TOMPSONOVE USTAŠKE ORGIJE!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

mar_comm

Elita
Poruka
24.456
Na proslavi „Oluje“ u Čavoglavama zločin slavilo oko 100.000 Hrvata.
Nosile su se NDH kreacije, prodavale slike Pavelića, Tuđmana i Gotovine

Oko sto hiljada ljudi bilo je u Čavoglavama, rodnom mestu hrvatskog pevača Marka Perkovića Tompsona, poznatog po veličanju ustaštva, dok je hrvatska policija privela samo 13 osoba koje su nosile ustaške simbole.

Užarenu antisrpsku atmosferu upotpunila i ikonografija Tompsonovih obožavalaca koji su paradirali okićeni kapama i šalovima s ustaškim obeležjima.

Nosile su se NDH kreacije, svirao se ustaški bećarac, prodavale slike Ante Pavelića, Franje Tuđmana i Ante Gotovine.

Hrvatska vlada: Osuđujemo!
Mladen Pavić, portparol hrvatske vlade, za Kurir kaže da je nekoliko slučajeva isticanja ustaških obeležja zabeleženo.

- Vlada RH, čiji je stav poznat, osuđuje nošenje i isticanje ustaških i četničkih simbola - ističe Pavić.

Predsednik hrvatskog Helsinškog odbora Ivan Zvonimir Čičak u izjavi za naše naše navodi da je za svaku osudu isticanje bilo fašističkih ili komunističkih simbola.

- Ovo je jednostavno stalna koreografija u Čavoglavama. Ono što je još zanimljivo, to je da je Večernji list uoči događaja objavio veliki poster Gotovine, dok hrvatska premijerka šalje pozdrave osobama koje su osuđene, doduše nepravosnažno, za ratne zločine. Ovo je prava slika Hrvatske - naglašava Čičak.

EU: Nečuveno!
Tanja Fajon, izvestilac Evropskog parlamenta za viznu liberalizaciju zemalja zapadnog Balkana, za Kurir oštro osuđuje incident u Čavoglavama.

- Nedopustivo je tolerisati nasilje, bilo koju vrstu ekstremizma i zločina iz mržnje koji su motivisani etničkom, nacionalnom, rasnom, religijskom ili seksualnom pripadnošću.

Iznenađena sam saznanjem da hrvatska policija nije uhapsila one koji su promovisali ustaška obeležja, kao što je najavila. Ubeđena sam da su ovakva okupljanja vrlo opasna za promociju mira, stabilnosti i pomirenja - ocenjuje Fajonova.

http://www.kurir-info.rs/vesti/tompsonove-ustaske-orgije-110408.php

Шта рећи ???

„Ja ustaša, i ćaća mi bio“

Da je Tompson „dostojan“ nastavljač ustaštva i fašizma, najbolje pokazuju stihovi njegovih pesama. Najpoznatiji je tekst „Čavoglave“:
„Čujte, srpski dobrovoljci, bando, četnici,
stići će vas naša ruka i u Srbiji“!
Često peva i „Jasenovac i Gradiška Stara“:
Ja ustaša, i ćaća mi bio,
otac sinu zanat ostavio“.

Јосиповић своје неслагање изражава тиме што не аплаудира,
Косорка шаље поздраве Хашким осуђеницима због учешћа у успешно спроведеном удруженом злочиначком подухвату геноцида и етничког чишћења Српске Крајине,
А Институција се извињава, и шаље породицу на летовање на БријUне .....

:evil::evil::evil:

79212.jpg

Да поседују трунку разума,
одавно би схватили о коме или чему се ради ....
Толико је доказа изнето,
толико прича испричано ....

А "наши" - НИШТА ...

Какав се закључак из тога може извести ????

svetionicar, bivsi propali rokeri, konobari i sl, + inteligencija koja se oduvek prva prodavala okupatorima

eto kako. nikad to nije radilo posten posao, niti zivelo od plate. uobrazeni su skorojevici. sto rece onaj `oni ne mogu da okrece sto smo mi napravili`, losi djaci i jos gori naslednici

ocigledno da je sve ono najgore sto zanmo i mislimo o hrvatima - istina

toliki nedostatak razuma i agresivna zatucanost u dugom vremenskom periodu nije uobicajen za humanoide. mozda se hrvati genetski razvijaju ali u suprutnom smeru

njihov razvoj kao chovekolikih stvorenja je davno planski zaustavljen od strane njihovih ondashnjih gazdi, istih onih kojima oni celivaju ruke.
od njih ne treba ochekivati dobra dela jer se dobrota tamo smatra za slabost, zhivotinjsko carstvo.

vecernjak

oskvrnut spomenik
HSP-ovci iz Čakovca mokrili po spomeniku ustaškim žrtvama?

nepoznata osoba na spomeniku ispisala "klempavo" "U", znak ustaškog pokreta, bijelom bojom i na površini 64 puta 67 centimetara. Unutar njega nacrtan je mali križić.

Doznajemo kako su incident prijavili mještani. Tvrde kako su za oskvrnuće krivi pripadnici HSP-a iz Čakovca. Njihov je autobus, navodno, stao u Veljunu na putu prema proslavi Dana pobjede i domovinske zahvalnosti u Kninu.

Cvijeće i svijeće uz spomenik razbacano je, a počinitelji su se po spomeniku i pomokrili. Slunjski komunalni redari grafit su izbrisali po policijskom očevidu.

vecernjak

oskvrnut spomenik
HSP-ovci iz Čakovca mokrili po spomeniku ustaškim žrtvama?

nepoznata osoba na spomeniku ispisala "klempavo" "U", znak ustaškog pokreta, bijelom bojom i na površini 64 puta 67 centimetara. Unutar njega nacrtan je mali križić.

Doznajemo kako su incident prijavili mještani. Tvrde kako su za oskvrnuće krivi pripadnici HSP-a iz Čakovca. Njihov je autobus, navodno, stao u Veljunu na putu prema proslavi Dana pobjede i domovinske zahvalnosti u Kninu.

Cvijeće i svijeće uz spomenik razbacano je, a počinitelji su se po spomeniku i pomokrili. Slunjski komunalni redari grafit su izbrisali po policijskom očevidu.

Usraše...:(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back