Tokio Hotel

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
logo85.jpg
on je popularan u celom svetu!e i nemojte da pocinjete svadju odma ima ko ih voli ko ih mrzi neka ih mrzi!!!samo nemojte da se svadjate!!!!!i za vasu informaciju th je pop rock band!!!!i kad vas molim mante se!!!!Ilove them!!!!!!!!!:))))))

Kako bre u celom svetu????Pa ti si u velikoj zabludi....Ovi degenerici su ti trenutno okupirali svest...za koju godinu će ti sve biti jasnije ;) Svi prolazimo kroz pubertet....ali, ipak samo retardi mogu da vole nešto ovako loše :D Halooooooo!!!!!!!! Pa oni su deca, nemaju veze s muzikom!!!!!!!!!Oni su stvoreni sa ciljem da popune novine i nalože glupače :D Zar je moguće da je neko toliko slep!!!???

Ma...zelja za parama,slavom...ucinise svoje
Meni je ok ako neko voli taj zvuk jer upravo oni cesto uvode ka tezoj muzici... u svakom slucaju svako ima drugaciji ukus
Ali glupo je da neke cmizdre,skidaju bruseve ili sta vec zbog njih ili da ih "slusaju" jer se pale na clanove :(
...bar meni

ich halt mich wach
fur Dich
Wir schaffens nicht beide
Du weisst es nicht
Ich geb mich jetz fur dich auch
Meine letzter wille hilft dir raus
bevor das meer unter mir zebricht
ich glaub an dich

Du wirs fur mich
immer heling sein
ich sterb
fur unsere Unsterbliblichkeit
meine hand
von Anfang an
uber Dir...................itd da ne smaram...pesma se zove heiling i mnooooogo je lepa i super!!!!

inace bill slusa-placebo,nina,green day
tom-deutch hip-hop
georg-sve i svasta i rock i hop
a gustav je tebra najbolji-metallica big fan!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hm, koliko znam, Billu je omiljena pevačica Nena (ali ona nemačka)....gledala sam kako je izgrlio na dodeli nekih nagrada u Nemačkoj, kada je prvi put upoznao ;)

Hm, koliko znam, Billu je omiljena pevačica Nena (ali ona nemačka)....gledala sam kako je izgrlio na dodeli nekih nagrada u Nemačkoj, kada je prvi put upoznao ;)

ne nena nego nina,jeste omiljnena mu je.....i ja sam videla kako je jednom blistao od srece kad ju je upoznao......ocu ja da budem nina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:|:-?:-(:mad::cry:

Nena.jpg
uxuxuuuuu..jbt ta je slika pre ko zna koliko godina...............sad cu ja da nadjem neku novu....i jeste nena se zove ja sam nesto pogresila........evo al ne vidi se bas dobro..................ubicu je!!!!!!:mad:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back