Transcendental
Buduća legenda
- Poruka
- 29.502
I Chirs napusta bend.Ide da se skoluje.kaze da nece vise da se bavi muzikom....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I Chirs napusta bend.Ide da se skoluje.kaze da nece vise da se bavi muzikom....
stvarno ne mogu da se odlucim,koji od njih su talentovaniji,lepsi,seksepilniji...stvarno su naj,naj,a ne kao tamo neki Pink Floyd,Abba,Leb i Sol... ili tako neki umetnici
Super,bas mi me drago da mozes da razpoznas kvalitet od gomile nabacanih rifova,akorda, solo deonica... i muzicara koji su maltene srasli sa svojim intrumentima i salju neku poruku kroz to sto radePo meni nisu loshi ni Abba, ni Pink Floyd, ali vishe volim trenutnu muziku (koja sad postoji)![]()
Super,bas mi me drago da mozes da razpoznas kvalitet od gomile nabacanih rifova,akorda, solo deonica... i muzicara koji su maltene srasli sa svojim intrumentima i salju neku poruku kroz to sto rade
TH is the best,zar ne?
I ja mislim da su to najbolje pesme od TH,mada ja volim jos i Fear of the dark, je l'da im je i ta dobra?Dobre su The Wall,Light my fire,Riders on the storm,Hey Joe,Unforgiven,Enter Sendmen i druge...
I ja mislim da su to najbolje pesme od TH,mada ja volim jos i Fear of the dark, je l'da im je i ta dobra?
da a pesma bi kvik or bi ded im je do jaaja
Ej i meni je ta njihova omiljena![]()
ššš
a tek da čujete highway to hell.
očarali su me.
Hm,mrtva trka...Šta mislite koja grupa je bolja? Po meni Tokio Hotel!![]()
![]()
Da vas čujem...
Dobre su The Wall,Light my fire,Riders on the storm,Hey Joe,Unforgiven,Enter Sendmen i druge...
Meni su omiljene Scream, Monsoon, Don't jump, Reden, Wo sind eure hande...![]()