Toma priznao da je uzeo pare za stan.........

• Začetnik teme Začetnik teme Kohen
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
no_problem:
Јомини, да те питам сада искрено. Да ли ти мислиш да је оно неистина што је тамо изнето као доказ. Добро размисли шта ћеш одговорити, не жури. Присети се и сам да је тако било.
Misliš na ono o Đinđiću ili na ovu temu?

Знам да воле да дораде изјаве појединаца. Међутим, факат је да је била и радио емисија на којој је тражио исто. Но, нема везе сада. Битно је да си ти рекао да не знаш да ли је истина или није. Ово би требао бити озбиљан форум. Него шта се десило са Кохеном и шеговом претњом мени да ме охлади, тј. одузме живот? Мислим, верујеш ми да ми није свеједно сада, ипак сам претрпео душевни бол након те претње, те тражим да ме као модератор убудуђе заптитиш од таквих претњи.

no_problem:
Знам да воле да дораде изјаве појединаца. Међутим, факат је да је била и радио емисија на којој је тражио исто. Но, нема везе сада. Битно је да си ти рекао да не знаш да ли је истина или није. Ово би требао бити озбиљан форум. Него шта се десило са Кохеном и шеговом претњом мени да ме охлади, тј. одузме живот? Мислим, верујеш ми да ми није свеједно сада, ипак сам претрпео душевни бол након те претње, те тражим да ме као модератор убудуђе заптитиш од таквих претњи.
Nisam to čuo, i zato ne mogu da kažem ni jedno ni drugo. A ono za pretnju... Mislim stvarno...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back