Dogodine severozapadno od MariboraDeco, iskljucujem se za veceras, srecna nam nova godina, da se iselimo odavde sto pre u neke zapadne demokratije![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dogodine severozapadno od MariboraDeco, iskljucujem se za veceras, srecna nam nova godina, da se iselimo odavde sto pre u neke zapadne demokratije![]()
Deco, iskljucujem se za veceras, srecna nam nova godina, da se iselimo odavde sto pre u neke zapadne demokratije![]()
Izuzetna knjiga, samo pomalo teška za čitanje, podsetio me na Foknera.@Baudrillard e da, sta ce mi kazes za kratke razgovore?

Mene raspametiloIzuzetna knjiga, samo pomalo teška za čitanje, podsetio me na Foknera.
Meni dodje da bacim bombu i pobijem i sebe i sve oko sebe i prekinem ovoGospode koliko petardi i pucnjave, ovo ne staje od 6 popodne
Meni dodje da bacim bombu i pobijem i sebe i sve oko sebe i prekinem ovo
Ali super je što smeta KučkarimaMeni dodje da bacim bombu i pobijem i sebe i sve oko sebe i prekinem ovo
Normani najobičniji (normalfegovi)Nije valjda da svi docekujete ng pa ste zauzeti sve vam izdajnicko ______
Normani najobičniji (normalfegovi)
2022. smo išli na 4 letovanja za €20,000
2023. nam se dakle smeši nešto slično, ukoliko nam beli čovek ne uvede vize