Tokio Hotel

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ljudi jeste li se vi nekad zapitali zasto se muzicke zvezde uvek oblace u nekom totalno otkacenom stilu.. Pogledajte ove momke, MJ iz 80-uh (pa i sad), TH, Stounse, Perperse, ma samo pogledajte bilo koga ko je iole uspesan (internacionalno). Kada bi se ti ljudi oblacili kao vase majke i ocevi i pevali potpuno istu muziku (dakle samo promena stila oblacenja je u pitanju), da li mislite da bi ih neko slusao? NE! JER JE TO ONO STO IH CINI DRUGACIJIM OD OSTALIH PROKLETIH 6 MILIJARDI! To je nastup, ti ljudi se u privatnom zivotu ne oblace ni priblizno toliko bizarno kao kad su u javnosti.

ejjj, napokon neko razuman! Cestitam ti covece, samo se nadam da ces uspeti da im dokazes da su u privatnom zivotu kao mi.

yz7.jpg

auu:shock: tokio motel imao samo jednu ribu (bez sisa i ***** (mada sta ga znas)), a ovi su svi ribe (bez sisa i ***** (mada sta ga znas)).....
postoji samo jedan nacin da se spreci sirenje ove zaraze i totalnog unistenja civilizacije kakvu poznajemo...

auu:shock: tokio motel imao samo jednu ribu (bez sisa i ***** (mada sta ga znas)), a ovi su svi ribe (bez sisa i ***** (mada sta ga znas)).....
postoji samo jedan nacin da se spreci sirenje ove zaraze i totalnog unistenja civilizacije kakvu poznajemo...

da, stim sto u TH bendu su 3 pedera i jedna devojka, a ovde nema nijednog pedera, veruj mi na rec.

Jedan prijatelj Vudi Alena je jednom rekao: Ljude interesuje samo da li ste uspesni ili ne, ne zanimaju ih vase namere.

Kada sam prvi put cuo tu recenicu neke stvari su mi postale mnogo jasnije.

Za TH se zaista moze reci da nisu od pocetka imali odredjen pravac u muzici, sviraju i pop i rok, mesaju i punk, ali cini se da to ljudi vole, bez obzira koja je muzika.. Znaci USPESNI SU.

Meni licno postane dosadno kada slusam neciju muziku koja se ne menja godinama i kod koga sve pesme zvuce manje vise isto.

Edit:

A sto se tice Nevada Tan.. ocigledno im nije jasno.. Ako hoces da se istaknes, to se ne radi tako sto ces da izgledas kao prosecan tinejdzer. TH (ne samo Bill) je mozda rizikovao svojim smelim nastupom, ne previse, ali taman da pogode zivac kod publike. Da li cete biti uspesni ili ne.. na to utice hiljade faktora.. glas, izgled, stajling, sreca, ENERGIJA kojom zracite (da, da to je ono kad vidite neku osobu, bez obzira na pol, i jednostavno zelite da se druzite sa njom).

Zivot je mnogo vise nego samo CRNO - BELO..

MI SMO UZ TOKIO HOTEL( yea right )
TH SMRDI,TO SVE TREBA SPALITI I NAPUNITI IM USTA ******* da cute do kraja zivota da im
necujemo onaj njihov raspali jahjahahad glas.

I VOTE FOR THE SOAD!

Ja samo ne razumem zasto pojedinci dolaze i vredjaju, kada je naziv teme - TOKIO HOTEL FANOVI!!!

Sto znaci ako niste fanovi, onda ne ostavljajte svoja misljenja i gluposti svuda unaokolo. Stvarno umete da upropastite temu. I to ne samo jednu, to radite na svim temama.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back