Tokio Hotel

• Začetnik teme Začetnik teme DJM
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
omg,zar jos uvek neko voli TH?Mislim,slusajte vi taj TH, ne smeta meni ,samo barem lepo recite da je kmercijala,da svi clanovi grupe izgledaju gay i da TH nije ni blizu rocka i da ako jeste da je sramota za rock muziku.

omg,zar jos uvek neko voli TH?Mislim,slusajte vi taj TH, ne smeta meni ,samo barem lepo recite da je kmercijala,da svi clanovi grupe izgledaju gay i da TH nije ni blizu rocka i da ako jeste da je sramota za rock muziku.

TH spada u rock, tek toliko da kažem.Onaj ko kaže da TH nije rock, taj nije nikad ni poslušao nijednu njihovu pesmu.Ja njih slušam, i odlično znam kakvi su.I nije tačno da svi momci iz TH-a liče na žene!Uostalom, kad bi ti poslušala nekoliko njihovih pesama, onda bi i shvatila da su narodnjaci shit.A ti slušaš narodnjake koliko ja znam;):P

TH spada u rock, tek toliko da kažem.Onaj ko kaže da TH nije rock, taj nije nikad ni poslušao nijednu njihovu pesmu.Ja njih slušam, i odlično znam kakvi su.I nije tačno da svi momci iz TH-a liče na žene!Uostalom, kad bi ti poslušala nekoliko njihovih pesama, onda bi i shvatila da su narodnjaci shit.A ti slušaš narodnjake koliko ja znam;):P

kako si ti pametna i lepa :heart:

Pa dobro,jeste rok-pank,shta li je vec.Vazno je da je shit.Nije vazno kog je zanra,vazno je da je ochajno,ne kavlitetno,bedno,jadno...

tokio-hotel-mtv.jpg

Ovaj prvi,kako li se zove,nije ni bitno,on ne lichi na zensko,niti na pedera,al' je nakaza.Vidi kakva mu je nabije faca,ko u pidbula...
Bil,zensko ili tranvestit,i sama morash da priznash da jeste tako...
Tom,skroz pederski izgleda...
I ovaj plavi,buljavi...Zaba...:lol:

TH spada u rock, tek toliko da kažem.Onaj ko kaže da TH nije rock, taj nije nikad ni poslušao nijednu njihovu pesmu.Ja njih slušam, i odlično znam kakvi su.I nije tačno da svi momci iz TH-a liče na žene!

Ajde pliz poredi druge rock grupe sa TH ....npr. the rolling stones....Za Boga miloga oni su ak je TH rock....stonsi su gothik metal...:roll:...Jesam slusala sam njihove pjesme...A jedan fan je priznao da jedan od njih lici na zenu!:P...

TH moze da bude samo gay rock

:hahaha::klap:....Ova izjava zasluzuje retardacuju!:D

Tokio, suck ass, Hotel, su samo josh jedan u nizu od mnogih produkta producenata i izdavachkih kuca. 80ih godina su tu bili glam rock bendovi, koji su opet pravili kvalitetnu muziku i znali su zashto i shta rade. Ovi momci spadaju pod onaj deo izvodjacha MAMA I TATA IMAJU PUNO PARA TE SU KUPILI OPREMU A IMAJU I VEZICE PA KO VELI AJD' DA IH IZGURAMO! Naravno producenti su tu pronashli svoj rudnik zlata. 90ih godina su tu bili boy & girl grupice poput Spice Girls, Backstreet boys, N' Sync i ostali degenerici. TH nije ni za prineti rock-u. Kao shto sam vec jednom napomenuo, ne mogu da kritikujem neshto a da ga nisam prethodno preslushao. Vec na prvoj pesmi koju sam imao prilike da chujem dobio sam osecaj muchnine i nagon za povracanjem koliko je to nekvalitetno i koliko decharci pokazuju da nisu u stanju da naprave svoju pesmu, koliko su tehnichki promashaj i koliko nema muda ni chuke to shto rade. Jedno je bitno, kad malchice omatore bend ce da se raspadne, svi ce nestati sa muzichke scene a oni nece ostati u pamcenju chak i onih "najvecih" fanova. AKO JE TO KVALITET ONDA STVARNO NE ZNAM! Pogledajte samo koliko bendova iz '80ih ne postoji vishe a njihove pesme se opet vrte po radio stanicama, bendovi im prave covere, i ljudi ih vrlo rado slushaju, bez obzira da li su uopshte postojali u vreme kad su ti bendovi bili na sceni i rasprodavali svirke po klubovima, arenama i stadionima. E TO JE VEC NESHTO! Ovo djubre ce vrlo brzo pasti u zaborav, tako da o kvalitetu TH-a NEMA POTREBE DA SE PRICHA! ***** K'O *****

Znaci strasno! TH glam! Pas vi nemate pojma o zivotu. TH nema veze sa zivotom,posebno ne sa rock-om. To je jos jedno Mtv sranje koje su oni tj ti kreteni sa MTv-a nazvali rock-om. Ako su oni "rokeri" ja sam Obama,je*bote!
Letnja ludaco pusti ti Wikipediu. Koristi logiku!
Kako dodjavola moze TH biti glam. Ljudi moji KISS je glam grupa. TH nema veze sa glam-om.
TH gay sranje/teen rock. :roll: O,Boze. Retarda li.

Poslednja izmena:
Znaci strasno! TH glam! Pas vi nemate pojma o zivotu. TH nema veze sa zivotom,posebno ne sa rock-om. To je jos jedno Mtv sranje koje su oni tj ti kreteni sa MTv-a nazvali rock-om. Ako su oni "rokeri" ja sam Obama,je*bote!
Letnja ludaco pusti ti Wikipediju. Koristi logiku!
Kako dodjavola moze TH biti glam. Ljudi moji KISS je glam grupa. TH nema veze sa glam-om.
TH gay sranje/teen rock. :roll: O,Boze. Retarda li.

koji mi? opusti se i saznaj nesto o zivotu +D ili o nasim postovima +D

Back