Iwan91
Elita
- Poruka
- 15.249
Aa..
jbg kad je swe pusto..moram negde
jbg kad je swe pusto..moram negde

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

tacno tako!!!!!!
ako niste znali svi imaju manje od 20 god a znate li koliko su nagrada do sada osvojili!!!!!!!!????Bill i Tom su poceli da se bave mjuzom od 9 godine!!eeeej!?od 9!a vi pricajte sta ocete(od kada su poznati,jedno 2 god osvojili su preko 15 nagrada!!!!)
Bill i Tom su se bavili mjuzom zato što ih je ćale terao na to...kakav bre talenat...
Bill i Tom su se bavili mjuzom zato što ih je ćale terao na to...kakav bre talenat...
jao,rekla bih sada nesto...al' netju..
uzetju drugi primer:
i Ceca je pocela sa manje od 20,osvajala je i ona nagrade poput:najvetje si.se godine...
ali je njena muzika sranje...istina boli...sta tjes...![]()
ali nema veze...ako ce se tepamo,ce se tepamo

ma ti si ista ko i madonna_girl...al znas sta????ja sam njena mladja sestra!!!!ali nema veze...ako ce se tepamo,ce se tepamo
![]()

long liv peddercine male i njihova bolesnicka tema.yeah!

****** me svi
cek,cek.ti nas to zoves da te hebemo grupno??
evo da zovem ove sa ljis.oni su pedofilicari i ne gledaju sta hebu.
ako te niko nece zapamti:
podforum ljubav i sex ti uvek stoji na raspolaganju.
indzoj8-)

))))))vidim ja lepo...neki retardosi....znaci mislila sam da je ovde mnogo drugacije....u mom grdau kad neko slusa rok on nije normalan!!!!!!on je loooooooood!!!!!a kad slusa narodnjake ona vecina sto ih slusa oni su oke a oni metalci itd...oni:lele khurva,zdapi itd....a znaci ne smem da slusam sta ja hocu....axa...pa trebali ste odmah da mi kazete!dobro evo od ovog trenutka ja samo slusam VAS !!!!!!!!!!!nikog drugog necu da cujem sem vas!!!vi ste mi i drugari,i mama, i tata i ja MORAM samo VAS da slusam....dobro ocu naravno!!!!!!!!!mislim nema problema!))))))
Seko,odlicno ja znam gde ti zivis,ja sam tamo isla u predskolsko i u 4.razred
druzila sam se s fuxama,i to koliko...znaci,molim te..e,koje si ti bese godiste???

vidim ja lepo...neki retardosi....znaci mislila sam da je ovde mnogo drugacije....u mom grdau kad neko slusa rok on nije normalan!!!!!!on je loooooooood!!!!!a kad slusa narodnjake ona vecina sto ih slusa oni su oke a oni metalci itd...oni:lele khurva,zdapi itd....a znaci ne smem da slusam sta ja hocu....axa...pa trebali ste odmah da mi kazete!dobro evo od ovog trenutka ja samo slusam VAS !!!!!!!!!!!nikog drugog necu da cujem sem vas!!!vi ste mi i drugari,i mama, i tata i ja MORAM samo VAS da slusam....dobro ocu naravno!!!!!!!!!mislim nema problema!))))))
cek malo!oce li biti onog sexa ili da idem da spavam??

pa potpisana kao 92 ali 95!!!!!!!i manite me svi brate svi ste ckepi!!!!i to big one

ostavi metalce na miru.bar njihova muzika ima istoriju i buducnost.
\m/ lets keep ******* and support the metal \m/
Tokio Hotel...hmmm.mhmm.... /spit
jao,rekla bih sada nesto...al' netju..
uzetju drugi primer:
i Ceca je pocela sa manje od 20,osvajala je i ona nagrade poput:najvetje si.se godine...
ali je njena muzika sranje...istina boli...sta tjes...![]()
tacno tako!!!!!!
ako niste znali svi imaju manje od 20 god a znate li koliko su nagrada do sada osvojili!!!!!!!!????Bill i Tom su poceli da se bave mjuzom od 9 godine!!eeeej!?od 9!a vi pricajte sta ocete(od kada su poznati,jedno 2 god osvojili su preko 15 nagrada!!!!)