom za odrasle žene, nije baš ono...msm, znam ja da postoji po radnjama onaj trip da se mama i ćerkica isto obuku, pa je to kao super fora, al' kad su u pitanju minjaci, čipka, svila...nešto što naglašava seksualnost, to brate mili za dete nije.

Za javnost ili ne, ko dete oblači u nešto što je dizajnom i namenom za odrasle žene, nije baš ono...msm, znam ja da postoji po radnjama onaj trip da se mama i ćerkica isto obuku, pa je to kao super fora, al' kad su u pitanju minjaci, čipka, svila...nešto što naglašava seksualnost, to brate mili za dete nije.

Al danas zahvaljujuci Pink kulturi i Sex i Gradu klinkice izgledaju kao prostitutke .

ne volim lolita fazon, osudjujem roditelje koji decu tako vaspitavaju i mislim da je blago receno odvratno i jezivo. samo, u ovoj eri tolerancije svega i svecega sve manje ljudi se usudjuje da kaze otvoreno sta misli o takvim pojavama jer nikad se ne zna kad ce da ti skoci za vrat neki sumanuti fanatik - borac - za - prava - ne znam cega, i da ti digne pritisak svojom otvorenoscu duha... i odsustvom mozga.

Back