Tomb Raider Underworld

a ono..skaches skaces ponovo skaces, uzmes pucas pa opet skaces i skaces, malo razmislis pa pocnes da pucas i opet skaces :) Ubio 3 tigra u drugu misiju i ne mogu da skontam kako da se popnem, pretpostavljam da treba od zid na zid da se odbijam al netje :@

Prosao prvu misiju, igram na high 1280x1024 aa i onaj af valjda 2x. E sad, igra radi glatko sa 50+ fps, nije mi jasno zasto na nekim mestima uglavnom kada je neki intro ili onaj deo kada sam poklopio hobotnicu u prvoj misiji fps mi padne na 25,30 i konstantno je na toj brojci bez obzira da li se ja okrenem u zid ili normalno... Ne znam da li je do igre ili do mog kompa, kontam da trazi 9800 (iako mi nije jasno zasto al ajd, grafa nista posebno u uporedjivanju sa drugim). Ako neko ima problem neka se javi ;)

btw igram na 8800gts.
I meni na nekim mestima pada fps........

Presao sam prvu misiju,igra je super.
Grafika je fantasticna, igram na 1024x768, sve ostalo na max......

Brate,ja sam jos uvek negde na pocetku tako da ti nemogu pomoci,ali zato ti mozes meni,elem,kod boginje Sive sam trenutno (a to je poprilican pocetak)i mlatim se sa one dve pokretne statue koje vuces u krug nebili ih namestio da suncevi zraci valjda prodju kroz one njihove lepeze usrane,moje pitanje je kako trebaju da stoje ????

Ishcekujem igru da se pojavi u originalu, da li zna neko kada ce to biti?
Uzgred, nadam se da je igra neshto duza od TR Legend ...meni grafika ne igra bitnu ulogu, najvaznija mi je pricha, njena slozhenost...TRAOD mi ima jdenu od najinteresantnijih, najkompleksnijih pricha, TR The last revelation i TR Chronicles imaju super atmosveru, i vishe imaju taj avanturistichki duh, ok i TR2 i TR3 nisu loshe ali nostalgija me vuche za TR4

daj pomagaj zaglavio sam se onde gde se otvaraju ona vrata sa one dve statue preko kojih ide sunceva svetlost,ima ona velika statua sa po cetri ruke,e sad to sam sve otvorio i prosao sam ispod gde treba da se povuce ona statua verovatno da napravi rupu dole u zemlji da mogu da prodjem samo fora je sto nece ili nije to fora,a nema drugog prolaza,hvalaz:dm5:

Ljudi, treba mi pomoc oko necega ...
Uzeo sam igricu na dva dvd-a, trebam da iskopiram sve na hard i onda da preko crc fajla napravim iso, prebacim ga u alcohol i instaliram, ali ja kad kliknem dva puta na onaj crc ono mi izbacuje ili neku gresku (u total komander-u) ili da izaberem program preko koga da pokrenem ...
Ima li neki program za ove CRC fajlove preko koga ovo mogu da sredim ?!?!?!

1. Prekopirati fajlove na hard disk (otvori novi folder gde zelis prekopirati igru)
2. Kada ste ih prekopirali, ekstraktujte ih. (Desni mis na prvi fajl pa na opciju "Extract here"). Dobicete image fajl.
3. Instalirajte "Deamon Tools" ako ga nemate.
4. Kada ste instalirali Deamon Tools, u donjem desnom uglu pored sata kliknite desnim misem na ikonu Deamon Toolsa.
5. Nadjite image fajl iz Deamon Toolsa i pokrenite instalaciju.
7. Kada zavrsite instalaciju, samo prekopirajte fajl iz CRACK-a u instalacioni folder.
UZIVAJTE U IGRI.

P.S Ukoliko nemate dovoljno mesta na C: particiji,prilikom instalacije selektuj te CUSTOM INSTALLATION i izaberi te gde zelite
da instalirate igricu.

Imam problem sa underworldom,presao sam nivo na tajlandu i sada kada treba da krene sledeci nivo(lara odlazi na onoj jahti)igrica pukne,i izbaci mi nekakvu gresku
ima li neko slican problem?ili jos bolje, resenje?
hvala svima,pozdrav.
p.s.patch1.1 sam vec skinuo i crack takodje,ali to nije resilo problem.

Prilozi

• greska.jpg
    greska.jpg
    24 KB · Pregleda: 10

Back