- Poruka
- 24
D'abord
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako da vratim pretplacen porez od poreske, tj da li se nekada desilo da nekome vrate?Ponovo imam stravičan rezultat u biznisu. Naime +100% za 15 dana
Ovo znači da je Mask uložio u moj hedž fond, sad bi nam lični dohodak za mart bio 200 milijarde eura
Jel na imovinuKako da vratim pretplacen porez od poreske, tj da li se nekada desilo da nekome vrate?
Ma jok, na radnju ali ugasen pibJel na imovinu
Saldo ti se pojavljuje na LPA sajtu, ali to više znači da sledeći put možeš da uplatiš manlje
postala si fan Milosa JovanovicaUspela sam naći spot kako MJ priča francuski
Nije nešto posebno, mislim da ga Đelić zasenjuje

MdaKod bliskog mi rodjaka je obratan slucaj, oni imaju musko dete i mole boga da sledece ne bude nosilac testisa
Ti si se verovatno otturčila sad pošto je u zavadi s tvojim izabranikom svinjske huntepostala si fan Milosa Jovanovica![]()
Kako da vratim pretplacen porez od poreske, tj da li se nekada desilo da nekome vrate?
da, i ja sam cula isto, ali mi inspektorka rece da podnesem zahtev.Vidim da je ranije PU bila stava da ga ne vraća, ne znam jel se nešto promenilo u međuvremenu
https://www.paragraf.rs/100pitanja/...alo_da_obavlja_delatnost_kao_preduzetnik.html
Gledam neki video o nekim ražama i naletim na komentar kako nam je jedna takva oduzela Stiva Džobsa prerano, i na momenat pomislim wtf, i onda pročitam odgovore koji su - lol, not steve jobs, steve irwin - i onda tako saznam da je i Lovac na krokodile mrtav, i da je umro tako što mu je raža praktično probola srce. I opet sam u fazonu wtf, kad se TO desilo
Pa desilo se 2006.
Nadam se da se drži podalje od ražaYou're caught in a time-warp
Од тад је његова ћерка порасла и сад је и сама нека мини-тв звезда
https://forum.krstarica.com/threads/macji-kafici-cat-kafea.969429/
Evo ideje za biznis. Preduzetnička delatnost + prilika da se udomi mačji narod.
Win - win.

nisam sigurna. imale su po raznim hipsteranama rezident macke, u monk's mask (ne znam dal se jos tako zove), u topolskoj itdIma li to u Srbiji?
Ponovo imam stravičan rezultat u biznisu. Naime +100% za 15 dana
Posrbica
Kako odvratne reci izgovara na tako lepom jezikuUspela sam naći spot kako MJ priča francuski
Nije nešto posebno, mislim da ga Đelić zasenjuje
jer je licimursko srceZbog cega mu zameraju to sto je Francuz, rekao bih da time samo moze sa popravi utisak
Kako odvratne reci izgovara na tako lepom jeziku