момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.687
pa da se nije sam srusio znas kad bi ga pogodiliPa kako se uzme, samo su proletjeli pored njega i ovaj se srušio.
Od straha, naravno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa da se nije sam srusio znas kad bi ga pogodiliPa kako se uzme, samo su proletjeli pored njega i ovaj se srušio.
Od straha, naravno.
Valjda su ga zapišali naftom u prolazu, tako nešto.pa da se nije sam srusio znas kad bi ga pogodili
a ima li nekih losih osobina itdCrna Gora previše agresivna
Ti Bosnjaci su dobri jedino kad se sa Srbima uporedeInače sad pogledam klip, neki lik šeta Saraj'vom i pita raju koju državu ne vole.
Konačan rezultat je da ogromna većina smatra da svaka država ima nešto dobro i loše, pa ne mogu odgovoriti, dok je njih 6 ipak imalo favorita.
USA - 2 glasa
Izrael - 2 glasa
Irska - 1 glas
Crna Gora - 1 glas
Niko nije elaborirao zbor čega, bez jedan koji smatra isto što i Tramp, a to je da je Crna Gora previše agresivna.
Valjda su ga zapišali naftom u prolazu, tako nešto.
Da, vi imate iskustva u trovanjima i zaprasivanju, ajl giv ju detValjda su ga zapišali naftom u prolazu, tako nešto.

jesi gledao onaj dokumentarac Navaljni? nije losDa, vi imate iskustva u trovanjima i zaprasivanju, ajl giv ju det
Biće da mu je neko iz voza rođak.a ima li nekih losih osobina itd
Nisam, cuo sam, hocujesi gledao onaj dokumentarac Navaljni? nije los
to su srpska pascad izvela.Biće da mu je neko iz voza rođak.
Ogromne su brzine u pitanju, sve je moguće.Залили су га керозином. Ја сам изненађен да би то поломило пропелер, али шта ја знам о механици флуида? Ничево.
Mislim da se Veljović, Lazović a i Vujanović svi odreda izjašnjavaju kao Crnogorci.to su srpska pascad izvela.
pravi crnogorac voli svoje komsije, ako nisu srbi, ofc
tad smo svi bili srjugosloveniMislim da se Veljović, Lazović a i Vujanović svi odreda izjašnjavaju kao Crnogorci.
Naročito 90ih godina.
Ogromne su brzine u pitanju, sve je moguće.
A dron ipak nije tenk.
nije plastika nego silikon i drugo - to se ne guta nego gura u cku.Nego, ekološke teme.
Pogledajte prilog 1311879
Vi jeste, ali ne i navedena ekipa.tad smo svi bili srjugosloveni
Jadne kornjače.nije plastika nego silikon i drugo - to se ne guta nego gura u cku.
Znači, slušam Metaliku skoro 20 godina, gledao sam ovaj koncert milion puta, i tek sad sam skontao da Džejms umesto "Whiplash!" ovde kaže "DICK RASH!"
lambda expression