TOMA PREMIJER - BORIS PREDSEDNIK

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Јел много пл:hahaha:аче? Мислим, да сакупимо паре за марамице да му носимо или је довољан тоалет папир :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::rotf::rotf::rotf::rotf:

Ima podočnjake od plakanja jadan :sad2: kuka i drami onim njegovim patetičnim glasom , spominje svoj stari auto od 7 godina . :sad2: :sad2: A Djido ga gleda ko da je neko nesrećno siroče iz doma za decu sa posebnim potrebama .

Pa sad hmm ja iskreno mislim obrnuto ;) znaci Booris za premijera a Toma za predsednika,pa i Putin je jedan mandat Medvedeva bio premijer ;) .Eeee onda bi nas mali Jorksir ili Landras ne znam nije mi rutav ko mangulica Ivica Dacic,mogao da se vrati na otpad istorije (ruzne naravno) odakle se zbog lose poitike i povampirio.
A ova dvojica nema podmetanja nogu saradnja ,posteno pa...

Priča ko da nije **** još od 1. maja , samo što ne zacvili i ne počne da rida na sred studija . :sad2: A Djido ladan ko špricer , ko da ga je neki SS oficir pravio tako plavog . :lol:

Значи, немаш појма колико ми је драго што ће Ђилас бити поново градоначелник ... ВуЋка не воле Београђани ...

knezevicmason.jpg
Gde je nogavica ovom Knezevicu?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back