Tok misli

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vidiš, nisi redpillovan.

Traži telefon neke 3/10 drugarice i videćeš da ima 1250 mečeva
Većina njih bi ga samo jednom istresla, obrisala o zavesu i pobegla...
Tako da ne zavidim Disko Kauču.
Bolje drqica u svojoj kućici ko moja malenkost nego da te neko koristi za drqanje.
Što je uvek rizik za žene kod takvog upoznavanja.

Flirtić je bio dobar sa onim pitanjima i testovima i da tačno vidiš na šta je kako odgovorio...
Da li ga zanima ozonska rupa i mir u svetu ili je fan Trampa i tako lako precrtaš nekog.
Eto ideje za bizmis.

Poslednja izmena:
Da, istina je cesto mnogo jednostavnija, ne treba uvek uplitati drustvo.

Osoba A je ruzna i glupa.
To su kvalitete koje su Osobi A dodeljene rodjenjem.
Osoba A nije u stanju da se iskobelja iz te datosti, jer je glupa pa ne moze da se uspne na lestvici, samim tim zaradi novac i eventualno ode na estetsku kirurgiju (popravi polozaj)
Osoba A se oseca frustrirano i u odredjenom trenutku se odluci za neku od mrznja prema ponudjenim stavkama: zene, homoseksualci, druge nacije i sl.
Osoba A odluci da tu mrznju sprovede (ovo se ne desava uvek)

Sada ću izneti svoju novu teoriju o tome kako su moidi Gaslightovani.

Naime, kakve nebuloze tvrde pristalice foidskog neradnog naroda:
  1. "Žene vole one koji su dobri prema psićima, imaju ambicije (ne mora biti poseban posao, ali i u okviru konobarskog posla možeš imati ambicije i hteti biti assistant manager naredne godine), muškarce koji pomažu bakama da pritisnu broj 15 u liftu."

Kao, one se uglavnom bave pozitivnim karakternim osobinama.

Kakav kreker vic!

Sada ću izneti svoju novu teoriju o tome kako su moidi Gaslightovani.

Naime, kakve nebuloze tvrde pristalice foidskog neradnog naroda:
  1. "Žene vole one koji su dobri prema psićima, imaju ambicije (ne mora biti poseban posao, ali i u okviru konobarskog posla možeš imati ambicije i hteti biti assistant manager naredne godine), muškarce koji pomažu bakama da pritisnu broj 15 u liftu."

Kao, one se uglavnom bave pozitivnim karakternim osobinama.

Kakav kreker vic!
Ti ne razlikujes nista izmedju totalnog sajkopate i placljivog usranka

Da, istina je cesto mnogo jednostavnija, ne treba uvek uplitati drustvo.

Osoba A je ruzna i glupa.
To su kvalitete koje su Osobi A dodeljene rodjenjem.
Osoba A nije u stanju da se iskobelja iz te datosti, jer je glupa pa ne moze da se uspne na lestvici, samim tim zaradi novac i eventualno ode na estetsku kirurgiju (popravi polozaj)
Osoba A se oseca frustrirano i u odredjenom trenutku se odluci za neku od mrznja prema ponudjenim stavkama: zene, homoseksualci, druge nacije i sl.
Osoba A odluci da tu mrznju sprovede (ovo se ne desava uvek)
Stvar je u tome što radikalno deformisane žene imaju 450 mečeva

Tako da je tvoja teorija neinformisana at best

Ali to je pitanje odsustva kriterija kod moida, zasto im je kriterije zadovoljava nesto sto samo podseca na zenski obris? Mozda zato sto su svesni da ni oni nisu iznad tog nivoa deformacije
Ne, upravo je šoker u tome da je tu i mnogo above-average sveta.

Ti ponovo sve objašnjavaš defektima u moidskom biću, umesto da uvidiš da živimo u Aparthejdu gde jedna grupa ima kart blanš da divlja

Na primer bebe u avionu viču zato što nemaju spoznaju da postoje i drugi ljudi

Ali foidi se tako ponašaju u odrasloj dobi

Znači po tebi Stugots ima 0 mečeva ne zato što je tržište Neverovatno skew-isano u korist shitcunta, nego zato što je on Kvazimodo iz Notr Dama?

Не, већ зато што је однос М:Ф на тој апликацији 5-10:1, па му треба више времена да се испрофилише.

С друе стране, Инцел Икс има 0 мечева у животу јер је искључиво сам за то крив.

Ne, upravo je šoker u tome da je tu i mnogo above-average sveta.

Ti ponovo sve objašnjavaš defektima u moidskom biću, umesto da uvidiš da živimo u Aparthejdu gde jedna grupa ima kart blanš da divlja

Na primer bebe u avionu viču zato što nemaju spoznaju da postoje i drugi ljudi

Ali foidi se tako ponašaju u odrasloj dobi
Najveci incident u svetu u kojem foidi divljaju je taj sto te neko odbije na tinderu, dok su defekti sveta u kojem moidi puste svoje nagone na ispasu daleko veci. Zato je drustvo zarad mira i stabilnosti prihvatilo model br. 1

U kom smislu.

Ne znam da li si nekad video roastie-ja (foida) kako lista Tinder.

"Ne, ne, ne, ne, ne, ne" sve u deliću sekunde.

Karakterne osobine my ass

Тиндер није извор живота. Већина људи се упознају ван њега.

Али мораш да имаш живот да би у њему упознао некога.

Из Кекистана своје спаваће собе инцел никад упознати жену твојих снова.

Тиндер није извор живота. Већина људи се упознају ван њега.

Али мораш да имаш живот да би у њему упознао некога.

Из Кекистана своје спаваће собе инцел никад упознати жену твојих снова.
To s Tinder eksperimentima nam je samo Crvena Zastavica da nešto nije u redu.

Jer mainstream i jutarnji programi bi želeli da nas ubede da je dating market otprilike fer i uravnotežen

U kom smislu.

Ne znam da li si nekad video roastie-ja (foida) kako lista Tinder.

"Ne, ne, ne, ne, ne, ne" sve u deliću sekunde.

Karakterne osobine my ass
Ne znam što ti je to problem...
Ja baš vidim gomilu žena koje ne mogu da nađu nešto ozbiljno, a poyebati se i nije neki uspeh.
Kod mene incelski problem ne bi trebao da postoji - ako te neće neće mislim...

Zamislite jutarnji program: "Sinoć, za vreme velikih poplava narod nije imao vode za piće. Jedini prodavac rekao je: dajte sve što imate za flašu vode. Ako imate milion dinara, cena vode je milion dinara."

Na takvu storiju, puk bi reagovao: "BANDA! POHAPSITI! ILI BAREM OSUDITI TAKAV PRICE GOUGING U SUDU JAVNOSTI."

Ali da je priča glasila: "Jedan femoid je shvatio da svi žeđaju za njom, i tad je krenuo da postavlja uslove i ucene."

Isti jutarnji program bi rekao: "Super za nju. Baš prava odluka. Kome se ne sviđa on je grbav."

Ali pazi, ljudi ne mogu da žive bez vode, pristup pijaćoj vodi treba da bude ljudsko pravo.

S druge strane, pravo na pićku nije.

To s Tinder eksperimentima nam je samo Crvena Zastavica da nešto nije u redu.

Jer mainstream i jutarnji programi bi želeli da nas ubede da je dating market otprilike fer i uravnotežen

Па јесте. Свака врећа на крају нађе закрпу,

а ако је не нађе то не лежи на томе што су Жене Зле,

него што је тај неснађени сам за то крив.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back