Tokio Hotel

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pantera.jpg

pANTERa je zakon tu nema razgovora !!!!

e,a sto je najvece sra.nje,ne zna se ko je veca shupadija,ovi neizivljeni klinci sto slusaju owe trandze ili ovaj Stedza sa owim kreaturama....i sto je najzalosnije,nigde tu muzike nema....

Stedzo,slusas krvolocne monstrume,mnogo si opasan,a? :)
pa ti si josh veci debil od owih klinaca,kad birash muziku po takwom kriterijumu....

dkole:
e,a sto je najvece sra.nje,ne zna se ko je veca shupadija,ovi neizivljeni klinci sto slusaju owe trandze ili ovaj Stedza sa owim kreaturama....i sto je najzalosnije,nigde tu muzike nema....

Stedzo,slusas krvolocne monstrume,mnogo si opasan,a? :)
pa ti si josh veci debil od owih klinaca,kad birash muziku po takwom kriterijumu....
Nisi ni slushao Mudvayne pa cuti...ja ih ne slusham takvu muziku zato shto oni tako izgledaju nego zato shto imaju dobru muziku...poslushaj njihovu pesmu Death Blooms i shvatices da su dobri...I ne vredjaj me :(:(:( a inace ti nashminkani na slikama ti danas izgledaju ovako:

WallpaperMudvayne.jpg

EEEEHHH pa kad sam stalno nadrndan ****** nesto mi se lose desava trenutno u zivotu al da te ja ne zamaram samo s' nemoj odazivati na ono sto napisem...jos me i ovaj dkole podjebava a verovatno ni jednu pesmu od Mudvaynea nije cuo al ****** to je sad vec druga tema...jednostavno ne volim Tokio Hotel jer mislim da je muzika glupa i da je glupo da je tako neko slusha a ne razume ni o cemu pevaju pa gde ju tu kvalitet ebem li ga?

Naughty_Angel:
Meni se ne svidja muzika koju ti slušaš,pa ipak nikad ne vredjam...
A ti u svakom postu napišeš nešto loše o TH-u...

Pazi ovako... moram da komentarisem....
Meni zaista ne smeta kako ce oni da izgledaju...
Nervira me... ali mi ne smeta... njihova stvar...
Ja samo pricam o muzici...
Kada sam ih prvi put cuo... cuo sam ih na kompu... nisam ni imao predstavu kako izgledaju...
I odmah sam rekao da je sranje zbog muzike a ne tog njihovog "cuvenog" stila...

Jaki su mi oni muzicari... drndaju one gitare i to je to......
blah....

DJM:
Pazi ovako... moram da komentarisem....
Meni zaista ne smeta kako ce oni da izgledaju...
Nervira me... ali mi ne smeta... njihova stvar...
Ja samo pricam o muzici...
Kada sam ih prvi put cuo... cuo sam ih na kompu... nisam ni imao predstavu kako izgledaju...
I odmah sam rekao da je sranje zbog muzike a ne tog njihovog "cuvenog" stila...

Jaki su mi oni muzicari... drndaju one gitare i to je to......
blah....
o tome ti pricam...ja sam ih na zalost prvo video i to je stvorilo losu predrasudu a kad sam ih cuo shvatio sam da nisam ni najmanje pogresio kad sam mislio lose o njima...VERUJ MI da su dobri i da sviraju dobru muziku meni bi bio najmanji problem njihov izgled...na kraju krajeva to je muzika a ne modna revija il neka glupost..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back