Mrs_Sick
Veoma poznat
- Poruka
- 12.691
Slušaj ovako, moja mladja retardirana sestra je bila opterećena ovim ..."bendom", znam sve o njima...znači, snimala sam joj neka Billova gostovanja u raznim emisijama, skidala muziku sa neta, ona je pravila svesku neku sa slikama njihovim, gledala spotove...(mislim da ih ima dva ili tri..), skupljala postere...sve moguće!!!!To je bilo 2005, kada su se tek pojavili i kada u Srbiji niko nije znao za njih...tada sam i otvorila temu, jer sam želela da vidim da li je neko toliko lud da može da sluša ovaj krš od muzike???Tema je otišla u propast, promenila naziv...neću sad o tome...
Ne želim da ih vredjam ni zbog čega, ali kao i većina članova foruma mislim da ne vrede ni 50 para...
To što pominješ da su osvojili preko 15 nagrada je super, ali ništa u odnosu na samo jednu pravu nagradu vrhunskih muzičara.
To što pominješ da se bave muzikom od 9te godine...hahah, kakve to veze ima???Ima mali milion dece koji od prvog razreda osnovne idu i u muzičku školu i bave se muzikom...
Ovaj uspeh koji su postigli nije ništa...amaterski sviraju po jedan instrument, ovaj bill zavija, jednom pesmicom i gayjevskim izgledom su naložili retardirane tinejdžerke i to je to.
Komercijalci su kao i svi ostali današnji "muzičari", za dve godine snimili dva albuma....što dokazuje da znamo za njih samo zato što konstantno i redovno izdaju djubre od muzike...
Talentu nema ni traga...
Pesmice su smešne i dečje...mislim, kako beše ide...naj naj naj naj naj ...schrei, durch den monsun, dreth.... to mich....
Eto, da ne bude da pričam kako su gayevi i to....obrazložila sam da i u muzičkom smislu ne valjaju i da su samo običan teenage bendić....Samo je jedan najbolji, MJ the king of pop
![]()
ckopi ne pravi se pametna kad ne znas bolje cuti i ne otvaraj usta nego da reses!
: