Twisted Transistor
Ističe se
- Poruka
- 2.572
:shock:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Fency_Killer:*ebo vas Tokio Hotel...zajedno sa ovim death metal frikovima...
Od pominjanih ovde ne podrazumevam jedino Panteru, ipak je to omiljeni bend moje najbolje drugarice, tako da...
Svi ostali su obicno djubre, naravno na celu sa "Japanskim Hotelom"!

Ja ih ne nepodnosim,jednostavno ih ne slusam...Naughty_Angel:Zašto niko ne podnosi TH?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Zmajche90:Pri ovom izboru se pretvaram u Staljina,stavljam ih u isti kos i pruzam im 2 izbora:
naredjati ih sve uz zid i streljati ili ih poslati u Sibir da grade puteve,prugu,kopaju rudnike itd...

Otkad je fora napraviti temu gde se takmiči dno Roka Vs dno Popa... bolje da ih samo ostavimo u talogu gde im je i mesto...Naughty_Angel:Šta mislite koja grupa je bolja? Po meni Tokio Hotel!![]()
![]()
Da vas čujem...
immph:Eeeej ... kako se pro.se.ravate to nije normalno ...
QUOTE]
Neko sere a neko ide iza doticnog pa skuplja...
immph:Eeeej ... kako se pro.se.ravate to nije normalno ...
QUOTE]
Neko s.ere a neko ide iza doticnog pa skuplja...
Naughty_Angel:Zašto niko ne podnosi TH?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Glavni je mozda taj sto nemaju ama bas nikakve veze sa nekom iole kvalitetnom muzikom. A, frontmena ne treba posebno komentarisati!
Dovoljno je reci sledece- da nije njega "Japanski Hotel" bi bio daleeeko svarljiviji...od kada furas narodne poslovice?^milena*:Ne volim,ne slusam niti me interesuje ni jedan od ta dva "benda"...Nemaju veze s muzikom,obicna napucavanja,a ako su i malo poznati to je zbog njihovih "dupitja",a ne zbog kvaliteta mjuze...
Videla zaba gde se kuju konji pa i ona dignula nogu....
Ma sta ti znas..vidis da pametujem...Cccc,e sad me razocara...Th...glasao....o boze...Solitary Man:od kada furas narodne poslovice?![]()
ja sam za hotel u tokiu, ako moze?haha

Naughty_Angel:Šta mislite koja grupa je bolja? Po meni Tokio Hotel!![]()
![]()
Da vas čujem...