Tokio Hotel

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
DJM:
Pazi ovako... moram da komentarisem....
Meni zaista ne smeta kako ce oni da izgledaju...
Nervira me... ali mi ne smeta... njihova stvar...
Ja samo pricam o muzici...
Kada sam ih prvi put cuo... cuo sam ih na kompu... nisam ni imao predstavu kako izgledaju...
I odmah sam rekao da je sranje zbog muzike a ne tog njihovog "cuvenog" stila...

Jaki su mi oni muzicari... drndaju one gitare i to je to......
blah....
Kad kažu TH METAL mene je sramota staviti sliku Darrella pored slike tog Trandže... :roll:

nemoras bas svugde da stavljas svoje slike ... i da plasis malu decu koja slucajno gledaju ovo ...
doduse ...bolje da stavis neku pesmu nego sliku ...nije ovo modna revija kako kazu neki ...
:lol:
nerazumem sto se ribe pale na njih ...ruzni su ko pacovi mali ... a i onaj deckic ...malo je ...skrenuo

hehe...tokio hotel :lol:
Onaj skroz sa desne strane je simpa, kao neka mala simpaticna mechkica je..ili veverica... Sladak je.
Ostalo ne znam nista o njima, lol, sem one pesme schrei... Jedini Nemci koje gotivim su Sven Hannawald, Rammstein i Kraftwerk.
Jbg :D

Ne znam kako pevachu uspeva onako da drzi kosu, da mu se friska ne rasturi... Meni se na zurkama uvek rasturi frizura, vec posle drugog tune-a :roll:
Imaju li ovi fanovi neki fan mail da ga pitam??

e angel sto se ne prebacis na malo jacu i grublju muziku..to je isuvise mekano mislim jes oni su popularni ali nikad nece dostici popularnost rammsteina..u to sam siguran..jes da se vi mladje lozite i to ali meni je to isuvise mekano mislim komercijala..nemam ja nista protiv sto ih slusas ali probaj da poslusas nesto grublje tvrdje..ne mnogo kao death metal recimo ali neki heavyc ne bi bilo na odmet..jer recimo i ja sam mislio kad sam slusao linkin park jedno vreme da je to stvarno jako grubo ali kad sam cuo tvrdje stvari uvideo sam ozbiljnu razliku..mislim kako hoces..

Jbt na koje nacine ljudi vide da je nesto "komercijala" ... :roll:
A i sta nije ??!!??
Nisu mi jasni ... :-|

Jedna moja drugarica je looda za njima , pogotovu za ovim ... kako se zove ... Bil ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back