момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.830
Fui duga kosa
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Fui duga kosa
to mož se skrati..ako mene pitateFui duga kosa
I? Ja ne.Upravo danas. Ti?
Pa podsetio me je u vise navrata na Triangle of Sandness (par koji dobija nagradno putovanje/rucak tamo gde se okupljaju samo bogati), samo losije i prepotentnijeI? Ja ne.![]()
Jel znaš I Got My Mind Set on You od onog člana bitlsa
Namely
Kešolovac lova za slovaTema 'Крстарица на РТС-у' https://forum.krstarica.com/threads/krstarica-na-rts-u.965235/
Zivim za dan kad ce pitanje u poteri biti, Najposecnija tema na sajtu Krizarice je:
1) Bixi na Mlavi
2) Bixi na travi
3) Bixi na kravi
Poznato mi, to ona vesalica?Kešolovac lova za slova
Nadam se da bar to nije pre vašeg vremena
Pa da, stavljali su promo svakog dana:Poznato mi, to ona vesalica?
To smo mi igrali u osnovnoj, pogadjali smo imena filmova uglPa da, stavljali su promo svakog dana:
LIMUNA_A
"Ako znate odgovor pozovite 011/222-PINK" i onda je to bio IQ test ko će da plati impuls 300 dinara da bi potvrdio svoj genij
Da, jedan je bio napravio rešenje INSTALACIONE ZAVRZLAME, jer je to spazio svojim okom, neke radijatore.To smo mi igrali u osnovnoj, pogadjali smo imena filmova ugl
Jos mi nije kasno da se uclanim u klub27, imam jos par meseci luftaKaže ovaj pevač James Ray umro odmah sledeće 1963. od droge
Gde su oni modeli kratke kose po mesecima januar, februar...?Jos mi nije kasno da se uclanim u klub27, imam jos par meseci lufta
Podseti me, nzm na sta mislisGde su oni modeli kratke kose po mesecima januar, februar...?
toga se ni ja ne secamBože ja se sećam Kešolovca, vodio ga Deki Pantelić, asam mator u pm