Tokio Hotel

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
aaakic.jpg

15792.223915.jpg

15792.216261.jpg

15792.223546.jpg

koji vam je odurniji
15792.230738.jpg

15792.215968.jpg

15792.225992.jpg

15792.220707.jpg

samo za tebe diff :D

a tek kad ti zgoljavi creap-ovi dodju u Beograd u aprilu.......ooo,uzasa....pored toliko grupa bas njih nadjose...Eee,,mozda se tu negde nadje i Sel(j)o Kalac-cobanin godine da nas spasi od naleta ovih cudovista,bas kao sto je spasao grandovce od vanzemaljaca...:roll: :roll:

daaaa,slucajno sam cula razgovor (na Kolarcu?!) pre par dana-jedna profanka pricala sa zabrinutom majkom o muzickom ukusu svog deteta(i ja bih se zabrinula)...a danas sam prolazila bulevarom i videla reklamu na nekom izlogu...o,zalosti...a posle sam pricala sa jednim klincem iz kraja kojem je zivotna zelja da ide na njihov koncert(kuda ide ova danasnja omladina:) ) i on je nacuo nesto o tome...negde oko 1.4.(ali definitivno nije prvoaprilska sala:( ) :roll:

rekoh već ranije da sam kupila karte deci za to. mislim da bi me se odrekli da nisam to uradila...i ovako mi je autoritet klimav, pogotovo kad im pomenem muziku koju slušam...jbga, koštaju 7 hiljada karte. malo mi je muka, ali - šta ću? da ne dam...
ih. muke....:(

rekoh već ranije da sam kupila karte deci za to. mislim da bi me se odrekli da nisam to uradila...i ovako mi je autoritet klimav, pogotovo kad im pomenem muziku koju slušam...jbga, koštaju 7 hiljada karte. malo mi je muka, ali - šta ću? da ne dam...
ih. muke....:(

A 'de su stare dobre roditeljske kazne?!

Ja svojoj deci nikad ne bih kupio karte za TO :shock:

Rek'o bi im... 'Oces na 'cert... Radi pa zaradi i gledaj TO... :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back