Emilia Marty
Veoma poznat
- Poruka
- 14.097
pa ako zna da ti imas pozitivno misljenje o temi a i dalje se ne autuje, onda nista.ne znam da li treba da pokrenem tu temu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa ako zna da ti imas pozitivno misljenje o temi a i dalje se ne autuje, onda nista.ne znam da li treba da pokrenem tu temu
ja imam starijeg brata od strica koji je 20 puta gori cinik od me', toliki da pored njega uopste ne delujem maliciozno. mislim da gomilu stvari u zivotu nisam uradio plaseci se da me ne roustuje zbog toga, tj pre nego sto nesto uradim prvo iskalkulisem kako bi on mogao da reaguje na to, pa ako procenim da me nece mnogo sejmovati onda uradim.njega nista od svega toga ne zanima.
Koje kockice ti cekiras tu, da je u okruzenju od 50 km, da je sladak al malko psihopata, staInace onaj sto je bio u sekti mi se cini kul.
Jedino me brine .....prica mi.... u samoodbrani je krenuo sekirom na sestrinog momka.
Nisam mogla da zaspim sinoc.
moj jedini kriterijum je 50 km radijusKoje kockice ti cekiras tu, da je u okruzenju od 50 km, da je sladak al malko psihopata, sta
moj brat je susta suprotnost meni.ja imam starijeg brata od strica koji je 20 puta gori cinik od me', toliki da pored njega uopste ne delujem maliciozno. mislim da gomilu stvari u zivotu nisam uradio plaseci se da me ne roustuje zbog toga, tj pre nego sto nesto uradim prvo iskalkulisem kako bi on mogao da reaguje na to, pa ako procenim da me nece mnogo sejmovati onda uradim.
onda pretpostavljam da je on taj sa kompleksima nize vrijednosti etcmoj brat je susta suprotnost meni.
sto je zanimljivo, kad pomislis da ne postoji bice koje ti je genetski slicnije.
uglavnom, delimo neke slicnosti u fizickom izgledu i ljubav prema mackama.
?ladno cete Slinka da rusoodaberete usta vas ne znate sta radite
ligamentu kazem, to je zdruge teme
Inace onaj sto je bio u sekti mi se cini kul.
Jedino me brine .....prica mi.... u samoodbrani je krenuo sekirom na sestrinog momka.
Nisam mogla da zaspim sinoc.
jeste, potpuno bez pokrica ali sta je tu je. nije lako biti starije musko dete.onda pretpostavljam da je on taj sa kompleksima nize vrijednosti etc
Meni je to bio prvi izbor, pa O ženama i soli, pa Anonimna.ladno cete Slinka da rusoodaberete usta vas ne znate sta radite
najcesce takvi i glasaju na izborima i onda mi Zavjerasi ispastamo!Meni je to bio prvi izbor, pa O ženama i soli, pa Anonimna.
U suštini nemam predstave ništa o svim tim knjigama bez ono što je hrleći za svaku napisala.
kudn agri morjeste, potpuno bez pokrica ali sta je tu je. nije lako biti starije musko dete.
Pa da, ali ovo je izbor za šta da radimo, a ne šta je najbolje.najcesce takvi i glasaju na izborima i onda mi Zavjerasi ispastamo!
2 i pol samoKoliko si ih ti već pročitao, od onih 13?
pa dao sam podrsku, staMakar sam od tebe više očekivao po pitanju podrške Čitalačkom klubu, a ti gori nego taj tvoj buraz.
O ***** ti, na šta liči kada je ne daš.pa dao sam podrsku, sta
pa sta da pisem kad je tema mrtvaO ***** ti, na šta liči kada je ne daš.
Odlično si ti ispao na kraju.
Jedva čekam da svojom konstruktivnom diskusijom pomognem u što boljem razumijevanju ove, meni lično, izuzetno drage knjige.pa sta da pisem kad je tema mrtva
To je bila i prva AOL instant poruka mog profesora rasizma meni.
Evo gaJa sam njega gotivila