Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eto, sve je moguce...omg,zar jos uvek neko voli TH?Mislim,slusajte vi taj TH, ne smeta meni ,samo barem lepo recite da je kmercijala,da svi clanovi grupe izgledaju gay i da TH nije ni blizu rocka i da ako jeste da je sramota za rock muziku.
omg,zar jos uvek neko voli TH?Mislim,slusajte vi taj TH, ne smeta meni ,samo barem lepo recite da je kmercijala,da svi clanovi grupe izgledaju gay i da TH nije ni blizu rocka i da ako jeste da je sramota za rock muziku.
TH spada u rock, tek toliko da kažem.Onaj ko kaže da TH nije rock, taj nije nikad ni poslušao nijednu njihovu pesmu.Ja njih slušam, i odlično znam kakvi su.I nije tačno da svi momci iz TH-a liče na žene!Uostalom, kad bi ti poslušala nekoliko njihovih pesama, onda bi i shvatila da su narodnjaci shit.A ti slušaš narodnjake koliko ja znam![]()
TH spada u rock, tek toliko da kažem.Onaj ko kaže da TH nije rock, taj nije nikad ni poslušao nijednu njihovu pesmu.Ja njih slušam, i odlično znam kakvi su.I nije tačno da svi momci iz TH-a liče na žene!Uostalom, kad bi ti poslušala nekoliko njihovih pesama, onda bi i shvatila da su narodnjaci shit.A ti slušaš narodnjake koliko ja znam![]()
kako si ti pametna i lepa![]()
TH je glam rock.Prvi put cujem za tu vrstu muzike al ajde,neka vam bude,al ipak vise kamen ima veze sa rockom nego TH.
Ovaj crni peva kao moj brat koji je 6 razred....
Stvarno....Kad sam čula glas....Jao.....
TH spada u rock, tek toliko da kažem.Onaj ko kaže da TH nije rock, taj nije nikad ni poslušao nijednu njihovu pesmu.Ja njih slušam, i odlično znam kakvi su.I nije tačno da svi momci iz TH-a liče na žene!
TH moze da bude samo gay rock
WTF glam rock? jesi ti normalana +D
TH moze da bude samo gay rock
Znaci strasno! TH glam! Pas vi nemate pojma o zivotu. TH nema veze sa zivotom,posebno ne sa rock-om. To je jos jedno Mtv sranje koje su oni tj ti kreteni sa MTv-a nazvali rock-om. Ako su oni "rokeri" ja sam Obama,je*bote!
Letnja ludaco pusti ti Wikipediju. Koristi logiku!
Kako dodjavola moze TH biti glam. Ljudi moji KISS je glam grupa. TH nema veze sa glam-om.
TH gay sranje/teen rock.O,Boze. Retarda li.
Ma jok,oni plavusani i metrosexualci iz Zvezdi Granda i OT su mnogo muzevniji...Ovaj crni peva kao moj brat koji je 6 razred....
Stvarno....Kad sam čula glas....Jao.....
Ajde pliz poredi druge rock grupe sa TH ....npr. the rolling stones....Za Boga miloga oni su ak je TH rock....stonsi su gothik metal......Jesam slusala sam njihove pjesme...A jedan fan je priznao da jedan od njih lici na zenu!
...
Ma jok,oni plavusani i metrosexualci iz Zvezdi Granda i OT su mnogo muzevniji...Kako god,sve bi ja njih u isti kos i po kratkom postupku-METAK U CELO!!!
![]()
![]()
ali TH jesu rockI nisam uopšte rekla da su stonsi gothic metal
![]()
U vreme krize ti bi da se razbacujesh sa municijom? SKUPO BRE!!! Jednostavniji je ZYKLON B, jeftin a delotvoran![]()
ne,ne nisi me skontala....hocu da kazem da ako su TH rock...da su onda stonsi gothic metal...![]()