Tokio Hotel

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Slušaj ovako, moja mladja retardirana sestra je bila opterećena ovim ..."bendom" :roll: , znam sve o njima...znači, snimala sam joj neka Billova gostovanja u raznim emisijama, skidala muziku sa neta, ona je pravila svesku neku sa slikama njihovim, gledala spotove...(mislim da ih ima dva ili tri..), skupljala postere...sve moguće!!!!To je bilo 2005, kada su se tek pojavili i kada u Srbiji niko nije znao za njih...tada sam i otvorila temu, jer sam želela da vidim da li je neko toliko lud da može da sluša ovaj krš od muzike???Tema je otišla u propast, promenila naziv...neću sad o tome...
Ne želim da ih vredjam ni zbog čega, ali kao i većina članova foruma mislim da ne vrede ni 50 para...
To što pominješ da su osvojili preko 15 nagrada je super, ali ništa u odnosu na samo jednu pravu nagradu vrhunskih muzičara.
To što pominješ da se bave muzikom od 9te godine...hahah, kakve to veze ima???Ima mali milion dece koji od prvog razreda osnovne idu i u muzičku školu i bave se muzikom...
Ovaj uspeh koji su postigli nije ništa...amaterski sviraju po jedan instrument, ovaj bill zavija, jednom pesmicom i gayjevskim izgledom su naložili retardirane tinejdžerke i to je to.
Komercijalci su kao i svi ostali današnji "muzičari", za dve godine snimili dva albuma....što dokazuje da znamo za njih samo zato što konstantno i redovno izdaju djubre od muzike...
Talentu nema ni traga...
Pesmice su smešne i dečje...mislim, kako beše ide...naj naj naj naj naj ...schrei, durch den monsun, dreth.... to mich....
Eto, da ne bude da pričam kako su gayevi i to....obrazložila sam da i u muzičkom smislu ne valjaju i da su samo običan teenage bendić....;) Samo je jedan najbolji, MJ the king of pop :D

ckopi ne pravi se pametna kad ne znas bolje cuti i ne otvaraj usta nego da reses!

qq...samo godinu dana si mladja od mene...a ipak tako balava...jbg:cry:

vidim da su te fuxe prenele nesto na tebe....druzila si se s njima zato sto si bila ista kao i one!a i sad si!!!!vidim uzivas da povredjujes druge,mislis da si najpametnija,mislis da ti slusas najbolju muziku,da si ti bog ili ne znam ni ja sta vec.....ali nema veze ja obozavam da se druzim s takvima!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:Doni su uvek tako super,dobri,ogovaraju iza ledja najbolje drugove......:-D:-D:-D:-Dznaci super!!!!!!!:D a da btw.i ako se neko oseca lose ili place ti mu se smejes u lice jel" da?????????e onda je to to!samo napred,izvoli.....(ionako sam planirala da placem!)_II_

vidim da su te fuxe prenele nesto na tebe....druzila si se s njima zato sto si bila ista kao i one!a i sad si!!!!vidim uzivas da povredjujes druge,mislis da si najpametnija,mislis da ti slusas najbolju muziku,da si ti bog ili ne znam ni ja sta vec.....ali nema veze ja obozavam da se druzim s takvima!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:Doni su uvek tako super,dobri,ogovaraju iza ledja najbolje drugove......:-D:-D:-D:-Dznaci super!!!!!!!:D a da btw.i ako se neko oseca lose ili place ti mu se smejes u lice jel" da?????????e onda je to to!samo napred,izvoli.....(ionako sam planirala da placem!)_II_

pitaj Valentinu sta sam ja rekla o tom:roll:
sama ce ti reci kakva sam,i koliko se razlikujem od toga sta si rekla...moras da promenis misljenje o meni....JA NISAM TAKVA.shvati....

ckopi ne pravi se pametna kad ne znas bolje cuti i ne otvaraj usta nego da reses!

Pa da li si ti normalna!!!! Još pokušavam da na normalan način kažem nešto o ovim retardinjosima, bez mnogo uvreda...a ti mi se ovako drsko obraćaš....još si mladja od mene 3 ili 4 godine!!! Halo, bre...ako nisam pametna, nauči me pameti, molim te...užas šta se dešava sa decom, pubertet je gori nego što sam mislila...

Pa da li si ti normalna!!!! Još pokušavam da na normalan način kažem nešto o ovim retardinjosima, bez mnogo uvreda...a ti mi se ovako drsko obraćaš....još si mladja od mene 3 ili 4 godine!!! Halo, bre...ako nisam pametna, nauči me pameti, molim te...užas šta se dešava sa decom, pubertet je gori nego što sam mislila...

Ma to jedino opalis par samara... i da vidis kako deca mirni ko bubice... :D

mushcloud1505_468x322.jpg

R A T

Make love,not war;):lol:
potpis:hippie

Yeah... bio sam i ja hippie nekad... Sada se palim na puske, municije i te munje...

Zezam se, ali nekako sam danas otisao u out i smejem se po ceo dan...

Ko sto kaze Kurt u Lithium-u... ludilo...

I like it - I'm not gonna crack
I miss you - I'm not gonna crack
I love you - I'm not gonna crack
I killed you - I'm not gonna crack

Yeah... bio sam i ja hippie nekad... Sada se palim na puske, municije i te munje...

Zezam se, ali nekako sam danas otisao u out i smejem se po ceo dan...

Ko sto kaze Kurt u Lithium-u... ludilo...

I like it - I'm not gonna crack
I miss you - I'm not gonna crack
I love you - I'm not gonna crack
I killed you - I'm not gonna crack

lol
jbt,ne spominji mi Kurta:(
znas,mnogo mi je krivo:(
ucio se 13 dana pre mog rodjenja,ja imam 13,a on mi je jedan od omiljenih pevaca:(

Hehehe... Necemo...

Hmm... Sem sto sam malo odlepio... umirem od zelje da dodje vec jednom taj dan kada ce moji da mi kupe klavir... rekose za mesec dana...

Dani ko da stoje u mestu.....

Bill, Tom, Georgijee i Gustavo su baš talentovani. Dečaci su baš slatki i sviraju od malih nogu. Osvojili su mnoge nagrade, medju kojima je najbolja MTV nagrada za najbolji bend...Oni su tek na početku karijere i tek će preokrenuti svet. Njihova dva cd-a su tako fensy, sexy i cool...Durch den monsun je 2005. bio najveći hit u Nemačkoj.TOkioo <hotel rastura. Dečaci cepaju Pink Floyd majice na koncertima...baš su sexy....pala sam u trans...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back