Tokio Hotel

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako decko/devojchica sa slike moze da bude nekome predmet obozavanja?!
Dobar je za partiju caskanja na nekoj chajanci, naravno, ali je tako gejli da to BOLI. Samo kad gledas, a kako li tek boli njega...mislim, njegovo ljubavisanje... :roll:
Priznajem, ovo je bilo zlobno.
Ali, kako moze da vas privlaci momak koji vise lici na devojku od svih devojaka, ***** mu bre kevu, pored toliko dobrih tipova koji lice na muskarce!

Sada mi je donekle jasno zasto se ljudi plase da javno kazu sta vole.. Ako to kazemo nekom ko je lose naravi i odbrusi nam odmah u lice, bice nas sramota sto imamo takav ukus i prilagodicemo se moronima koji i ne znaju sta je muzika nego slusaju Grand nakaze i tako to.. Srbija je zemlja SELJAKA, sta ces.. Elem, svi koji vole TH, recite svima! Ne mogu vam nista! Ako zelite oblacite se kao oni, niko vam ne moze nista. To je prilicno dobar nacin da se razbiju ove stereotipcine.

He he, pa naravno da mi moze, zato smo mi DEMOKRATSKA drzava, zar ne.. Srecom izmislise i policiju (to su oni sto lome koske na informativnim razgovorima), pa tako ako mi neko nesto i proba zbog nacina na koji se oblacim moze da dobije u najmanju ruku dosije i debelu novcanu kaznu, ali nije iskljucen ni smestaj sa divnim pogledom na nebo (kroz resetke). Pa sada ako se nekome bas toliko ne dopada nacin na koji se neko oblaci..

Licno, ako mi se ne svidja kako se neko oblaci, kako se obraca drugim drugima, itd. jednostavno ga ignorisem..

A to da treba da se prilagodjavam svima samo zato sto im se ne svidjam.. recimo samo da su ta vremena prosla.

Nije ovo nikakvo zastrasivane, ovo je samo malo zesci primer demokratije. Evo prostijeg: recimo ti volis da spavas od 4 do 5 popodne, i to danas vazi kao neko pravilo (posebno u zgradama). Tvoje pravo je moja obaveza i to moram postujem (jer u suprotnom napravices lom na kucnom savetu, zalices se nadleznim organima itd.). ALI istovremeno i ja imam pravo da odmaram od 4 do 5 bez uznemiravanja, sto mu dodje, da i ja imam pravo da da se bunim.

Otprilike isto vazi i za nacin odevanja. Mozda ti mene nerviras jer imas pirsing na obrvi, ali mozda i ja tebe nerviram jer nosim koznu jaknu. U svakom slucaju (ako ne moze da postoji bolji odnos), nastavicemo da se mrzimo (sto mu opet dodje glupo, ali sta ces). Idealno bi bilo kada ne bismo toliko obracali paznju na to kako se ljudi oblace vec kakvi su zaista - kao licnosti.

Zar se nikad ne zapitas, kakva je to osoba koja voli da se tako oblaci, o cemu misli, sta voli?

owo moram da staviim, kao nove suparnike TH grupe vode se ovi momci
yz7.jpg
,no dobro, ovi barem imaju stajkling, na mestu su... ja sam cula 2-3 njihove pesme, jos uvek nisu izbacili prvi album... i barem se zna koja je njihova sexualna orijentacija(zna se da vole zenske... mozda cak i previse) i barem NISU AMATERI

owo moram da staviim, kao nove suparnike TH grupe vode se ovi momci
yz7.jpg
,no dobro, ovi barem imaju stajkling, na mestu su... ja sam cula 2-3 njihove pesme, jos uvek nisu izbacili prvi album... i barem se zna koja je njihova sexualna orijentacija(zna se da vole zenske... mozda cak i previse) i barem NISU AMATERI

Totally GAY!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back