Tokio Hotel

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!HVALA VAM STO OCETE DA ME UBIJETE,NE,NE,NE,NEEEEEEEEEEE...................sta ce ovde u srbiju????ovde bedno i jadno!!!nema nista!!!!!nema zivota ovde.....neeeeeeeeeeeeeeeeeeee vratite se u francusku tamo je super ne ovdeeeeeeeeeeeeee........NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

vrlo je tesko objasniti.............ako oni dodju ovde ja cu da se ubijem jer me roditelji nece pustiti da idem,ali opet ako dodju i ja odem ja cu da se kajem sto sam otisla jer i to ima da me ubije........jer cu stalno hteti da budem s Billom ili sta god.....znaci i to ce mda me ubije.....tako da je bolje da nikad ne dolaze,jer ionako nikad necu da ih vidim........ali zabole me,nadam se da ce samo nekako da otkazu put.......jer je bolje da ih nikad ovako ne vidim nego da imam priliku i da je propustim!!!!!!!valjda me razumete....ma ja sam mnogo tesko dete...samo ocu nesto ne znam ni ja sta..........

ce da leti bomba..!!!
sterb006.gif

e......nemoj da resse!!!!!!!!!!!!!!ozbiljno????????neeeeeeeeeeee.........zasto moraju da dodju?????zasto????????????neeee.......dabogda nikad ne dosli!!!!neeeeeeeee!!!!!!NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!UBICU SE!!!!!!VIDECETE SVI VI DA CU DA SE UBIJEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE............................................:x:cry:

ja sam rekla da cu doci u BG arenu da pogodim toma jajetom u vugla,ima celu pijacu da pokupujem,sva jaja!!!:D:D :lol::lol::razz:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back